Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Τουλάχιστον τις 3 κι 60 θα τις έχει σίγουρες,δικηγόροι ψοφάνε στην πείνα πλέον
Καλά βρε παίκτη. Το tax consulting της PwC πχ., είναι ως επί το πλείστον γυναίκες δικηγόροι με ειδίκευση σε φορολογικό δίκαιο. Δε νομίζω να ψωμολυσσάνε οι κυρίες... Σε ένα μήνα παίζει να βγάζουν όσο εσύ όλη τη χρονιά.

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Αυτά για τους άντρες είναι απλά γεροντοκαψούρες..
Κανένα από τα δύο φύλα δεν μπορεί να ερωτευτεί όπως στα νιάτα τους,
όπου το σώμα ήταν στην υπέρτατη ακμή του και όλα λειτουργούσαν στα κόκκινα.
Επίσης τοτε είμασταν αθώοι,φρέσκοι και ανυποψίαστοι,όπως και αυτές.
Αργότερα ήρθε ο κορεσμός,η απομυθοποίηση,τα συμφέροντα,οι μάσκες.

Αυτό που μπορούμε ακόμη είναι να αγαπήσουμε.
Έχω κάτι τύπους που κάθε δίμηνο "ερωτεύονταν",
τέτοιοι τύποι που δεν ξέρουν να αναγνωρίζουν ούτε τα συναισθήματά τους,
δε λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν.

Εγώ πιστεύω ότι το μόνο πλάσμα που θα μπορούσα πλέον να αγαπήσω απεριόριστα,
θα ήταν το παιδί μου.
Και αυτό,πριν χάσει την αθωότητά του και καταλάβει τον κόσμο των ενηλίκων.
Ποιος ξέρει πόσο πιο γτπ θα είναι αυτό που θα του προσφέρουμε για ζωή σε λίγα χρόνια.
Μία μάσκα στη μούρη,Τik tok,να μετράει τους followers και να έχει μία συσκευή προέκταση του χεριού του.
Σωστος

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Καλά βρε παίκτη. Το tax consulting της PwC πχ., είναι ως επί το πλείστον γυναίκες δικηγόροι με ειδίκευση σε φορολογικό δίκαιο. Δε νομίζω να ψωμολυσσάνε οι κυρίες... Σε ένα μήνα παίζει να βγάζουν όσο εσύ όλη τη χρονιά.
Τσιμπουκια στον αρχιδικηγορο κάνουνε μωρέ όλες αυτές, εσύ τι νομίζεις ότι γκομενιτσες είναι τα αφεντικά?? ??

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656

Διαφωνείς ότι οι περισσότεροι δικηγόροι στην Ελλάδα ψωμολυσσάνε;Και δεν μιλάω για τους 5-10 γνωστούς των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Γράφτηκαν πολλά και μακροσκελή μηνύματα που η αλήθεια είναι ότι δε διαβασα.. ξεχνάμε μια βασική προϋπόθεση για το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας... Κι αυτή είναι η αγάπη...αναφερόμαστε εμείς στις γυναίκες βαθμολογώντας τες και το ιδιο κανουν κι αυτές.
Νομίζω δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη από τη γυναίκα προς τον άντρα με την έννοια που το γράφεις εδώ, είναι ενάντια στη φύση. Και αν κάποια έχει ξεπεράσει το ένστικτο και καταλαβαίνει τι γράφεις εδώ, είναι βελόνα στ' άχυρα.

Το ίδιο βέβαια και από τους άντρες, αλλά μην εξισώνουμε τώρα κάποιον που χάφτει τα πάντα για λίγο σεξ με τη γυναίκα που ψάχνει για συμβόλαιο οικονομικής υποτελείας με το καλημέρα.

Χαϊβάνια είναι οι άντρες και αγαθούληδες σε σχέση με το 'αδύναμο' φύλο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά δεν τα έχεις δει πολλές φορές να συνυπάρχουν στον ίδιο λαιμό;
Nai...κάποια στιγμή είχα ακούσει έναν παπά που έλεγε σε μια μαμα να μην βάζει ματάκια στα παιδιά της - το αιτιολογησε καπως- δεν κάνει να χρησιμοποιούμε αυτό το φυλαχτο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.997
Πόντοι
3.506
Θα δω κι αυτά τα πολσκι...αλλά ήδη με φαντάζομαι: τραγιασκα (για να κρύβω την καράφλα) , με το lada να οδηγώ στη Σαλόνικα και να κάνω καμάκι στις πιτσιρίκες . . Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη ..
Να έχεις και σοκολατάκια στο αμάξι να τις καλοπιάνεις :confused: :woldman:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.997
Πόντοι
3.506
Α μπράβο, πες του τα κι εσύ που φοβάται....για μένα αν άφηνε και τα 3 επάνω κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά για να φαίνεται από μέσα το δασύτριχο στήθος με τη χοντρή χρυσή αλυσίδα, με τον σταυρό ΚΑΙ το ματάκι (για τους κακοπροαίρετους ανταγωνιστές), θα ήταν πολύ γοητευτικός.
Ειδα έναν τέτοιο προχτές,ι είχε βάψει το μαλί κατάμαυρο και είχε λευκό μουστάκι, μάλλον οπαδός του Παοκ η του μαικλ τζακσον θα ήταν :confused: :confused: :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.901
Πόντοι
9.297
Και το να κλειστεί σε μοναστήρι ακόμα πιο σίγουρο. Σε αντίθεση με σένα υπάρχει κόσμος που επιλέγει να ζήσει τη ζωή του. Από το να κλαίγεται κάθε μέρα, όλη μέρα και να βγάζει μίσος για το αντίθετο φύλο επιβραβεύοντας δολοφονίες.
Το ότι κάποιος είναι δικηγόρος δεν σημαίνει ότι κινδυνεύει λιγότερο από την ανεργία...αντίθετα ένας δικηγόρος δεν θα στείλει βιογραφικό σε καφετέρια η εργοστάσιο ενώ ένας άλλος άνεργος ,λιγότερο γραμματιζουμενος,θα δείξει μεγαλύτερη ευελιξία και θα έχει πιο μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το ότι κάποιος είναι δικηγόρος δεν σημαίνει ότι κινδυνεύει λιγότερο από την ανεργία...αντίθετα ένας δικηγόρος δεν θα στείλει βιογραφικό σε καφετέρια η εργοστάσιο ενώ ένας άλλος άνεργος ,λιγότερο γραμματιζουμενος,θα δείξει μεγαλύτερη ευελιξία και θα έχει πιο μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.
Aπό ανεργία κινδυνεύουν όλοι. Όμως η αγορά εργασίας είναι αμείλικτη. Όσο λιγότερα εφόδια έχεις τόσο περισσότερο δυσκολεύεσαι να βρεις εργασία. Αν οι επιλογές σου είναι εργαζόμενος καφετέριας ή βιομηχανικός εργάτης ατύχησες. Χιλιάδες άλλοι σαν εσένα περιμένουν στην ουρά. Συνήθως μάταια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.901
Πόντοι
9.297
Aπό ανεργία κινδυνεύουν όλοι. Όμως η αγορά εργασίας είναι αμείλικτη. Όσο λιγότερα εφόδια έχεις τόσο περισσότερο δυσκολεύεσαι να βρεις εργασία. Αν οι επιλογές σου είναι εργαζόμενος καφετέριας ή βιομηχανικός εργάτης ατύχησες. Χιλιάδες άλλοι σαν εσένα περιμένουν στην ουρά. Συνήθως μάταια.
Ο δικηγόρος που προτιμά να ψωμολυσσαει ως ελ.επαγγελματιας αντί να βολεύτει στο Δημόσιο δεν είναι πετυχημένος...πεινασμένος είναι.
Στο Δημόσιο πάντα υπάρχουν θέσεις ακόμα και για αποφοίτους Γυμνασίου.Εννοειται ότι χρειάζεται τύχη....

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Σύντροφοι, το θέμα είναι σοβαρό, ώριμο και ενδιαφέρον. Και το προσεγγίζουμε αρκετά καλά.
Εχω διαβάσει μερικές πολύ μετρημένες και σωστές σκέψεις, είναι προφανές οτι υπάρχει αρκετή εμπειρία μεταξύ μας.
Ας κατατεθούν κι άλλες καλές απόψεις, και να μην το χαλάμε με αντιπαραθέσεις κλπ.

ΥΓ Δεν σας κρύβω οτι είμαι στο περίπου να βάλω να διαβάσει το thread μία συνάδελφος με ανοιχτό μυαλό, που ταιριάζει πολύ με αυτά που περιγράφουμε, για να μας πεί κι εκείνη την άποψή της για όσα λέμε και όσα σκέφτεται μία μη-Ελεεινίδα.
Δεν ντρέπομαι να της αποκαλύψω το πουτανο-ψώνιο μου, αφού είμαι σίγουρος οτι δεν θα ντραπεί κι εκείνη να διαβάσει και να γράψει αντικειμενικά, προς όφελος όλων μας.
Θα δούμε αν θα το κάνω, ανάλογα με το αν θα έχω την ευκαιρία να μιλήσουμε ιδιαιτέρως.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο δικηγόρος που προτιμά να ψωμολυσσαει ως ελ.επαγγελματιας αντί να βολεύτει στο Δημόσιο δεν είναι πετυχημένος...πεινασμένος είναι.
Στο Δημόσιο πάντα υπάρχουν θέσεις ακόμα και για αποφοίτους Γυμνασίου.Εννοειται ότι χρειάζεται τύχη....
Πόσοι θα απασχοληθούν στο Δημόσιο τύπε μου; Όλοι; ΄Μιλάμε με όρους αγοράς ή θεωρητικολογούμε;
Δικηγόρος που να ψωμολυσσά δεν υπάρχει. Να μην πνίγεται στα φράγκα οκ. Αλλά να μαντάρει τις κάλτσες του απίθανο. Αντίθετα υπάρχουν χιλιάδες απόφοιτοι Γυμνασίου που μετράνε μέχρι και τις ανάσες τους μπας και ξοδέψουν μία παραπάνω.
Και πόσοι δικηγόροι υπάρχουν στο Δημόσιο και πόσα παιρνουν; Υποθέτω ότι δε μιλάμε για δικαστικούς. Γιατί επιμένεις σε κάτι που δεν ισχύει;
Ποιό είναι το σημείο που θέλεις να αναδείξεις εδώ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.901
Πόντοι
9.297
Πόσοι θα απασχοληθούν στο Δημόσιο τύπε μου; Όλοι; ΄Μιλάμε με όρους αγοράς ή θεωρητικολογούμε;
Δικηγόρος που να ψωμολυσσά δεν υπάρχει. Να μην πνίγεται στα φράγκα οκ. Αλλά να μαντάρει τις κάλτσες του απίθανο. Αντίθετα υπάρχουν χιλιάδες απόφοιτοι Γυμνασίου που μετράνε μέχρι και τις ανάσες τους μπας και ξοδέψουν μία παραπάνω.
Και πόσοι δικηγόροι υπάρχουν στο Δημόσιο και πόσα παιρνουν; Υποθέτω ότι δε μιλάμε για δικαστικούς. Γιατί επιμένεις σε κάτι που δεν ισχύει;
Ποιό είναι το σημείο που θέλεις να αναδείξεις εδώ;
Ότι μετά απο3 μνημόνια και μια κινεζική πανούκλα η δικομανία του μέσου νεοέλληνα έχει θεραπευθεί.Ο δικηγόρος έχει πρεστίζ μόνο αν έχει λεφτά στην τσέπη.Δυστυχως αυτοί δεν είναι πολλοι...Αλλιως είναι άλλος ένας άνεργος ,δε πα να έχει σαράντα σελίδες βιογραφικο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εσύ τέτοια γράφεις χωρίς χαχα...και σε επόμενο post, θα ξεφουρνίσεις ότι έχεις toyota starlet gt turbo του 1992 και θα σε ρωτάνε "πόσο πούλησες τη φεράρι που είχες" ?
ρε μας δουλευει ο μπάρμπας :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Ότι μετά απο3 μνημόνια και μια κινεζική πανούκλα η δικομανία του μέσου νεοέλληνα έχει θεραπευθεί.Ο δικηγόρος έχει πρεστίζ μόνο αν έχει λεφτά στην τσέπη.Δυστυχως αυτοί δεν είναι πολλοι...Αλλιως είναι άλλος ένας άνεργος ,δε πα να έχει σαράντα σελίδες βιογραφικο.

Ο δικηγόρος μπορεί και να πουλάει το παραμύθι του γάμου σε όλες τις ανύπαντρες 30αρες και να γαμήσει ότι κινείται.Είναι απ'τα επαγγέλματα που ανοίγει τα πόδια των ελλεεινίδων σε dt

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μόνον που δεν υπάρχουν πεινασμένοι άνεργοι δικηγόροι. Ασχέτως βιογραφικού. Και μια νηπιαγωγός στο Δημόσιο έχει αρχικό μισθό κάπου στα 800 καθαρά. Αλλά δεν έχει πιθανότητες ανέλιξης και αύξησης αποδοχών αντίστοιχες εκείνων κάποιου στον ιδιωτικό τομέα.
Όσο για τη δικομανία δε θα έλεγα ότι έχει θεραπευθεί. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Έλληνας είναι δικομανής και θα παραμείνει. Ας ανοίξουν όλα μετα τον ιό και θα γίνει πάλι χαμός στα ακροατήρια. Διόλου τυχαίο που βρίσκουν οι επιτήδειοι θύματα αρνητές και τους βάζουν να μηνύουν ότι κινείται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom