Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αν πάω με σοκολάτες και γλυφιτζουρια δε με βλέπω καλά...
Η πιο καλή στρατηγική είναι αυτή. Αν σου ξαναμιλήσει μετά την αποκάλυψη την παντρεύεσαι. Αν ξινίσει και φύγει, αποφεύγεις άσκοπα ραντεβού και συζητήσεις!ΥΓ Δεν σας κρύβω οτι είμαι στο περίπου να βάλω να διαβάσει το thread μία συνάδελφος με ανοιχτό μυαλό, που ταιριάζει πολύ με αυτά που περιγράφουμε, για να μας πεί κι εκείνη την άποψή της για όσα λέμε και όσα σκέφτεται μία μη-Ελεεινίδα.
Δεν ντρέπομαι να της αποκαλύψω το πουτανο-ψώνιο μου, αφού είμαι σίγουρος οτι δεν θα ντραπεί κι εκείνη να διαβάσει και να γράψει αντικειμενικά, προς όφελος όλων μας.
Θα δούμε αν θα το κάνω, ανάλογα με το αν θα έχω την ευκαιρία να μιλήσουμε ιδιαιτέρως.
Πηγαίνεις με το τσίλικο Lada, Αγ. Δημητρίου, την ώρα που σχολάει το μεταπτυχιακό της Γεωπονικής. Διαλέγεις μία του γούστου σου (φυσικά όχι και την πιο όμορφη), κατά προτίμηση, μόνη. Της λες "γεια σου, είμαι ο Aristarxos από το bou και έχω να σου δώσω ένα γλυφιτζούρι". Σε περίπτωση που δεν αρχίσει να τρέχει, αλλά απλά σε αγριοκοιτάξει, βγάζεις από την τσέπη, γλυφιτζούρι cola chupa chups και της λες "μα τι φαντάστηκες;". Αν είναι στο στυλ σου, θα γελάσει και θα σπάσει ο πάγος. Θα θυμηθεί τα παιδικά της χρόνια, που το έπαιρνε από το περίπτερο, κλπ και θα πιάσετε κουβέντα.Σεμιναριο θέλω ως προς τις μεθόδους προσέγγισης.. τα υπόλοιπα εντάξει τα ξέρω...
Πώς αρχίζεις? Γεια σου θες ένα γλιφιτζουραξι η μία σοκολατθταα? Και τι ταργκετ γκρουπ είναι αυτό που πέφτει με σοκολάτες?
Ωραίο σενάριο! Αύριο θα παραγγείλω το σπορ τo δίθυρο το lada κι ώσπου να βγουν οι πινακίδες θακυκλοφορω με μια σακούλα γλυφιτζουρια στην Αγίου Δημητρίου ... Μια χαρά .. ( βλέπω ξέρει;και τηγεωπονικη και την Αγίου Δημητρίου...- ξέρεις από Σαλόνικα Σίτι..)Πηγαίνεις με το τσίλικο Lada, Αγ. Δημητρίου, την ώρα που σχολάει το μεταπτυχιακό της Γεωπονικής. Διαλέγεις μία του γούστου σου (φυσικά όχι και την πιο όμορφη), κατά προτίμηση, μόνη. Της λες "γεια σου, είμαι ο Aristarxos από το bou και έχω να σου δώσω ένα γλυφιτζούρι". Σε περίπτωση που δεν αρχίσει να τρέχει, αλλά απλά σε αγριοκοιτάξει, βγάζεις από την τσέπη, γλυφιτζούρι cola chupa chups και της λες "μα τι φαντάστηκες;". Αν είναι στο στυλ σου, θα γελάσει και θα σπάσει ο πάγος. Θα θυμηθεί τα παιδικά της χρόνια, που το έπαιρνε από το περίπτερο, κλπ και θα πιάσετε κουβέντα.
ΥΓ Μήπως να έγραφα σενάρια για τσόντες καλύτερα
ΥΓ Για καλό και για κακό, αφαίρεσε τις πινακίδες από το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ειδοποιήσει αστυνομία και σε ψάχνουν από κάμερες.
χαχαχα μα πόσο χιούμορ!!!Αύριο θα παραγγείλω το σπορ τo δίθυρο το lada κι ώσπου να βγουν οι πινακίδες θακυκλοφορω με μια σακούλα γλυφιτζουρια στην Αγίου Δημητρίου ... Νομίζω θα τα καταφέρνεις στα σενάρια για τσόντες...
Ένα μόνο ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα(βλέπω ξέρει;και τηγεωπονικη και την Αγίου Δημητρίου...- ξέρεις από Σαλόνικα Σίτι..)
Τόσα κατέχεις, τόσα λες καημένε. Τους δίνουνε τις μισθάρες γιατί παίρνουνε καλά τσιμπούκια. Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις;Τσιμπουκια στον αρχιδικηγορο κάνουνε μωρέ όλες αυτές, εσύ τι νομίζεις ότι γκομενιτσες είναι τα αφεντικά?? ??
Κι εσύ γράφεις με χιουμοριστικό ωραίο τρόπο ..χαχαχα μα πόσο χιούμορ!!!
Ένα μόνο ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα
χαχα Αν ήμουν καθηγήτρια σε τριτοβάθμια εκπαίδευση βρε, θα είχα "βολέψει" και τα 25.000 (!) μέλη του bou, αναθέτοντας κατάλληλες εργασίες στις φοιτήτριες ...Ίσως είσαι καθηγήτρια όπως ο πορνοφαν...
(Αν είσαι γνώρισε μου καμιά φοιτήτρια σου , οπότε βολεψει...χαχαχαχ )
Aυτα είναι για τις μικρές...τα μιλφ πέφτουν με γλειφιτζουρι κοκοράκι !Πηγαίνεις με το τσίλικο Lada, Αγ. Δημητρίου, την ώρα που σχολάει το μεταπτυχιακό της Γεωπονικής. Διαλέγεις μία του γούστου σου (φυσικά όχι και την πιο όμορφη), κατά προτίμηση, μόνη. Της λες "γεια σου, είμαι ο Aristarxos από το bou και έχω να σου δώσω ένα γλυφιτζούρι". Σε περίπτωση που δεν αρχίσει να τρέχει, αλλά απλά σε αγριοκοιτάξει, βγάζεις από την τσέπη, γλυφιτζούρι cola chupa chups και της λες "μα τι φαντάστηκες;". Αν είναι στο στυλ σου, θα γελάσει και θα σπάσει ο πάγος. Θα θυμηθεί τα παιδικά της χρόνια, που το έπαιρνε από το περίπτερο, κλπ και θα πιάσετε κουβέντα.
ΥΓ Μήπως να έγραφα σενάρια για τσόντες καλύτερα
ΥΓ Για καλό και για κακό, αφαίρεσε τις πινακίδες από το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ειδοποιήσει αστυνομία και σε ψάχνουν από κάμερες.
Να σε ενημερωσω οτι στο ελληνικο δικαιο δεν προβλεπεται η υπαρξη προγαμιαιων συμβολαιων. Πολλες αμερικανικες ταινιες βλεπεις.Προγαμιαίο συμβόλαιο συμφωνητικο. Που να αναφέρει ρητώς. Σε περίπτωση διαζυγίου δεν διεκδικώ κανένα περιουσιακό στοιχείο του συζύγου. Απλά κατανοητα.
Ναι, σωστός! Ο Aristarxos δεν θέλει milf όμως.Aυτα είναι για τις μικρές...τα μιλφ πέφτουν με γλειφιτζουρι κοκοράκι !
είσαι πολύ καλή.. ευχαριστώ... πάντως αν είσαι και δεν θες να αποκαλυφθείς, μπορείς να αναθέσεις διάφορες εργασίες και να συζητάω μαζί τους... θα θυσιαστώ για την επιστήμη...χαχα Αν ήμουν καθηγήτρια σε τριτοβάθμια εκπαίδευση βρε, θα είχα "βολέψει" και τα 25.000 (!) μέλη του bou, αναθέτοντας κατάλληλες εργασίες στις φοιτήτριες ...
Ειδικά για εσένα, θα κρατούσα τις καλύτερες φυσικά...
Ήρωας!!!μπορείς να αναθέσεις διάφορες εργασίες και να συζητάω μαζί τους... θα θυσιαστώ για την επιστήμη...
Μα τι θα συζητήσει με αποβλακωμενες πιτσιρίκες;Ναι, σωστός! Ο Aristarxos δεν θέλει milf όμως.
εχω να πω πολλά μαζί τους..Μα τι θα συζητήσει με αποβλακωμενες πιτσιρίκες;
Μόνο για σεξ είναι σε καμμία Β.Ευρωπη η σε μπουρδέλο....
αυτά με έφαγαν.. οι ηρωισμοί.. ( προκαλούν άγχος και το άγχος φαλάκρα και μπυροκοιλιά..)Ήρωας!!!
Περί ορέξεως....Μα τι θα συζητήσει με αποβλακωμενες πιτσιρίκες;
Μόνο για σεξ είναι σε καμμία Β.Ευρωπη η σε μπουρδέλο....
Χαλάρωσε, θα γεράσεις (ακόμα πιο) γρήγορααυτά με έφαγαν.. οι ηρωισμοί.. ( προκαλούν άγχος και το άγχος φαλάκρα και μπυροκοιλιά..)
δεν μπορώ να χαλαρώσω...ΑΓΧΟΣ...Χαλάρωσε, θα γεράσεις (ακόμα πιο) γρήγορα
Mα αν αγχώνεσαι τόσο δεν πάει τίποτα κάτω ,δεν έχεις όρεξη για τίποτα....δεν μπορώ να χαλαρώσω...ΑΓΧΟΣ...