Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
ΥΓ Δεν σας κρύβω οτι είμαι στο περίπου να βάλω να διαβάσει το thread μία συνάδελφος με ανοιχτό μυαλό, που ταιριάζει πολύ με αυτά που περιγράφουμε, για να μας πεί κι εκείνη την άποψή της για όσα λέμε και όσα σκέφτεται μία μη-Ελεεινίδα.
Δεν ντρέπομαι να της αποκαλύψω το πουτανο-ψώνιο μου, αφού είμαι σίγουρος οτι δεν θα ντραπεί κι εκείνη να διαβάσει και να γράψει αντικειμενικά, προς όφελος όλων μας.
Θα δούμε αν θα το κάνω, ανάλογα με το αν θα έχω την ευκαιρία να μιλήσουμε ιδιαιτέρως.
Η πιο καλή στρατηγική είναι αυτή. Αν σου ξαναμιλήσει μετά την αποκάλυψη την παντρεύεσαι. Αν ξινίσει και φύγει, αποφεύγεις άσκοπα ραντεβού και συζητήσεις!
:buck2:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Σεμιναριο θέλω ως προς τις μεθόδους προσέγγισης.. τα υπόλοιπα εντάξει τα ξέρω...
Πώς αρχίζεις? Γεια σου θες ένα γλιφιτζουραξι η μία σοκολατθταα? Και τι ταργκετ γκρουπ είναι αυτό που πέφτει με σοκολάτες?
Πηγαίνεις με το τσίλικο Lada, Αγ. Δημητρίου, την ώρα που σχολάει το μεταπτυχιακό της Γεωπονικής. Διαλέγεις μία του γούστου σου (φυσικά όχι και την πιο όμορφη), κατά προτίμηση, μόνη. Της λες "γεια σου, είμαι ο Aristarxos από το bou και έχω να σου δώσω ένα γλυφιτζούρι". Σε περίπτωση που δεν αρχίσει να τρέχει, αλλά απλά σε αγριοκοιτάξει, βγάζεις από την τσέπη, γλυφιτζούρι cola chupa chups και της λες "μα τι φαντάστηκες;". Αν είναι στο στυλ σου, θα γελάσει και θα σπάσει ο πάγος. Θα θυμηθεί τα παιδικά της χρόνια, που το έπαιρνε από το περίπτερο, κλπ και θα πιάσετε κουβέντα.

ΥΓ Μήπως να έγραφα σενάρια για τσόντες καλύτερα; :think:
ΥΓ Για καλό και για κακό, αφαίρεσε τις πινακίδες από το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ειδοποιήσει αστυνομία και σε ψάχνουν από κάμερες.
chupa.png

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πηγαίνεις με το τσίλικο Lada, Αγ. Δημητρίου, την ώρα που σχολάει το μεταπτυχιακό της Γεωπονικής. Διαλέγεις μία του γούστου σου (φυσικά όχι και την πιο όμορφη), κατά προτίμηση, μόνη. Της λες "γεια σου, είμαι ο Aristarxos από το bou και έχω να σου δώσω ένα γλυφιτζούρι". Σε περίπτωση που δεν αρχίσει να τρέχει, αλλά απλά σε αγριοκοιτάξει, βγάζεις από την τσέπη, γλυφιτζούρι cola chupa chups και της λες "μα τι φαντάστηκες;". Αν είναι στο στυλ σου, θα γελάσει και θα σπάσει ο πάγος. Θα θυμηθεί τα παιδικά της χρόνια, που το έπαιρνε από το περίπτερο, κλπ και θα πιάσετε κουβέντα.

ΥΓ Μήπως να έγραφα σενάρια για τσόντες καλύτερα :think:
ΥΓ Για καλό και για κακό, αφαίρεσε τις πινακίδες από το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ειδοποιήσει αστυνομία και σε ψάχνουν από κάμερες.
chupa.png
Ωραίο σενάριο! Αύριο θα παραγγείλω το σπορ τo δίθυρο το lada κι ώσπου να βγουν οι πινακίδες θακυκλοφορω με μια σακούλα γλυφιτζουρια στην Αγίου Δημητρίου ... Μια χαρά .. ( βλέπω ξέρει;και τηγεωπονικη και την Αγίου Δημητρίου...- ξέρεις από Σαλόνικα Σίτι..)
Νομίζω θα τα καταφέρνεις στα σενάρια για τσόντες...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Αύριο θα παραγγείλω το σπορ τo δίθυρο το lada κι ώσπου να βγουν οι πινακίδες θακυκλοφορω με μια σακούλα γλυφιτζουρια στην Αγίου Δημητρίου ... Νομίζω θα τα καταφέρνεις στα σενάρια για τσόντες...
χαχαχα μα πόσο χιούμορ!!!
(βλέπω ξέρει;και τηγεωπονικη και την Αγίου Δημητρίου...- ξέρεις από Σαλόνικα Σίτι..)
Ένα μόνο ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Τσιμπουκια στον αρχιδικηγορο κάνουνε μωρέ όλες αυτές, εσύ τι νομίζεις ότι γκομενιτσες είναι τα αφεντικά?? ??
Τόσα κατέχεις, τόσα λες καημένε. Τους δίνουνε τις μισθάρες γιατί παίρνουνε καλά τσιμπούκια. Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
χαχαχα μα πόσο χιούμορ!!!

Ένα μόνο ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα
Κι εσύ γράφεις με χιουμοριστικό ωραίο τρόπο ..
Ίσως είσαι καθηγήτρια όπως ο πορνοφαν...
(Αν είσαι γνώρισε μου καμιά φοιτήτρια σου , οπότε βολεψει...χαχαχαχ )

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Ίσως είσαι καθηγήτρια όπως ο πορνοφαν...
(Αν είσαι γνώρισε μου καμιά φοιτήτρια σου , οπότε βολεψει...χαχαχαχ )
χαχα Αν ήμουν καθηγήτρια σε τριτοβάθμια εκπαίδευση βρε, θα είχα "βολέψει" και τα 25.000 (!) μέλη του bou, αναθέτοντας κατάλληλες εργασίες στις φοιτήτριες ...
Ειδικά για εσένα, θα κρατούσα τις καλύτερες φυσικά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.904
Πόντοι
9.297

ΥΓ Μήπως να έγραφα σενάρια για τσόντες καλύτερα :think:
chupa.png
Aυτα είναι για τις μικρές...τα μιλφ πέφτουν με γλειφιτζουρι κοκοράκι !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Προγαμιαίο συμβόλαιο συμφωνητικο. Που να αναφέρει ρητώς. Σε περίπτωση διαζυγίου δεν διεκδικώ κανένα περιουσιακό στοιχείο του συζύγου. Απλά κατανοητα.
Να σε ενημερωσω οτι στο ελληνικο δικαιο δεν προβλεπεται η υπαρξη προγαμιαιων συμβολαιων. Πολλες αμερικανικες ταινιες βλεπεις.
Ακομη κι αν καποιο ζευγαρι συνταξει τετοιο συμφωνητικο, ειναι αυτοδικαιως ακυρο.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Επιπλεον, να ενημερωσω οτι ο νομος δεν προβλεπει οτι σε περιπτωση διαζυγιου μπορει η συζυγος να διεκδικησει περιουσιακα στοιχεια του συζυγου. Αυτο που προβλεπει ειναι οτι κατα τεκμηριο δικαιουται το 1/3 της ΑΥΞΗΣΗΣ της περιουσιας που απεκτησε ο συζυγος κατά τη διαρκεια του γαμου. Μαχητό τεκμήριο ομως. Μπορει να αποδειχθει οτι η συζυγος δεν συνεβαλε σε τιποτα και να μην παρει τιποτα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
χαχα Αν ήμουν καθηγήτρια σε τριτοβάθμια εκπαίδευση βρε, θα είχα "βολέψει" και τα 25.000 (!) μέλη του bou, αναθέτοντας κατάλληλες εργασίες στις φοιτήτριες ...
Ειδικά για εσένα, θα κρατούσα τις καλύτερες φυσικά...
είσαι πολύ καλή.. ευχαριστώ... πάντως αν είσαι και δεν θες να αποκαλυφθείς, μπορείς να αναθέσεις διάφορες εργασίες και να συζητάω μαζί τους... θα θυσιαστώ για την επιστήμη...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.904
Πόντοι
9.297

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Μα τι θα συζητήσει με αποβλακωμενες πιτσιρίκες;
Μόνο για σεξ είναι σε καμμία Β.Ευρωπη η σε μπουρδέλο....
εχω να πω πολλά μαζί τους..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτά με έφαγαν.. οι ηρωισμοί.. ( προκαλούν άγχος και το άγχος φαλάκρα και μπυροκοιλιά..)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236

Stories

Νέο!