Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nauagios

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
55
Πόντοι
0
Προγαμιαίο συμβόλαιο συμφωνητικο. Που να αναφέρει ρητώς. Σε περίπτωση διαζυγίου δεν διεκδικώ κανένα περιουσιακό στοιχείο του συζύγου. Απλά κατανοητα.
προγαμιαια συμβολαια προβλεπονται απο το αγγλοσαξωνικο δικαιο. δε τα καλυπτει το ελληνικο συστημα δικαιοσυνης αποσο γνωριζω

• Like
Αντιδράσεις: alex71
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Υπαρχει και η λυση του συμφωνου συμβιωσης, οπου οριζονται ρητα τα δικαιωματα επι της περιουσιας του αλλου. Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγες οι γυναικες που θα δεχοτανε να ζησουν με συμφωνο συμβιωσης αντι με κανονικο γαμο, δεδομενου οτι με τον γαμο αποκτουν πολυ περισσοτερα δικαιωματα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εισαι βαθια νυχτωμενος, σε πληροφορω οτι υπηρξε γκομενα που ηθελε να της μιλαω νομικά για να καυλωνει, και πολλες γοητευονταν με αυτον τον τροπο ομιλιας. Και πώς θα μπορούσε να ειναι διαφορετικα? Δεν ξερετε τις γυναικες καθολου τελικα.
Ώρες ώρες νομίζω είσαι πολύ μεγάλη ψυχή. Τι πιθανοτητες υπάρχουν να γνωρίζει τις γυναίκες κάποιος, που συμφωνεί και κάνει like στις κουταμαρες που γράφει ο Sadman;

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Προφανώς Τυπε,θα έχεις λεφτά.. Δεν υπάρχει άλλος λόγος για μια 27αρα να κάνει σχέση με 40αρη και να σε πιέζει και για γάμο κιολας?.. Οι 27αρες τα φτιάχνουν αντε με κάποιον ένα δύο χρόνια πιο μεγάλο..
Όχι φίλε. Απλά είμαι γλυκοτσουτσουνος.?
Δεν παίζουν κανόνες σε αυτά.
Απλά καλό θα είναι να ξέρεις τι θέλεις σε μια σχέση. Οι γυναίκες σε κάποια φάση θέλουν γάμο, λογικό είναι. Για να κάνεις εσύ τέτοιο βήμα θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος πέρα από αισθήματα κλπ. Μια 27ρα μπορεί να φτιάξει την ζωή της ξανά μετά. Εσύ στα 40 αν έχεις κάνει πατάτα, μετά αντίο ζωή.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.486
Πόντοι
456
Στο πόδι τα Γιάννενα με “άτακτο” Παππού που έχασε την μασέλα του… στον κόλπο 27χρονης

Το θέμα προέκυψε απο την επιτροπή αξιολόγησης του ΙΚΑ και το αίτημα του άτακτου Παππού για δεύτερη μασέλα. Το ενδιαφέρον ωστόσο εντοπίζεται μερικά εικοσιτετράωρα πρίν. Όταν ο Παππούς πλήρωσε νεαρή 27χρονη απο την Αλβανία που ειδικεύεται στο να χαλαρώνει άντρες μεγάλης ηλικίας.

Αποδεικνύεται πως ο άντρας είναι ενεργός και μετά τα 80-90 όπως επίσης και πως ο κρατικός μηχανισμός όταν θέλει δουλεύει. Μεγαλείο η γιαγιά που βοήθησε τον παππού χωρίς να ρωτάει περαιτέρω.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εισαι βαθια νυχτωμενος, σε πληροφορω οτι υπηρξε γκομενα που ηθελε να της μιλαω νομικά για να καυλωνει, και πολλες γοητευονταν με αυτον τον τροπο ομιλιας. Και πώς θα μπορούσε να ειναι διαφορετικα? Δεν ξερετε τις γυναικες καθολου τελικα.
Άσε τις γενικεύσεις. Κι εγώ έχω καλό φίλο που είναι λογιότατος φιλόλογος και από τους πιο άρτιους χρήστες της ελληνικής, αλλά μόλις έφυγε από μια κοινή παρέα όπου πίναμε καφέ, οι γκόμενες τον κορόιδευαν σε μένα.
Έκανε μάλιστα μία διόρθωση στη γκαρσόνα καθώς πλήρωνε, αντί για «τρεισήμισι ευρὼ» που είπε εκείνη, της πέταξε «τριάμισι ευρώ».... Εκεί να δεις γέλια μετά.
Το θεωρούν φλεξάρισμα το εντέχνως ομιλείν οι σύγχρονες σκουπιδοφάγοι, και πνίγονται ύστερα στα κόμπλεξ τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297
Άσε τις γενικεύσεις. Κι εγώ έχω καλό φίλο που είναι λογιότατος φιλόλογος και από τους πιο άρτιους χρήστες της ελληνικής, αλλά μόλις έφυγε από μια κοινή παρέα όπου πίναμε καφέ, οι γκόμενες τον κορόιδευαν σε μένα.
Έκανε μάλιστα μία διόρθωση στη γκαρσόνα καθώς πλήρωνε, αντί για «τρεισήμισι ευρὼ» που είπε εκείνη, της πέταξε «τριάμισι ευρώ».... Εκεί να δεις γέλια μετά.
Το θεωρούν φλεξάρισμα το εντέχνως ομιλείν οι σύγχρονες σκουπιδοφάγοι, και πνίγονται ύστερα στα κόμπλεξ τους.
Όσο καλός στην χρήση της ελληνικής γλώσσας είναι ,τόσο σκραπας είναι στο γκομενιζειν και πιθανότατα στο μπουρδελιζειν ο φίλος σου....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Όσο καλός στην χρήση της ελληνικής γλώσσας είναι ,τόσο σκραπας είναι στο γκομενιζειν και πιθανότατα στο μπουρδελιζειν ο φίλος σου....
Καλά ναι, σχεδόν αδιάφορος, για άλλο λόγο το ανέφερα...

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Καλά, ας ήταν κάνας θεογκόμενος Μπραντ Πιτ ο φίλος σου , να σου λεγα εγώ μετά πόσο θα εκτιμούσαν την καλλιέργεια . Και πόσο "χαριτωμένες" θα έβρισκαν αυτές τις διορθώσεις...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.997
Πόντοι
3.506
Μα τι θα συζητήσει με αποβλακωμενες πιτσιρίκες;
Μόνο για σεξ είναι σε καμμία Β.Ευρωπη η σε μπουρδέλο....
Μύστη σαν σοφός γέροντας θα τις διδάξει την τέχνη του έρωτα, αυτό είναι που λέμε δώσε από το υστερημά σου :grin: :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
7 Αυγ 2021