Η αλήθεια είναι ότι καταβάλλω ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια να είμαι σε μάχιμη κατάσταση,
εμφάνιση,σώμα,κ.ο.κ. ώστε να τηρώ αυτό που έγραψα.
Δηλαδή σωματικά παρά τις κορώνες,κλείσιμο γυμναστηρίων,κ.λ.π. παρέμεινα σε όλη τη διάρκεια σε υψηλό επίπεδο,
ενώ πιτσιρικάδες την αράξανε απλά επειδή έκλεισαν τα γυμναστήρια.
Οπότε ακόμη μπορώ να το παίξω εραστής και όχι κεραστής.
Αυτό που με βοηθάει επίσης είναι η δουλειά και πως μένω σε μία πόλη,όπου υπάρχει τεράστια προσφορά γυναικών και έλλειψη αντρών που τηρούν έστω τα προσχήματα,δηλαδή που να βασιστεί μία γυναίκα ότι μπορεί να κάνει κάτι σοβαρό μαζί τους.
Οπότε με παίρνει,αλλά έχω το πολύ 2-3 χρόνια ακόμη,να μπορώ να χτυπάω καλές δυτικές λίγο πριν ή λίγο μετά τα 30.
Μιλάω για γυναίκες που να με παίρνουν σοβαρά,γιατί για κανά πούτσο,έχουμε χιλιάδες φοιτήτριες μεταξύ των οποίων και αρκετές που κωλοτρίβονται και τρώνε καμιά ξώφαλτση.
Απλά εκεί,θέλει μεγάλη προσοχή.
Αυτό που μου έχουν πρήξει τα αρχίδια τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρω αν κάνω λάθος,ίσως το έχω αναφέρει ξανά,είναι ότι ενώ έχω ρίξει κάτι ψωλιές σε μία Γερμανίδα 32 χρονών που είναι μοναχοκόρη,μοναδικό εγγόνι και της αντιστοιχεί μεγάλη ακίνητη περιουσία, δεν ψήνομαι.
Σκέψου ότι Γερμανοί κοινοί μας φίλοι,μου λένε ότι κλωτσάω το λοττο και ότι είμαι τρελός.
Η γκόμενα είναι ένα 8άρι πρόσωπο,7άρι σώμα,γαμώ τους χαρακτήρες,καλή στο κρεβάτι,αλλά δεν με βλέπω.
Μου στέλνει συχνά μηνύματα να πάμε περίπατο ή ακόμη και να περάσει από το σπίτι και εγώ τη χειώνω.
Θα δείξει...