Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.586
Πόντοι
12.756
40αρες,45αρες το 80% απο αυτες τελειωμενες ψυχολογικα...σχεδον ολες χωρισμενες με παιδια(που δεν ειναι κακο) αλλα πιστευουν οτι μπορουν να εχουν μια δευτερη νιοτη..
η αληθεια ομως ειναι σκληρη και αμειλικτη και οσο και να το παιζουν στο τελος της μερας ειναι μονες αγκαλια με τα σοσιαλ και με καμμια μπυρα η κρασι στο χερι..
εχω γνωρισει αρκετες τετοιες και ολες μα ολες απο δαυτες που γνωρισα το παιζανε χρυσομουνες..οταν τις εστειλα μου επρηζαν τα μεζεα ποικιλοτροπως και μεχρι ενα χρονο μετα..
Μονο για χυσοδοχεια κανουν και το ξερουν μεσα τους αλλα συνεχιζουν να το παιζουν καποιες..

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
ναι αλλα αυτη νομιζε οτι ειναι κελεπουρι. Ξερεις ποσες τετοιες υπαρχουν εκει εξω? Γνωρισα μια σε ενα νησι η πρωτη κουβεντα που ειχαμε ηταν να μου πει εγω φευγω και παω για διακοπες μονη μου και εσυ δεν ερχεσαι μαζι μου . Ειμαι ανεξαρτητη δεν ανηκω σε κανενα.
Και εγω Την εγραψα και εγω στα αρχιδια μου εντελως . Μετα απο 7 μηνες μου εστειλε μνμ στο whatsup και την ξαναγειωσα γιατι μου το επαιξε δυσκολη . Μετα απο 1,5 χρονο μου εκανε match στο tinder και μου το επαιξε βαρυ πεπονι . Τις ειπα να βγουμε μου ειπε δεν μπορω τωρα ποιο μετα αλλη μερα . Την ξαναγειωσα και δεν τις μιλησα ξανα.
Οι γκομενα 41 ψηλη σε ομορφια 4 /10 . Και νομιζε οτι μου κανει χαρη . Οτι ειναι κελεπουρι .
Ξερεις ποσες τετοιες εχει εκει εξω ?
Μήπως οι περισσότερες; Τύπου τουλάχιστον 90%;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

40αρες,45αρες το 80% απο αυτες τελειωμενες ψυχολογικα...σχεδον ολες χωρισμενες με παιδια(που δεν ειναι κακο) αλλα πιστευουν οτι μπορουν να εχουν μια δευτερη νιοτη..
η αληθεια ομως ειναι σκληρη και αμειλικτη και οσο και να το παιζουν στο τελος της μερας ειναι μονες αγκαλια με τα σοσιαλ και με καμμια μπυρα η κρασι στο χερι..
εχω γνωρισει αρκετες τετοιες και ολες μα ολες απο δαυτες που γνωρισα το παιζανε χρυσομουνες..οταν τις εστειλα μου επρηζαν τα μεζεα ποικιλοτροπως και μεχρι ενα χρονο μετα..
Μονο για χυσοδοχεια κανουν και το ξερουν μεσα τους αλλα συνεχιζουν να το παιζουν καποιες..
Και πολύ σωστά επραξες

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Tην Καλημερα στους Φιλους.....προσφατη συναντηση με την Φιλη.....παει να μου κανει προξενιο....απο εδω το εφερνε...απο εκει το εφερνε...για γαμο...συντροφικοτητα κλπ......τα γνωστα.....σε καποια φαση της λεω.....
¨"Ακουσε Μαρια.....θα παω στο ΚΕΠ και θα σου κανω μια εξουσιοδοτηση....επειδη ανθρωποι ειμαστε και δεν ξερουμε τι Ξημερωνει ....σε περιπτωση που παθω κατι ,απο δικη σου μερια θελω να μου βρεις και να μου φερεις οταν με χωνουνε στον ταφο 3-4 στριπτηζουδες με εξαλλο ντυσιμο...απο εξω μακρυες καπαρντινες και απο μεσα ζαρντιερες...κυλοτακια εξαλλα ....και να χορευουνε επανω στην ταφοπλακα μου με το κομματι Down in Mexico των Coasters......να κουνανε τα Κωλαρακια τους επανω στην Μαρμαρινη Πλακα......."
Επαθε πλακα...βαλαμε και οι δυο τα γελια....¨".την εξουσιοδοτηση θα στην κανω για να μην σου πουν τιποτα οι συγγενεις και οι Φιλοι...εστω ...οσοι ερθουνε.....θα σου εχω αφησει και χρηματα....""
Μαλλον δεν θα με ξαναενοχλησει με προξενια......χαχαχαχαχαχαχαχαχα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Για να μην ξεχνάμε την ουσία του νήματος,η κουβέντα γίνεται για γάμο και παιδιά,δηλαδή οικογένεια.

Κανείς δεν είπε ότι η ζωή τελειώνει στα 50+,ούτε ότι δε μπορεί να βρει κάποιος μία να περνάει καλά.

Μπορεί όμως ένας ΜΕΣΟΣ Έλληνας 50+ να βρει γυναίκα η οποία να είναι σχετικά νέα(δηλαδή να μπορεί να κάνει κανά δυο παιδιά
χωρίς να πληρώνει τουςγιατρούς) και να μην έχει κουσούρια(να έχει ήδη παιδιά ή να είναι μπάζο εμφανισιακά ή να χάνει λάδια,κ.λ.π.);

Η απάντηση είναι ότι όπως υπήρχε εδώ και αιώνες νυφοπάζαρο,πλέον με τους φεμινισμούς και τις ανεξαρτησίες υπάρχει και γαμπροπάζαρο.
Και δεν υπάρχει κανένας γαμημένος λόγος μία νέα γυναίκα που μετράει και στέκεται στα πόδια της,να ασχοληθεί σοβαρά για οικογένεια με έναν ΜΕΣΟ 50+
Δηλαδή άμα είχα 30άρα κόρη χωρίς τρελά κουσούρια και μου έφερνε πουρό 50+,
θα την έστελνα για ξεμάτιασμα και εξορκισμό.
βαλκανιε μη λεμε οτι θελουμε . Απο τοτε μεχρι τωρα δεν υπηρχε ουτε θα υπαρξει νεα γυναικα που θα μετραει και στεκεται στα ποδια στα 30 . ΟΥΤΕ στα 40 ουτε στα 50 ουτε ποτε. Γιατι ολες το μυαλο τους ειναι πουτσα λουσα και χορος . Ετσι ειναι η φυση τους .
Η φυση τουςς δεν ειναι ναστεκεται στα ποδια ανεξαρτητη και τα σχετικα αλλα να ακολουθει . Δες τοσα χρονια πριν τι γινοταν.
και τοτε ο πατερας αποφασιζε για τον ποιον θα παντρευτει για να εχουν συνεχεια σε περιουσια σε λεφτα κτλ . Ουτε αγαπες ουτε φεμινισμος ουτε ανεξαρτισιες και μαλακιες και στην ιδια ηλικια και οτι μαλακια συνεπαγεται με αυτο .

Παντα ηταν το συμφερον απλα το χολυγουντ τα γαμισε ολα και βλεπεις μαλακες αντρες να γονατιζουν και να κανουν προταση γαμου σε μια που τους εχεις για την τελευταια τις επιλογη . Να κανουν γαμους ακριβους κτλ ολες τις μαλακιες συνεπαγονται με αυτο. ( οσο πιο ακριβος ειναι ο γαμος τοσο ποιο ασχημο διαζυγιο θα εχεις . αυτο βγαινει απο ερευνα ).
το χολυγουντ εκανε τους αντρες και τις γυναικες μαλακες με αυτα που τουε πασαρει την χαρουμενη γυνιακα νοικοκυρα και τον αντρα τον κουβαλητη μαλακα που τις κανει ολα τα χατηρια και στο τελος μαθαινει οτι αυτη γαμιοταναι με ολοι την εταιρια και τα παιδια δεν ειναι δικα του .

και δες τι γινεται τωρα που ειναι φεμινιστριες και δηθεςν ανεξαρτητες
αμα ειχες μια κορη 30 και εσκαγε μυτη ενας 50 αρης με πακετο οχι απλα θα την εδεινες αλλα θα εκανες και κολοτουμπες γιατι δεν την πηρε ενας αχρηστος 30 αρης.
Μη σου πω αρκετα παραδειγματα στην Ελλαδα και θιξω κοσμο . Απο παιδια βουλευτων μεχρι τραγουδιαρες .
Ολοι αυτο σκεφτονται τι εχεις να προσφερεις . Εαν εχεις οτι εχουν αυτη η παραπανω. τωρα για ηλικια ουτε καν το σκεφτονται.

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Κατι 40αρηδες που ξαποστελνετε 27αρες, και οι αλλοι αρνειστε και τα προξενια, τα ξαναλεμε σε 5-10 χρονια...

Παρτε και ενα ανεκδοτακι (για τον 50αρη με το πακετο):

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
βαλκανιε μη λεμε οτι θελουμε . Απο τοτε μεχρι τωρα δεν υπηρχε ουτε θα υπαρξει νεα γυναικα που θα μετραει και στεκεται στα ποδια στα 30 . ΟΥΤΕ στα 40 ουτε στα 50 ουτε ποτε. Γιατι ολες το μυαλο τους ειναι πουτσα λουσα και χορος ........................

Εγώ θα σου πω ότι στην Ελλάδα,γνωρίζω πολύ περισσότερες γυναίκες που στέκονται μία χαρά στα πόδια τους,
παρά άντρες.

και δες τι γινεται τωρα που ειναι φεμινιστριες και δηθεςν ανεξαρτητες
αμα ειχες μια κορη 30 και εσκαγε μυτη ενας 50 αρης με πακετο οχι απλα θα την εδεινες αλλα θα εκανες και κολοτουμπες γιατι δεν την πηρε ενας αχρηστος 30 αρης.
Αυτό που ο 50άρης έχει πακέτο και συγκρίνεται με πάντα με έναν 30άρη που είναι άχρηστος,από που προκύπτει;

Έγραψα και με κεφαλαία για ΜΕΣΟ 50άρη,για να μην γράψει κανείς πάλι για τον Τζορτζ Κλούνει από το Μπραχάμι
και εξαιρέσεις του κανόνα.

Το ξαναγράφω λοιπόν,αν η κόρη μου δεν είχε τρελά κουσούρια και έφερνε έναν 50+ θα την πήγαινα σε ψυχίατρο.

Η ξαδέρφη μου,πριν 20 χρόνια,στα 28 της με καλή εμφάνιση και νορμάλ δουλειά,πήρε μεγαλογιατρό τότε κοντά στα 50.
Ξεφτίλα το θεωρούσα τότε,ξεφτίλα το θεωρώ και τώρα.
Να είσαι 28 χρονών και αντί να σου δίνει το μουνί στο χέρι ένας της γενιάς σου,
να περπατάς με τον συμμαθητή του μπαμπά σου και να γελάει ο κόσμος..
Τώρα δε,αυτή είναι ένα ωραίο milf και αυτός είναι έτοιμος να δώσει το δίευρο για να περάσει στην απέναντι όχθη.

Δε σε πάω καν Γερμανία,όπου μένω και οι γυναίκες που είναι ανεξάρτητες είναι απείρως περισσότερες από τους άντρες.
Με τις δουλειές τους,το διαμέρισμά τους,τα ταξίδια τους.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγώ θα σου πω ότι στην Ελλάδα,γνωρίζω πολύ περισσότερες γυναίκες που στέκονται μία χαρά στα πόδια τους,
παρά άντρες.

Αυτό που ο 50άρης έχει πακέτο και συγκρίνεται με πάντα με έναν 30άρη που είναι άχρηστος,από που προκύπτει;

Έγραψα και με κεφαλαία για ΜΕΣΟ 50άρη,για να μην γράψει κανείς πάλι για τον Τζορτζ Κλούνει από το Μπραχάμι
και εξαιρέσεις του κανόνα.

Το ξαναγράφω λοιπόν,αν η κόρη μου δεν είχε τρελά κουσούρια και έφερνε έναν 50+ θα την πήγαινα σε ψυχίατρο.

Η ξαδέρφη μου,πριν 20 χρόνια,στα 28 της με καλή εμφάνιση και νορμάλ δουλειά,πήρε μεγαλογιατρό τότε κοντά στα 50.
Ξεφτίλα το θεωρούσα τότε,ξεφτίλα το θεωρώ και τώρα.
να περπατάς με τον συμμαθητή του μπαμπά σου και να γελάει ο κόσμος..
Τώρα δε,αυτή είναι ένα ωραίο milf και αυτός είναι έτοιμος να δώσει το δίευρο για να περάσει στην απέναντι όχθη.

Δε σε πάω καν Γερμανία,όπου μένω και οι γυναίκες που είναι ανεξάρτητες είναι απείρως περισσότερες από τους άντρες.
Με τις δουλειές τους,το διαμέρισμά τους,τα ταξίδια τους.
και εγω Γερμανια μενω . Οι ανεξαρτητες Γερμανιδες που λες ειναι ολες ζωα που εχουν μαθει οτι επειδη ειναι γυναικες εχουν παραπανω δικαιωματα απο τους αντρες. Στην Γερμανια τις σπρωχνουν κιολας γιατι πιστευουν οτι ειναι αδικια οι γυναικες να μην εχουν θεσεις και να μην βγαζουν τα ιδια λεφτα με τους αντρες.

και δες τι δουλειες κανουν οι γυναικες και τι δουλειες κανουν οι αντρες. Εγραψα πιο πριν οτι ακομα και το ταμον αντρας το βρηκε για να βοηθησει τηνγυναικα του.

Ειναι ανεξαρτητες γιατι το κρατος τους το επιτρεπει. Επειδη θεωρουν οτι αδικουνται . Εαν παιζαν οπως ολοι οι αντρες δεν ειχαν ουτε μια Ελπιδα. Ειναι ανεξαρτητες του κωλου. Σχεδον ολες. Αμα μαθεις τι επιδοματα παιρνουν θα σφιριξξεις.
Εχω ποσες στην δουλεια ολες μπαζα ειναι η με πιπες πηραν την θεση η επειδη τις πηδαγε καποιος ειτε αυτο παιζει αρκετα πλεον το γραφει και σε αγγελιες γιατι στην εταιρια εχουν σχεδον μονο αντρες και οταν κανει μια γυναικα αιτησει την προσλαμβανουν χωρις πολλες ερωτησεις.

Αντε τραβα και εσυ να μπεις σε μια μεγαλη εταιρια που ειναι τιγκα στους αντρες να δεις τι θα τραβηξεις. ενω μια γκομενα τσιμπα την θεση για πλακα μονο και μονο επειδη ειναι γυναικα και δεν εχουν πολλες .

κανεις δεν λεει ομως οτι οι γυναικες δεν επιλεγουν τις ιδιες δουλειες με τους αντρες δεν αναλαμβανουν τα ιδια ρισκα που περνουν ο αντρες δεν τρωνε το ιδιο ζορι που τρωνε οι αντρες.
Τετοιες ανεξαρτησιες τι κανει ο καθενας με ασφαλεια για το εαν κανεις μαλακια οτι δεν θα την πατησεις το κανουν ολοι .
Ετσι ειναι ανερξαρτητςες εδω μη γελιεσαι . σιγουρα δεν ειναι οπως οι ελλεινηδες και ειναι ποιο ανεξαρτητςες αλλα πιστεψε το ειναι οπως σου το γραφω.

απο την πολλη ανεξαρτησια ειναι σχεδον πανω απο τις μισες χωρισμενες με παιδια. Και ξερεις γιατι ??????????????????

Γιατι το κρατος εσυ εγω τις πληρωνουμε την ανεξαρτησια με τους φορους μας γιατι την γυναικα Γερμανια και γενικος εξωτερικο την συμφερη να ΜΗΝ ειναι παντρεμενη γιατι εχει ποιο πολλα επιδοματα ποιο πολλες ευκαριες σαν γυναικα μονη που μεγαλωνη παιδι παρα με παντρμενη εχει και τον μαλακα να τις πληρωνει διατροφη Ετσι ειναι το συστημα εξω.
Και σε αυτο φταινε οι αντρες και οι φεμινιστριες .

Οσες σχεδον Γερμανιδες εχω γνωρισει στην συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι παντρεμνες με μεγαλυτερο απο 10+ χρονια.
Αυτες που παντρευτηκανε μικροτερο ειναι ολες χωρισμενες. ολες τα ιδια λενε στην ιδια ηλικια και μαλακιες αλλα για δες τι γινεται εκει εξω.

3 φορες ειχα γυναιακα διευθτρια 3 φορες τα εκανε ολα μουνι και τις 3 φορες δεν ειπε κανεις τιποτα γιατι θα αδικουσαν την γυναικα. Σε αλλες περιπτωσεις οταν ηταν αντρας τον ειχα κρεμασει . Σεχδον παντα ολες αυτες οι ανεξαρτητες ειχαν απο πισω αντρες να τις κουμανταρουν κατευθυνουν τι θα κανουν και να περνουν συμβλουες αλλιως θα γινοταν ολα ποιο μουνι απο οσο τα κανανε.
Αυτο στανταρ στο λεω.

οσο για το οτι ελλαδα ξερεις αρκετες που στεκονται στα ποδια τους μαλλον θα λες που δουλευον κανα δημοσιο η εχουν περιουσια η κατι αναλογο . Γιατι εγω στα 40 αυτες πουξερω καιδεν ειναι λιγες ελλαδα τετοιες ειναι . Η δουλευουν δημοσιο και εχουν τον στανταρ χασιμο μισθο η εχουν απο την οικογενεια η με κονε πιπες τσιμπουκια και πισωκολητα.
Ξερεις ποσες τετοιες που στεκονται ξερω ...... αμετρητες και εχουν και γνωμη για την ζωη που με πιπες αποκτησαν .

για τον 30 που λες με πακετα οχι απλα χλωμο αλλα ακατορθωτο για ελλαδα και εξωτερικο . Οι ποιο πολλοι που εχουν πακετα ειναι απο οικογενεια. Μονο απο την οικογενεια θα εχει λεφτα αλλιως 30 αρης και πακετο Ελλαδα δεν παιζει. Και εξωτερικο το ιδιο ειναι πανω κατω αντε λιγο καλυτερα . Σκεψου τι εχει φτιαξει καποιος μεχρι τα 30 ? Μην κοιτας κατι φβ και γοογλε και μασκ κτλ κτλ που τα ξεκινησαν μικροι . Δεν ειναι ολοι ετσι εμεις μιλαμε για την πλειοψηφεια τι γινεται.

οσο για τον μεσο 50 τις ελλαδα σου λεω το εξης . Οχι απλα τον κοιτανε σαν ξερολουκουμο αλλα μπορω να σου πω οτι τραβανε και καμμια 5 μαλακιες για παρτι του.

Σου δινω παραδειγμα γνωστης μου 40 αρας που μενει επαρχια. Την πηδαγαν ολοι στο χωριο στα κρυφα. (εμενα μου τα ελεγε γιατι πηγαινω εκει μονο για αδεια οποτε δεν ειχε θεμα) και επειδη κανενας δεν την ηθελε βρηκε εναν κατεστραμενο 50 που δουλευει στο δημο και τον πατρευτηκε. Εκανε και παιδι . ο τυπος δεν ειναι απλα μεσο 50 ειναι κατω του μεσου μεσου 50 ρη.

και ποσα αλλα τετοια εχει ..

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
και εγω Γερμανια μενω . Οι ανεξαρτητες Γερμανιδες που λες ειναι ολες ζωα που εχουν μαθει οτι επειδη ειναι γυναικες εχουν παραπανω δικαιωματα απο τους αντρες. Στην Γερμανια τις σπρωχνουν κιολας γιατι πιστευουν οτι ειναι αδικια οι γυναικες να μην εχουν θεσεις και να μην βγαζουν τα ιδια λεφτα με τους αντρες.

και δες τι δουλειες κανουν οι γυναικες και τι δουλειες κανουν οι αντρες. Εγραψα πιο πριν οτι ακομα και το ταμον αντρας το βρηκε για να βοηθησει τηνγυναικα του.

Ειναι ανεξαρτητες γιατι το κρατος τους το επιτρεπει. Επειδη θεωρουν οτι αδικουνται . Εαν παιζαν οπως ολοι οι αντρες δεν ειχαν ουτε μια Ελπιδα. Ειναι ανεξαρτητες του κωλου. Σχεδον ολες. Αμα μαθεις τι επιδοματα παιρνουν θα σφιριξξεις.
Εχω ποσες στην δουλεια ολες μπαζα ειναι η με πιπες πηραν την θεση η επειδη τις πηδαγε καποιος ειτε αυτο παιζει αρκετα πλεον το γραφει και σε αγγελιες γιατι στην εταιρια εχουν σχεδον μονο αντρες και οταν κανει μια γυναικα αιτησει την προσλαμβανουν χωρις πολλες ερωτησεις.

Αντε τραβα και εσυ να μπεις σε μια μεγαλη εταιρια που ειναι τιγκα στους αντρες να δεις τι θα τραβηξεις. ενω μια γκομενα τσιμπα την θεση για πλακα μονο και μονο επειδη ειναι γυναικα και δεν εχουν πολλες .

κανεις δεν λεει ομως οτι οι γυναικες δεν επιλεγουν τις ιδιες δουλειες με τους αντρες δεν αναλαμβανουν τα ιδια ρισκα που περνουν ο αντρες δεν τρωνε το ιδιο ζορι που τρωνε οι αντρες.
Τετοιες ανεξαρτησιες τι κανει ο καθενας με ασφαλεια για το εαν κανεις μαλακια οτι δεν θα την πατησεις το κανουν ολοι .
Ετσι ειναι ανερξαρτητςες εδω μη γελιεσαι . σιγουρα δεν ειναι οπως οι ελλεινηδες και ειναι ποιο ανεξαρτητςες αλλα πιστεψε το ειναι οπως σου το γραφω.

απο την πολλη ανεξαρτησια ειναι σχεδον πανω απο τις μισες χωρισμενες με παιδια. Και ξερεις γιατι ??????????????????

Γιατι το κρατος εσυ εγω τις πληρωνουμε την ανεξαρτησια με τους φορους μας γιατι την γυναικα Γερμανια και γενικος εξωτερικο την συμφερη να ΜΗΝ ειναι παντρεμενη γιατι εχει ποιο πολλα επιδοματα ποιο πολλες ευκαριες σαν γυναικα μονη που μεγαλωνη παιδι παρα με παντρμενη εχει και τον μαλακα να τις πληρωνει διατροφη Ετσι ειναι το συστημα εξω.
Και σε αυτο φταινε οι αντρες και οι φεμινιστριες .

Οσες σχεδον Γερμανιδες εχω γνωρισει στην συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι παντρεμνες με μεγαλυτερο απο 10+ χρονια.
Αυτες που παντρευτηκανε μικροτερο ειναι ολες χωρισμενες. ολες τα ιδια λενε στην ιδια ηλικια και μαλακιες αλλα για δες τι γινεται εκει εξω.

3 φορες ειχα γυναιακα διευθτρια 3 φορες τα εκανε ολα μουνι και τις 3 φορες δεν ειπε κανεις τιποτα γιατι θα αδικουσαν την γυναικα. Σε αλλες περιπτωσεις οταν ηταν αντρας τον ειχα κρεμασει . Σεχδον παντα ολες αυτες οι ανεξαρτητες ειχαν απο πισω αντρες να τις κουμανταρουν κατευθυνουν τι θα κανουν και να περνουν συμβλουες αλλιως θα γινοταν ολα ποιο μουνι απο οσο τα κανανε.
Αυτο στανταρ στο λεω.

οσο για το οτι ελλαδα ξερεις αρκετες που στεκονται στα ποδια τους μαλλον θα λες που δουλευον κανα δημοσιο η εχουν περιουσια η κατι αναλογο . Γιατι εγω στα 40 αυτες πουξερω καιδεν ειναι λιγες ελλαδα τετοιες ειναι . Η δουλευουν δημοσιο και εχουν τον στανταρ χασιμο μισθο η εχουν απο την οικογενεια η με κονε πιπες τσιμπουκια και πισωκολητα.
Ξερεις ποσες τετοιες που στεκονται ξερω ...... αμετρητες και εχουν και γνωμη για την ζωη που με πιπες αποκτησαν .

για τον 30 που λες με πακετα οχι απλα χλωμο αλλα ακατορθωτο για ελλαδα και εξωτερικο . Οι ποιο πολλοι που εχουν πακετα ειναι απο οικογενεια. Μονο απο την οικογενεια θα εχει λεφτα αλλιως 30 αρης και πακετο Ελλαδα δεν παιζει. Και εξωτερικο το ιδιο ειναι πανω κατω αντε λιγο καλυτερα . Σκεψου τι εχει φτιαξει καποιος μεχρι τα 30 ? Μην κοιτας κατι φβ και γοογλε και μασκ κτλ κτλ που τα ξεκινησαν μικροι . Δεν ειναι ολοι ετσι εμεις μιλαμε για την πλειοψηφεια τι γινεται.

οσο για τον μεσο 50 τις ελλαδα σου λεω το εξης . Οχι απλα τον κοιτανε σαν ξερολουκουμο αλλα μπορω να σου πω οτι τραβανε και καμμια 5 μαλακιες για παρτι του.

Σου δινω παραδειγμα γνωστης μου 40 αρας που μενει επαρχια. Την πηδαγαν ολοι στο χωριο στα κρυφα. (εμενα μου τα ελεγε γιατι πηγαινω εκει μονο για αδεια οποτε δεν ειχε θεμα) και επειδη κανενας δεν την ηθελε βρηκε εναν κατεστραμενο 50 που δουλευει στο δημο και τον πατρευτηκε. Εκανε και παιδι . ο τυπος δεν ειναι απλα μεσο 50 ειναι κατω του μεσου μεσου 50 ρη.

και ποσα αλλα τετοια εχει ..
Πες τα φίλε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ακα........................................
Διαφωνώ σχεδόν σε όλα,οπότε δύσκολα θα βγάλουμε άκρη.
Και είμαι αντιφεμινιστής,αντίθετος με το αναγκαστικό ποσοστό πρόσληψης γυναικών σε συγκεκριμένους χώρους εργασίας,
την σκανδαλώδη στήριξη από το κράτος,τα ΜΜΕ,κ.λ.π.

Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι Γερμανίδες είναι προβλεπόμενες σε σχέση με άντρες της ίδιας ηλικίας,
που κάποιοι από αυτούς νομίζουν ότι είναι ακόμη 15 χρονών παίζοντας Playstation και μπεκρουλιάζοντας χωρίς αύριο.

Όσο για τη διαφορά ηλικίας 10+ χρόνια,δεν το έχω δει πουθενά και είναι κάτι που το έχει επισημάνει και ο kman,
αλλά και άλλοι.
Ότι στις Γερμανίδες max 5 χρόνια διαφορά.
Δε γίνεται τύπε να είναι και φεμινίστριες και να ψάχνουν μπάρμπες...
Ένα από τα δύο..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Διαφωνώ σχεδόν σε όλα,οπότε δύσκολα θα βγάλουμε άκρη.
Και είμαι αντιφεμινιστής,αντίθετος με το αναγκαστικό ποσοστό πρόσληψης γυναικών σε συγκεκριμένους χώρους εργασίας,
την σκανδαλώδη στήριξη από το κράτος,τα ΜΜΕ,κ.λ.π.

Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι Γερμανίδες είναι προβλεπόμενες σε σχέση με άντρες της ίδιας ηλικίας,
που κάποιοι από αυτούς νομίζουν ότι είναι ακόμη 15 χρονών παίζοντας Playstation και μπεκρουλιάζοντας χωρίς αύριο.

Όσο για τη διαφορά ηλικίας 10+ χρόνια,δεν το έχω δει πουθενά και είναι κάτι που το έχει επισημάνει και ο kman,
αλλά και άλλοι.
Ότι στις Γερμανίδες max 5 χρόνια διαφορά.
Δε γίνεται τύπε να είναι και φεμινίστριες και να ψάχνουν μπάρμπες...
Ένα από τα δύο..
Δεν πρεπει να συμφωνουμε απλα γραφουμε την γνωμη μας.

αρκετες ειναι με μεγαλυτερους . ξερεις οι γυναικες αλλα λενε αλλα κανουν .
Εχω και ξαδερφη που ειναι με γερμανο 15 χρονια μεγαλυτερο(εχει μεγαλωση γερμανια απο γερμανιδα μητερα και ελληνα πατερα). Ενω τα ειχε με Γερμανο στην ιδια ηλικια τον παρατησε (και ειχε πακετο απο την οικογενεια του ) και ειναι με τον Γερμανο μεγαλυτερο και εχουν 2 παιδια .
Αλλη μια πρωην που ειχα τα ειχε με Γερμανο 14 χρονια μεγαλυτερο αλλα δεν ειχε πακετο και τον χωρισε .

Και αυτες τα ιδια λεγανε θελουμε στην ιδια ηλικια αλλα η πραγματικοτητα ηταν αλλη .

ξεχασα να σου γραψω . Υπαρχουν πολλοι που νομιζουν οτι ειναι 15 χρονων και παιζουν playstation η μπεκρουλιαζουν αλλα αυτα υπαρχουν παντου.

Εχεις και την TV που παρουσιαζει τους αντρες σαν αχρηστους και τις γυναικες σαν τοσο καταπιεσμενες που πρεπει να τρεξουν για ολα να τα κανουν μονες τους και στο τελος χωριζουν τον μαλακα αχρηστο αντρα που αυτες η ιδιες επελεξαν .

για να μην ξεχνιομαστε. Υπαρχουν και τα ετσι και τα αλλιως .

Τελευταία τροποποίηση:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Παιδιά, ξέρει κανένας πόσο πληρώνονται οι φιλιππινέζες οικιακοί βοηθοί; Είναι καλύτερα να τη φέρεις απευθείας από τη χώρα της ή να βρεις κάποια που έχει εγκατασταθεί εδώ; Άλλη χώρα πιο κοντά με παρόμοιες τιμές και υπηρεσίες ξέρετε;

Ξέρω οι άραβες τις παίρνουν εσώκλειστες για 1-2 χρόνια και μετά τις στέλνουν πίσω αν δεν τους κάνουν. Αν πούμε ότι ο γάμος-παιδί θέλει τουλάχιστο ένα ποσό γύρω στα 300.000 ευρώ με αβέβαιη απόδοση, μήπως συμφέρει η πιο πάνω τακτική;

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Και καπου εκει στα 30 οι γυναικες καταλαβαινουν οτι αρχιζει η φθορα τους, και οταν το μουνί στο χερι ειναι το μονο που παιρνουν απο τον αλλο, πιεζουν να προχωρησει η σχεση, και τοτε ο 28αρης την κανει λουης, και εν συνεχεια την πληρωνουν ενα σωρο αλλοι για το μαλ... τον 28αρη που την ειχε μονο για καβατζα και της δημιουργησε τα ψυχολογικα. Δε φταινε μονο οι γυναικες δηλαδη, αλλα και οι ανωριμοι αντρες. Αν η γυναικα καταφερει και ισορροπησει απο αυτο, θα σκεφτεται πλεον μη συναισθηματικα και θα παει σε μια οικονομικα σταθερη σχεση (ακομα και με μεγαλυτερο).
Αν δεν υπηρχε η οικονομικη καβατζα στις γυναικες απο τους γονεις, οι γυναικες θα ειχαν περισσοτερη πιεση να κανουν οικογενεια. Τωρα ειναι με το ενα ποδι εκτος σχεσης/γαμου. Για αυτο πεφτουν και οι γεννησεις εδω τοσο πολυ, παροτι δεν ειμαστε οικονομικα γερμανια, δεν κοβεται ο ομφαλιος λωρος της γυναικας με την οικογενεια.

Τελευταία τροποποίηση:

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Και καπου εκει στα 30 οι γυναικες καταλαβαινουν οτι αρχιζει η φθορα τους, και οταν το μουνί στο χερι ειναι το μονο που παιρνουν απο τον αλλο, πιεζουν να προχωρησει η σχεση, και τοτε ο 28αρης την κανει λουης, και εν συνεχεια την πληρωνουν ενα σωρο αλλοι για το μαλ... τον 28αρη που την ειχε μονο για καβατζα και της δημιουργησε τα ψυχολογικα. Δε φταινε μονο οι γυναικες δηλαδη, αλλα και οι ανωριμοι αντρες. Αν η γυναικα καταφερει και ισορροπησει απο αυτο, θα σκεφτεται πλεον μη συναισθηματικα και θα παει σε μια οικονομικα σταθερη σχεση (ακομα και με μεγαλυτερο).
Αν δεν υπηρχε η οικονομικη καβατζα στις γυναικες απο τους γονεις, οι γυναικες θα ειχαν περισσοτερη πιεση να κανουν οικογενεια. Τωρα ειναι με το ονομα ποδι εκτος σχεσης/γαμου. Για αυτο πεφτουν και οι γεννησεις εδω τοσο πολυ, παροτι δεν ειμαστε οικονομικα γερμανια, δεν κοβεται ο ομφαλιος λωρος της γυναικας με την οικογενεια.
Πολύ σωστος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.831
Πόντοι
3.656
Αν δεν υπηρχε η οικονομικη καβατζα στις γυναικες απο τους γονεις, οι γυναικες θα ειχαν περισσοτερη πιεση να κανουν οικογενεια. Τωρα ειναι με το ενα ποδι εκτος σχεσης/γαμου. Για αυτο πεφτουν και οι γεννησεις εδω τοσο πολυ, παροτι δεν ειμαστε οικονομικα γερμανια, δεν κοβεται ο ομφαλιος λωρος της γυναικας με την οικογενεια.

Δεν φταίνε οι ανώριμοι άντρες,φταίνε αυτές που διαλέγουν τους ανώριμους άντρες.Η ανωριμότητα την ελλεεινίδα την τραβάει πολύ περισσότερο από την ωριμότητα,γι'αυτό και σπάνια βλέπεις μαλάκα να μην έχει γκόμενα.Ενώ ώριμοι και σοβαροί συνήθως μένουν με την πούτσα στο χέρι,εκτος αν έχουν λεφτά και οι γκόμενες τους διαλέγουν μόνο γι'αυτό.

Για τις γεννήσεις διαφωνώ,εγώ σπάνια βλέπω γυναίκα μέχρι 35 να μην έχει παιδί.Καλά επαρχία το 99% έχουν

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Δεν φταίνε οι ανώριμοι άντρες,φταίνε αυτές που διαλέγουν τους ανώριμους άντρες.Η ανωριμότητα την ελλεεινίδα την τραβάει πολύ περισσότερο από την ωριμότητα,γι'αυτό και σπάνια βλέπεις μαλάκα να μην έχει γκόμενα.Ενώ ώριμοι και σοβαροί συνήθως μένουν με την πούτσα στο χέρι,εκτος αν έχουν λεφτά και οι γκόμενες τους διαλέγουν μόνο γι'αυτό.

Για τις γεννήσεις διαφωνώ,εγώ σπάνια βλέπω γυναίκα μέχρι 35 να μην έχει παιδί.Καλά επαρχία το 99% έχουν
Σωστος. Για τις γεννήσεις όσο αφορά επαρχία πιο λογικό να είναι υψηλές. Εμένα γκομενα μου που φορτωνόμασταν ένα εννιάμηνο που έλεγε ότι βλέπει γυναίκες από 35 και πάνω και ωραίες να μην έχουν καν γκόμενο. Ίσως με δούλευε ίσως το έλεγε για να πείσει τον εαυτό της ότι αν ξεμείνει και αυτή είναι οκ γιατί δεν θα είναι η μόνη. Και τώρα είναι 39 και για μένα γύρω στο 6-7 από εξωτερική εμφάνιση. Και εννοείται μόνη της μέχρι στιγμής.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.831
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Παιδιά γκαπ 10ετιας με τη καμμια δεν παίζουν σε γερμανόφωνες χώρες Γερμανία Αυστρία Ελβετία Ολλανδία
Τώρα προκύπτουν και κάποια ελαχιστα αλλά πολύ ελάχιστα
Τυπε qert σε ποια περιοχή η πόλη είσαι?
Στα άλλα που λες έχεις κάποιο ποσοστό δίκιο, ένα 20,30% imop αλλά από εκεί μέχρι να το γενικεύεις πάει μακριά
Εξαλου η θεία μερκελ όσο κ να την βρίζω εγω προσωπικά είναι μια απόδειξη ακόμα ότι οι γερμναιειδεις έχουν πουτσσ μέσα από το νιμου τους
Ολοσωστο ότι η κοινωνία τις πα ραπροστατευει και μας πάρα ζαλίζουν τα μύδια πάντως

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656

Ποιο μέλος είναι; :tooth:
Ενα 70%παιζει να είναι ο πορνομεταναστης
Είχε κατέβει να πάρει μαζεμενα τα ΚΈΑ τα καλοκαιρινά συν Σεπτεμβρίου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Εγώ φίλε που δεν έχω πατήσει τα 40 έχω ένα μίγμα άσπρες με μαύρες τρίχες. Λένε ότι οι άσπρες τρίχες δίνουν ένα "κύρος" στον άντρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ή αν είναι αστικός μύθος :dunno:
Οι άσπρες τρίχες δίνουν κυρος αν συνδυάζονται με αξιοπρεπές πορτοφολι τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom