Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.487
- Πόντοι
- 4.546
ρε σεις δεν τελειωνει η ζωη στα 50...
ρε σεις δεν τελειωνει η ζωη στα 50...
τα πλησιαζω μαν 48 εφτασα αισιως
Αυτο πιστευω και εγω . Αλλα απλα αυτο που λες Ελευθερες υπεροχες ξηγημενες δεν γνωρισα δεν πιστευω οτι υπαρχουν .Ολα λένε οτι είναι θέμα επιλογών αλλα κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε. Ο χρόνος περνάει για όλους και ξαφνικά έχουμε τα χρονάκια μας. Στα 17με 20 με έβλεπαν μικρο ανωριμο παιδι, στα 25 μεγάλο στην παρέα, στα 30 ήμουν ο "30 φεύγα" κλπ. Ελεύθερες μπλοκαρισμένες κοπέλες γνωρισα, υπέροχες ξηγημενες χωρισμένες ζωντοχήρες, επικίνδυνες απελπισμένες 40αρες με ρολόι αντιστροφης μέτρησης. Το θεμα αν είσαι καθε μέρα χαρούμενος με αυτο που εισαι και έχεις, οσο χρονων και να είσαι. Μην απορρίπτεις νεες γνωριμίες οσον χρονων και να είναι αλλα και μην πιάνεσαι και για κορόιδο (σπόνσορας , να πληρώνεις τα παιδιά της. Να σου φάει το σπιτάκι κ ότι άλλο έχεις).
απλα μετράς γεννεθλια , δεν ζεις , σερνεις το κουφαρι σου στα χρόνιατα πλησιαζω μαν 48 εφτασα αισιως
Όσο η σύνταξη δεν είναι ακόμα στα χέρια σου, ακόμα παλικάρι είσαι!τα πλησιαζω μαν 48 εφτασα αισιως
νεοτατος μεσηλιξ θα ελεγαΌσο η σύνταξη δεν είναι ακόμα στα χέρια σου, ακόμα παλικάρι είσαι!
τι παθατε κυριε;τι σας βασανιζει;απλα μετράς γεννεθλια , δεν ζεις , σερνεις το κουφαρι σου στα χρόνια
σε ξεχασε ο Χαρος και νομίζεις οτι ζεις ?νεοτατος μεσηλιξ θα ελεγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι παθατε κυριε;τι σας βασανιζει;
σε ξεχασε ο Χαρος και νομίζεις οτι ζεις ?
Όχι και τόσες πολλές. Στα 50 της ο άντρας της θα είναι 70ρης. Όχι και ότι καλύτερο για την ίδια και το λαμβάνει σοβαρά υποψη για να πάρει απόφαση γάμου.υπάρχουν πολλές 35αρες πχ που θα ήταν διατεθειμένες να κάνουν γάμο με κάποιον 50+
κατι που μου εχει κανει εντυπωση..ειμαι 48 και μοιαζω μικροτερος και τον τελευταιο χρονο ειδικα ολες οι 50 πλας μεχρι 55 εχουν ξεκωλιαστει να κωλοτριβονται...τι διαολο;Όχι και τόσες πολλές. Στα 50 της ο άντρας της θα είναι 70ρης. Όχι και ότι καλύτερο για την ίδια και το λαμβάνει σοβαρά υποψη για να πάρει απόφαση γάμου.
μια χαρά είναι και για τους δύο επέτρεψέ μου να σου πωΌχι και τόσες πολλές. Στα 50 της ο άντρας της θα είναι 70ρης. Όχι και ότι καλύτερο για την ίδια και το λαμβάνει σοβαρά υποψη για να πάρει απόφαση γάμου.
Το διάστημα ως τα 40 είναι η πρώτη νεότητα και μέχρι την σύνταξη είναι η δεύτερη.Δυστυχως τρίτη νεότητα δεν υπάρχει ...ας απολαύσουμε την ζωή όσο κρατούν τα νειατα.Όσο η σύνταξη δεν είναι ακόμα στα χέρια σου, ακόμα παλικάρι είσαι!
και μετα ξυπνήσες παλιογριακατι που μου εχει κανει εντυπωση..ειμαι 48 και μοιαζω μικροτερος και τον τελευταιο χρονο ειδικα ολες οι 50 πλας μεχρι 55 εχουν ξεκωλιαστει να κωλοτριβονται...τι διαολο;
δυστυχως δεν ειναι ετσι...μια χαρά είναι και για τους δύο επέτρεψέ μου να σου πω
η 50αρα και ο 70αρης μια χαρά ταιριάζουν
Αν κωλοτριβονται σε εσένα μην κοιτάς μόνο...βουτα τον κολιο στο ξύδι.κατι που μου εχει κανει εντυπωση..ειμαι 48 και μοιαζω μικροτερος και τον τελευταιο χρονο ειδικα ολες οι 50 πλας μεχρι 55 εχουν ξεκωλιαστει να κωλοτριβονται...τι διαολο;
Ερώτηση κρίσεως: Πιστεύεις και εσύ όπως ο δικηγόρος ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι μεταξύ 35 και 45?κατι που μου εχει κανει εντυπωση..ειμαι 48 και μοιαζω μικροτερος και τον τελευταιο χρονο ειδικα ολες οι 50 πλας μεχρι 55 εχουν ξεκωλιαστει να κωλοτριβονται...τι διαολο;
και ελευθερος να ημουν ουτε με σφαιρες....ενταξει καποιες βλεπονται αλλα η πλειοψηφια λιγο χαλια..2 τινα συμβαινουν..η βλεπουν βερα και με περνανε για αγαμητο λιγουρη σε τελμα η ειναι τοσο σιγουρες για την μπαζογαμιαση των αντρων που το θεωρουν βεβαιο οτι οπως και να ειναι θα φανε πουτσοΑν κωλοτριβονται σε εσένα μην κοιτάς μόνο...βουτα τον κολιο στο ξύδι.
ναι καπως ετσι και εγω πιστευωΕρώτηση κρίσεως: Πιστεύεις και εσύ όπως ο δικηγόρος ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι μεταξύ 35 και 45?
Εχω εντελώς διαφορετική γνώμη και πιστεύω πως οι μεγάλες διαφορές ηλικίας δε λειτουργούν. Τουλάχιστον εγώ αυτό είδα. Δεν αποκλείω να υπάρχουν και επιτυχημένες συμβιώσεις. Αλλά τις θεωρώ εξαίρεση.μια χαρά είναι και για τους δύο επέτρεψέ μου να σου πω
η 50αρα και ο 70αρης μια χαρά ταιριάζουν
Λογικό το βρίσκω. Έχουν αλλάξει πολλά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πλέον το να είναι ο άντρας μικρότερος δεν είναι θέμα.κατι που μου εχει κανει εντυπωση..ειμαι 48 και μοιαζω μικροτερος και τον τελευταιο χρονο ειδικα ολες οι 50 πλας μεχρι 55 εχουν ξεκωλιαστει να κωλοτριβονται...τι διαολο;
εγω θα ελεγα 40-50Ερώτηση κρίσεως: Πιστεύεις και εσύ όπως ο δικηγόρος ότι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα είναι μεταξύ 35 και 45?