Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.995
- Πόντοι
- 3.506
Υπερβολικός είσαι ρε μαν...Καλά για την ελλεηνιδα μετά τα 35 είσαι πεθαμένος
Υπερβολικός είσαι ρε μαν...Καλά για την ελλεηνιδα μετά τα 35 είσαι πεθαμένος
Αντε να πω μετά τα 40 τοτε για να είμαι πιο αντικειμενικόςΥπερβολικός είσαι ρε μαν...
Όλες ειναι παντρεμένες? Με 50% διαζύγια στην χώρα?Και ποια θα βρει κοντά στην ηλικία του, όταν όλες είναι παντρεμένες;
20αρες οχι, αλλα είπαμε οτι ο 50αρης δεν θέλει 20αρα, τι να την κανει. Μιλαμε για να μην ξεμείνει, ετσι? Οχι για να γαμησει απλα. Η 30αρα ειναι άνετα στο target group του.Ή μήπως θα γυρίσουν να κοιτάξουν τον παππού οι 20άρες και οι 30άρες;
Γιατι τόση απαισιοδοξία ρε μανΑντε να πω μετά τα 40 τοτε για να είμαι πιο αντικειμενικός
Γιατί ακόμα και οι συνομιλίκες προτιμούν μικρότερους.. Μετά τα 36-37 κάθε χρόνος που περνάει τον μετράει αλλιώς μια γυναίκα. Νιώθω ότι δεν είμαι στις πρωτιες για μια γυναίκα εγώ που κάποτε ένιωθα άρχοντας ξαφνικα χωρίς να έχω χάσει πολυ απο εμφάνιση, να με αδικεί η αριθμητικήΓιατι τόση απαισιοδοξία ρε μαν
Μόνο αν εισαι καλό διατηρημένος και αν... (Άνετα όχι παντως) και σίγουρα τα φραγκα πλεον παιζουν μεγάλο ρολο. Πάντα η γυναίκα χτυπάει κάποιον που πιστεύει ότι είναι το καλυτερο που μπορεί να βρει. Αν μια 30ρα πιστεψει πως άνετα χτυπάει κάποιον καλυτερο απο σενα το έχεις χάσει. Εκτός και αν εισαι διάσημοςΌλες ειναι παντρεμένες? Με 50% διαζύγια στην χώρα?
20αρες οχι, αλλα είπαμε οτι ο 50αρης δεν θέλει 20αρα, τι να την κανει. Μιλαμε για να μην ξεμείνει, ετσι? Οχι για να γαμησει απλα. Η 30αρα ειναι άνετα στο target group του.
Ενώ οι άντρες δεν προτιμούμε μικρότερες;Γιατί ακόμα και οι συνομιλίκες προτιμούν μικρότερους.. Μετά τα 36-37 κάθε χρόνος που περνάει τον μετράει αλλιώς μια γυναίκα. Νιώθω ότι δεν είμαι στις πρωτιες για μια γυναίκα εγώ που κάποτε ένιωθα άρχοντας ξαφνικα χωρίς να έχω χάσει πολυ απο εμφάνιση, να με αδικεί η αριθμητική
Ε, αυτο εννοείται. Αν στα 50 του κάποιος μοιάζει με 65 κι ειναι σάπιος… τι να τον κανει η γκομενα! Μονο για τα λεφτά θα παει, ΑΝ εχει. Αλλιώς τον μπουλο!Μόνο αν εισαι καλό διατηρημένος και αν... (Άνετα όχι παντως) και σίγουρα τα φραγκα πλεον παιζουν μεγάλο ρολο. Πάντα η γυναίκα χτυπάει κάποιον που πιστεύει ότι είναι το καλυτερο που μπορεί να βρει. Αν μια 30ρα πιστεψει πως άνετα χτυπάει κάποιον καλυτερο απο σενα το έχεις χάσει. Εκτός και αν εισαι διάσημος
Μπορει να εχει λεφτα αισθηματαΕ, αυτο εννοείται. Αν στα 50 του κάποιος μοιάζει με 65 κι ειναι σάπιος… τι να τον κανει η γκομενα! Μονο για τα λεφτά θα παει, ΑΝ εχει. Αλλιώς τον μπουλο!
Είπαμε… αν εχει λεφτά αισθήματα αλλάζει το πράμα! Αλλα αλλάζει κι απο την μεριά της γκόμενας η οποία δεν θα κάτσει μαζί του για πολυ! Κι εδω μιλαμε για να κατασταλάξει κάποιος, οχι για να γαμησει.Μπορει να εχει λεφτα αισθηματα
Κάτι οικονομικότερο από δισεκατομμυριούχο Τεξανό πετρελαιά ή διάσημο ηθοποιό έχετε;Ann Nicole Smith - J. Howard Marshall Smith(60+ έτη διαφοράς)
Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς
Και... μυριάδες άλλοι .... Η ηλικία δεν λέει τίποτα...
Το μέσο μέλος του μπου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους παραπάνω κυρίους...