Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Μετά τα 40 ανυπαντρη γυναίκα θα έχει ένα σωρό θέματα, με μια χωρισμένη μπορεί να είναι καλυτερες οι πιθανοτητες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Και ποια θα βρει κοντά στην ηλικία του, όταν όλες είναι παντρεμένες;
Όλες ειναι παντρεμένες? Με 50% διαζύγια στην χώρα?

Ή μήπως θα γυρίσουν να κοιτάξουν τον παππού οι 20άρες και οι 30άρες;
20αρες οχι, αλλα είπαμε οτι ο 50αρης δεν θέλει 20αρα, τι να την κανει. Μιλαμε για να μην ξεμείνει, ετσι? Οχι για να γαμησει απλα. Η 30αρα ειναι άνετα στο target group του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Γιατι τόση απαισιοδοξία ρε μαν :confused:
Γιατί ακόμα και οι συνομιλίκες προτιμούν μικρότερους.. Μετά τα 36-37 κάθε χρόνος που περνάει τον μετράει αλλιώς μια γυναίκα. Νιώθω ότι δεν είμαι στις πρωτιες για μια γυναίκα εγώ που κάποτε ένιωθα άρχοντας ξαφνικα χωρίς να έχω χάσει πολυ απο εμφάνιση, να με αδικεί η αριθμητική

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Στρατηγικές και μαλακίες.
Τύχη είναι η ζωή καί να πετύχεις την κατάλληλη για σένα.Αφου δεν το πέτυχες ως τα 50, οι πιθανότητες σου λιγοστεύουν έως ελαχιστοποιούνται.
Και αν δεν έχεις ξαναπαντρευτεί ακόμη χειρότερα, γιατί όσο μεγαλωνεις παραξενευεις και η συμβίωση γίνεται δυσκολότερη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όλες ειναι παντρεμένες? Με 50% διαζύγια στην χώρα?

20αρες οχι, αλλα είπαμε οτι ο 50αρης δεν θέλει 20αρα, τι να την κανει. Μιλαμε για να μην ξεμείνει, ετσι? Οχι για να γαμησει απλα. Η 30αρα ειναι άνετα στο target group του.
Μόνο αν εισαι καλό διατηρημένος και αν... (Άνετα όχι παντως) και σίγουρα τα φραγκα πλεον παιζουν μεγάλο ρολο. Πάντα η γυναίκα χτυπάει κάποιον που πιστεύει ότι είναι το καλυτερο που μπορεί να βρει. Αν μια 30ρα πιστεψει πως άνετα χτυπάει κάποιον καλυτερο απο σενα το έχεις χάσει. Εκτός και αν εισαι διάσημος

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ξεκάθαρη στρατηγική @Νίο να μπορέσει επιτέλους να μπει μέσα... :confused: :confused: :confused:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Γιατί ακόμα και οι συνομιλίκες προτιμούν μικρότερους.. Μετά τα 36-37 κάθε χρόνος που περνάει τον μετράει αλλιώς μια γυναίκα. Νιώθω ότι δεν είμαι στις πρωτιες για μια γυναίκα εγώ που κάποτε ένιωθα άρχοντας ξαφνικα χωρίς να έχω χάσει πολυ απο εμφάνιση, να με αδικεί η αριθμητική
Ενώ οι άντρες δεν προτιμούμε μικρότερες;
Και την Shakira ή την Μπελούτσι να είχες γκόμενα που είναι 40 φεύγα θα τις άφηνες νύχτα για μια γυναίκα που δεν έχει πατήσει τα 30. Οι λόγοι είναι πολλοί και προφανείς, παιδιά, οικογένεια, σώμα, εμφάνιση κτλ

Οι γυναίκες δημιουργούν στους άντρες αυτή την ψευδαίσθηση που είπες επειδή είναι συμπλεγματικές καθώς διακατέχονται από το σύνδρομο του πρίγκηπα και εμείς μαλάκες που τις κυνηγάμε.

Όλες μα όλες κάποια στιγμή καταλαβαίνουν την μαλακία που τους δέρνει και κάποια στιγμή τρέχουν να βρουν άντρα. Έλα μου όμως που όσο και να θες κανένας δεν ρίχνει τόσο πολύ τα στάνταρ του. Όσο τρομπαίος και να είσαι δεν πρόκειται να κατασταλάξεις με μια που είναι 40 και δείχνει σαν 60, landwhale ή χωρισμένη με 4 παιδιά που ψάχνει σπόνσορες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Να κοιταξει πρωτα την τσεπη του τις ψυχικες αλλα και τις σωματικες αντοχες του. Και αυτο για να δει εαν μπορει να παρει επ ωμου ολο το πακετο της οικογενειας. Γιατι το γυναικειο μυαλο δεν ησυχαζει, γεννα ολοενα καινουργια προβληματα προς επιλυση τα οποια μεταβιβαζει με τεχνη η γυναικα στην πλατη του αντρα. Και ειναι πολλα τα θελω της, δεν τελειωνει η λιστα. Επισης καποιος που εχει συνηθισει να ειναι μοναχικος λυκος μεχρι αυτη την ηλικια δυσκολα θα αλλαξει τροπο ζωης.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μόνο αν εισαι καλό διατηρημένος και αν... (Άνετα όχι παντως) και σίγουρα τα φραγκα πλεον παιζουν μεγάλο ρολο. Πάντα η γυναίκα χτυπάει κάποιον που πιστεύει ότι είναι το καλυτερο που μπορεί να βρει. Αν μια 30ρα πιστεψει πως άνετα χτυπάει κάποιον καλυτερο απο σενα το έχεις χάσει. Εκτός και αν εισαι διάσημος
Ε, αυτο εννοείται. Αν στα 50 του κάποιος μοιάζει με 65 κι ειναι σάπιος… τι να τον κανει η γκομενα! Μονο για τα λεφτά θα παει, ΑΝ εχει. Αλλιώς τον μπουλο!

santorini

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
157
Πόντοι
1

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μπορει να εχει λεφτα αισθηματα :2funny:
Είπαμε… αν εχει λεφτά αισθήματα αλλάζει το πράμα! Αλλα αλλάζει κι απο την μεριά της γκόμενας η οποία δεν θα κάτσει μαζί του για πολυ! Κι εδω μιλαμε για να κατασταλάξει κάποιος, οχι για να γαμησει.

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Εγώ θεωρώ οτι τα 50 είναι μια πολύ καλή ηλικία για τον άντρα που είναι κινητικός συνεχίζει να φλερτάρει,κάνει μικρά ρετούς επάνω του(αραίωση μαλλιών,δοντάκια,επιδερμίδα προσωπο)πάει κανένα γυμναστήριο ,όχι ακράια πράγματα και συνεχίζει να βγαίνει,είναι σε πολυ καλύτερη μοίρα απο καθε παντρεμένο που έχει αφεθεί στην τυχή της μαμάς του-γυναίκας του και δείχνει ναυάγιο (έχω παραδώσει τα κλειδιά του εαυτού μου σε άλλον)βλέπε μπάκα,καράφλα,κίτρινο δόντι απο τσιγάρα και τρελό λαγκ εγκεφάλου απο τα προβλήματα...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Ann Nicole Smith - J. Howard Marshall Smith(60+ έτη διαφοράς)
Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς
Και... μυριάδες άλλοι .... Η ηλικία δεν λέει τίποτα...

Το μέσο μέλος του μπου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους παραπάνω κυρίους...

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Ολα λένε οτι είναι θέμα επιλογών αλλα κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε. Ο χρόνος περνάει για όλους και ξαφνικά έχουμε τα χρονάκια μας. Στα 17με 20 με έβλεπαν μικρο ανωριμο παιδι, στα 25 μεγάλο στην παρέα, στα 30 ήμουν ο "30 φεύγα" κλπ. Ελεύθερες μπλοκαρισμένες κοπέλες γνωρισα, υπέροχες ξηγημενες χωρισμένες ζωντοχήρες, επικίνδυνες απελπισμένες 40αρες με ρολόι αντιστροφης μέτρησης. Το θεμα αν είσαι καθε μέρα χαρούμενος με αυτο που εισαι και έχεις, οσο χρονων και να είσαι. Μην απορρίπτεις νεες γνωριμίες οσον χρονων και να είναι αλλα και μην πιάνεσαι και για κορόιδο (σπόνσορας , να πληρώνεις τα παιδιά της. Να σου φάει το σπιτάκι κ ότι άλλο έχεις).

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ann Nicole Smith - J. Howard Marshall Smith(60+ έτη διαφοράς)
Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς
Και... μυριάδες άλλοι .... Η ηλικία δεν λέει τίποτα...

Το μέσο μέλος του μπου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους παραπάνω κυρίους...
Κάτι οικονομικότερο από δισεκατομμυριούχο Τεξανό πετρελαιά ή διάσημο ηθοποιό έχετε; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom