Νέα

η πρωτη μας μαλακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μιχάλης19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Samoderzhets

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γύρω στα 12 ήταν, έκανα μπάνιο, λίγη πίεση με το σφουγγάρι παραπάνω.. Ε, δεν ήθελε και πολύ. Θυμάμαι έβγαλα-δεν έβγαλα μια σταγόνα. Η πλάκα είναι ότι δεν κατάλαβα τι έγινε και μόλις άρχισα να χύνω νόμισα θα κατουρήσω.  :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
εγω παντως θυμομουν οτι τις πρωτες φορες δεν εβγαζα σπερμα, μονο την αισθηση που κατι ανεβαινει προς τα επανω...
και ισα ισα μια πιτσιλια επανω στον πουτσο μου...
για οσους λετε οτι χυσατε την 1η φορα δεν σας πιστευω...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όταν πήρα τo πρώτο μου τεύχος του  Penthouse και τον πασπάτευα ενώ καθόμουν στο κρεβάτι του δωματίου μου και μετά σφαίρα στο μπάνιο δίπλα, δεν περίμενα τέτοια έκρηξη...

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
γύρω στα 12, έβλεπα κάτι παρακμιακά τοπικά κανάλια που το βράδυ είχαν σοφτ τσοντούλα (στριπτιζάκια και τέτοια)  :cum: και θυμάμαι έβγαλα τα κερατά μου γέμισε το πάτωμα σπέρμα και είχε μείνει σαν αποτύπωμα για πολύ καιρό.. ;)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
έβλεπα στα 12 μου rip αλτερ 3 η ωρα καλοκαίρι στο νησί, είχε μια τσόντα με κάτι λεσβίες στην αρχαία ρώμη, όλα στο πάτωμα μετά  :cum: :cum:

Επισκέπτης
γυρω στα 10 με τη γυναικα του ξαδερφου μου που ηταν γυρω στα 25 τοτε καβλιαρα φορουσε κοντη φουστιτσα και πηγα διπλα της και αυτη  με επαιζε με τα ποδια  με γαργαλουσε νομιζε και εχυσα πανω μου

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
γυρω στα 10 με τη γυναικα του ξαδερφου μου που ηταν γυρω στα 25 τοτε καβλιαρα φορουσε κοντη φουστιτσα και πηγα διπλα της και αυτη  με επαιζε με τα ποδια  με γαργαλουσε νομιζε και εχυσα πανω μου

:2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:  μιλφαρα τωρα η γυναικα του ξαδερφου; Εχεις κανει καμια κινηση;

Επισκέπτης
κινηση δεν εκανα οχι μαλακιες εχω βαρεσει απειρες αποθημενο μου μεινε

Επισκέπτης
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η πρώτη μου μαλακία, γιατί πειραματιζόμουν από τα 11 χωρίς όμως να μπορώ να εκσπερματίσω. Κανονική εκσπερμάτιση πρέπει να είχα μετά τα 13.

Μπορώ όμως κάλλιστα να σου πω πότε ήταν η τελευταία μου μαλακία: 24 Δεκεμβρίου 2010. Με άλλα λόγια, έχω ήδη κλείσει 3 χρόνια χωρίς να μαλακιστώ. Είμαι 36.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom