Γύρω στα 12 ήταν, έκανα μπάνιο, λίγη πίεση με το σφουγγάρι παραπάνω.. Ε, δεν ήθελε και πολύ. Θυμάμαι έβγαλα-δεν έβγαλα μια σταγόνα. Η πλάκα είναι ότι δεν κατάλαβα τι έγινε και μόλις άρχισα να χύνω νόμισα θα κατουρήσω.
εγω παντως θυμομουν οτι τις πρωτες φορες δεν εβγαζα σπερμα, μονο την αισθηση που κατι ανεβαινει προς τα επανω...
και ισα ισα μια πιτσιλια επανω στον πουτσο μου...
για οσους λετε οτι χυσατε την 1η φορα δεν σας πιστευω...
Όταν πήρα τo πρώτο μου τεύχος του Penthouse και τον πασπάτευα ενώ καθόμουν στο κρεβάτι του δωματίου μου και μετά σφαίρα στο μπάνιο δίπλα, δεν περίμενα τέτοια έκρηξη...
γύρω στα 12, έβλεπα κάτι παρακμιακά τοπικά κανάλια που το βράδυ είχαν σοφτ τσοντούλα (στριπτιζάκια και τέτοια) και θυμάμαι έβγαλα τα κερατά μου γέμισε το πάτωμα σπέρμα και είχε μείνει σαν αποτύπωμα για πολύ καιρό.. ;)
γυρω στα 10 με τη γυναικα του ξαδερφου μου που ηταν γυρω στα 25 τοτε καβλιαρα φορουσε κοντη φουστιτσα και πηγα διπλα της και αυτη με επαιζε με τα ποδια με γαργαλουσε νομιζε και εχυσα πανω μου
γυρω στα 10 με τη γυναικα του ξαδερφου μου που ηταν γυρω στα 25 τοτε καβλιαρα φορουσε κοντη φουστιτσα και πηγα διπλα της και αυτη με επαιζε με τα ποδια με γαργαλουσε νομιζε και εχυσα πανω μου
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η πρώτη μου μαλακία, γιατί πειραματιζόμουν από τα 11 χωρίς όμως να μπορώ να εκσπερματίσω. Κανονική εκσπερμάτιση πρέπει να είχα μετά τα 13.
Μπορώ όμως κάλλιστα να σου πω πότε ήταν η τελευταία μου μαλακία: 24 Δεκεμβρίου 2010. Με άλλα λόγια, έχω ήδη κλείσει 3 χρόνια χωρίς να μαλακιστώ. Είμαι 36.