Νέα

Η πρώτη φορά που πήδηξα γυναικείο κώλο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
να τα λεμε κ αυτα.
οχι μονο "τα υγρα της πλημμυρισαν τον ουρανισκο μου" και αλλα τετοια ρομαντικα  :gay:

Έχω φάει στην μάπα ρομαντική κωλίλα, ουκ ολίγες φορές. Όπως και έχει γεμίσει τα ρουθούνια μου αρκετές φορές ¨ορεκτική ευωδία¨ μπακαλιαρίλας.  :S

Titlover69

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
13
Like
1.249
Πόντοι
1.076
Επί της ευκαιρίας .. έχουμε καμιά καλή πρόταση για anal call girl ?

Σκέφτομαι nataly από agn τι λέτε ?
Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή ...  :hi:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
ποτε δεν ημουν fan του κωλου ως προς να τον γαμησω σε μια γκομενα.
να τον χα'ι'δεψω, να τον φιλισω, να τον σφαλιαρισω ναι.
οπως δε θελω να μου πειραζουν το δικο μου την ωρα του γαμησιου, ετσι χωρις τη θεληση της κοπελας δεν τον πειραζω και εγω π.χ. δαχτυλο στον κωλο.
το ειχα κανει σε μια πριν 10 χρονια+ και πηγε να μου βαλει και αυτη και της το ξεκοψα. στα καπακια μου ειχε πει οτι αφου δε σου αρεσει και σενα, μη βαζεις και σε μενα. απο τοτε μου εχει μεινει αυτο.
στις σχεσεις που ειχα καμια δε μου τον εδωσε, παρολο που ειχα κανει κινηση για δοκιμη, λογω μεγεθους.
ετσι λοιπον το "κακο" εγινε κατα τυχη, πρωτα με την ΕΙΡΗΝΗ απο το φωκαιας 9, αλλα οταν δουλευε στο φωκαιας 7 υπογειο δεξια, πριν αρκετα χρονια πισω δηλαδη.
χωρις να της πω κατι, μου τον πηρε και τον εβαλε στον κωλο της μονη της μετα απο αρκετη ωρα μουνογαμησιου.
2η περιπτωση ηταν η ΑΛΙΟΝΑ απο αχαρνων 85 που εκανε και αυτη το ιδιο, τον εβαλε μονη της δηλαδη χωρις να της το ζητησω και αυτη.
το αποτελεσμα ειναι οτι δεν τρελαθηκα ωστε να το αναζητω δηλαδη και εχω μεινει λατρης του μουνιου οπως ημουν απο κουνια.
τωρα αν κατσει και μια μου το ζητησει, εξαρταται την περιπτωση που θα εχω μπροστα μου παντα, δε νομιζω να την απογοητευσω.

Ευχαριστούμε δια την συνδρομή σας. :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
Επί της ευκαιρίας .. έχουμε καμιά καλή πρόταση για anal call girl ?

Σκέφτομαι nataly από agn τι λέτε ?
Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή ...  :hi:

Θέλετε να τον "βαπτίσετε" σε κωλαράκι; Ή σε κωλάρα. :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
Έχω φάει στην μάπα ρομαντική κωλίλα, ουκ ολίγες φορές. Όπως και έχει γεμίσει τα ρουθούνια μου αρκετές φορές ¨ορεκτική¨ εσάνς μπακαλιαρίλας.  :S
μου χει τυχει και κλανιδι,τουλαχιστον 5 δευτερολεπτων.
αλλα νομιζω οτι εχει ερθει η στιγμη να ανοιξεις θρεντ οπου θα συγκεντρωθουν ολες αυτες οι εμπειριες και θα γινει ενα πραγματικο κοσμημα για το σαη  :)

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Έχω φάει στην μάπα ρομαντική κωλίλα, ουκ ολίγες φορές. Όπως και έχει γεμίσει τα ρουθούνια μου αρκετές φορές ¨ορεκτική¨ εσάνς μπακαλιαρίλας.  :S

ακαπωτο σε μουνι με περιοδο?
παρα τις διαβεβαιωσεις της περι ασφαλους κρεμπιε τον εβγαλα ματωμενο και τον επαιξα για να χυσω
θυμαμαι που ακουμπησα με τα χερια τον τοιχο της ντουζιερας και τον εκανα μουνι

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
μου χει τυχει και κλανιδι,τουλαχιστον 5 δευτερολεπτων.
αλλα νομιζω οτι εχει ερθει η στιγμη να ανοιξεις θρεντ οπου θα συγκεντρωθουν ολες αυτες οι εμπειριες και θα γινει ενα πραγματικο κοσμημα για το σαη  :)

Επειδή μετά το 6ο εγκεφαλικό, έχω ένα ελαφρό έμενταλ, παρακαλώ όπως μου το υπενθυμίσετε την επόμενη Κυριακή. :)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
παρα τις διαβεβαιωσεις της περι ασφαλους κρεμπιε τον εβγαλα ματωμενο και τον επαιξα για να χυσω
Αβερτα κρεμπιε ,απο την τριτη μερα και μετα ομως!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Η πρώτη φορά που πηδήξατε γυναικείο κώλο.

Το κάνατε με επαγγελματία ή ερασιτέχνισσα;

Συναισθήματα κι εντυπώσεις...
Εγώ 19 ετών, η κοπέλα μου 17 (καστανόξανθη Ελληνίδα από την Ηγουμενίτσα)

Χωρίς τζέλ. Βάλαμε λίγο σάλιο και μπαμ!, κατευθείαν μέσα.

Ήταν απίστευτα στενά και έπρεπε να καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες για να μη χύσω αμέσως.

gantzos(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2016
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
316
Kaταθετω κ εγω την εμπειρια μου. Οντας οχι μεγαλος φαν,η πρωτη φορα ητο πριν χρονια με συμφοιτητρια..το ζητησε απο μονη της λογω του οτι ηταν αυτη φαν του σπορ   :knockinb:
Εμπειρη η μικρα,χωρις τη χρηση ελαιων κλπ. κ χωρις εκκρισεις υπολειμματων τροφιμων. Αντιθετως με μεγαλη παραγωγη σωματικων υγρων εις αμφοτερους συνουσιαζομενους

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467

Υπήρξατε παραστατικότατος και σας ευχαριστούμε.

Είστε όμως ελαφρώς εκτός θέματος. Εδώ καταθέτουμε τις εμπειρίες μας από το πρώτο μας κωλογαμήσι. :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
Εγώ 19 ετών, η κοπέλα μου 17 (καστανόξανθη Ελληνίδα από την Ηγουμενίτσα)

Χωρίς τζέλ. Βάλαμε λίγο σάλιο και μπάμ, κατευθείαν μέσα.

Ήταν απίστευτα στενά και έπρεπε να καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες για να μη χύσω αμέσως.

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα αυτό που περιγράφετε. Σας ευχαριστώ θερμά.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
Kaταθετω κ εγω την εμπειρια μου. Οντας οχι μεγαλος φαν,η πρωτη φορα ητο πριν χρονια με συμφοιτητρια..το ζητησε απο μονη της λογω του οτι ηταν αυτη φαν του σπορ  :knockinb:
Εμπειρη η μικρα,χωρις τη χρηση ελαιων κλπ. κ χωρις εκκρισεις υπολειμματων τροφιμων. Αντιθετως με μεγαλη παραγωγη σωματικων υγρων εις αμφοτερους συνουσιαζομενους

Αυτά είναι τα ωραία κ. Γάντζε μου. :)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Κωλο πηρα σε δευτερο ραντεβου με μια γκομενα που πηγα σπιτι της,την ωρα που της εγλυφα τη μουναρα ειδα οτι το κωλοτρυπιδι ειχε τη σωστη διαστολη κι ετσι εκει που της γαζωνα τη μουνοτρυπα στον καναπε τον βγαζω και τον χωνω απο πισω.Μορφαξε λιγο αλλα δεν ειπε οχι,συνεχισα στην αρχη αργα και μετα με λυσσα την εδωσα το κωλαντερο στο χερι.εχυσα μεσα κι οταν τον εβγαλα κοιταξα για μερεντα αλλα ευτυχως ηταν καθαρος.Μπηκαμε για ντουζακι και συνεχισαμε εκει.Την αλλη μερα εστειλα μηνυμα σε φιλο ντι τζει για αφιερωση και ειπε απο το μικροφωνο"στον φιλο μου Luka που περασε καλα χτες βραδυ,παντα τετοια!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
46 μέλη και 97 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom