ποτε δεν ημουν fan του κωλου ως προς να τον γαμησω σε μια γκομενα.
να τον χα'ι'δεψω, να τον φιλισω, να τον σφαλιαρισω ναι.
οπως δε θελω να μου πειραζουν το δικο μου την ωρα του γαμησιου, ετσι χωρις τη θεληση της κοπελας δεν τον πειραζω και εγω π.χ. δαχτυλο στον κωλο.
το ειχα κανει σε μια πριν 10 χρονια+ και πηγε να μου βαλει και αυτη και της το ξεκοψα. στα καπακια μου ειχε πει οτι αφου δε σου αρεσει και σενα, μη βαζεις και σε μενα. απο τοτε μου εχει μεινει αυτο.
στις σχεσεις που ειχα καμια δε μου τον εδωσε, παρολο που ειχα κανει κινηση για δοκιμη, λογω μεγεθους.
ετσι λοιπον το "κακο" εγινε κατα τυχη, πρωτα με την ΕΙΡΗΝΗ απο το φωκαιας 9, αλλα οταν δουλευε στο φωκαιας 7 υπογειο δεξια, πριν αρκετα χρονια πισω δηλαδη.
χωρις να της πω κατι, μου τον πηρε και τον εβαλε στον κωλο της μονη της μετα απο αρκετη ωρα μουνογαμησιου.
2η περιπτωση ηταν η ΑΛΙΟΝΑ απο αχαρνων 85 που εκανε και αυτη το ιδιο, τον εβαλε μονη της δηλαδη χωρις να της το ζητησω και αυτη.
το αποτελεσμα ειναι οτι δεν τρελαθηκα ωστε να το αναζητω δηλαδη και εχω μεινει λατρης του μουνιου οπως ημουν απο κουνια.
τωρα αν κατσει και μια μου το ζητησει, εξαρταται την περιπτωση που θα εχω μπροστα μου παντα, δε νομιζω να την απογοητευσω.