pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 14.081
- Πόντοι
- 4.546
πολυ σωστος!!!!!...σε αλλο επιπεδο η ΙΩΑΝΝΑΡΑ !!!!Ioanna34 η ποιο όμορφη ποιοτική και σε καλή τιμή εσκορτ αυτή την στιγμή!!!
πολυ σωστος!!!!!...σε αλλο επιπεδο η ΙΩΑΝΝΑΡΑ !!!!Ioanna34 η ποιο όμορφη ποιοτική και σε καλή τιμή εσκορτ αυτή την στιγμή!!!
Ioanna34 η ποιο όμορφη ποιοτική και σε καλή τιμή εσκορτ αυτή την στιγμή!!!
Γουστα είναι αυτά.Η πιο όμορφη όχι βέβαια.
Αλλά αν θες να γαμηθεις μέχρι λιποθυμίας, ειδικά με φουλ αναλ μέσα, καλύτερη ΔΕΝ θα βρεις.
γενικα δεν θα βρεις καλυτερη........Η πιο όμορφη όχι βέβαια.
Αλλά αν θες να γαμηθεις μέχρι λιποθυμίας, ειδικά με φουλ αναλ μέσα, καλύτερη ΔΕΝ θα βρεις.
Για μένα είναι η ποιο όμορφη!!!Η πιο όμορφη όχι βέβαια.
Από τις καλύτερες περιπτώσεις. Πολύ καλός άνθρωπος, ψυχαρα και τυπαρα.Για μένα είναι η ποιο όμορφη!!!
Είναι η πιο όμορφη... Δεν υπάρχει αμφιβολία από κανέναν!!!Για μένα είναι η ποιο όμορφη!!!
Έχει ωραία μάτια και όταν σου κάνει πίπα σε τρελαίνει αλλά δε θα συμφωνήσω στο πιο όμορφη.Είναι η πιο όμορφη... Δεν υπάρχει αμφιβολία από κανέναν!!!
Κοίτα προσωπική άποψη είναι ότι οι ματαρες της και γενικά το πρόσωπο της Ιωάννας είναι σαν ψεύτικα....Έχει ωραία μάτια και όταν σου κάνει πίπα σε τρελαίνει αλλά δε θα συμφωνήσω στο πιο όμορφη.
Βέβαια, γούστα είναι αυτα.
Εννοείται αυτό....Δύσκολο να πει κάποιος η τάδε είναι η πιο όμορφη άλλωστε ο καθένας έχει διαφορετικα κριτήρια
βασικα εχει απιστευτα ομορφο προσωπο με τις πρασινες ματαρες της και το χαμογελο της....και στο σεξ αλλα και γενικα σε ολη την εμπειρια που σου προσφερει δε νομιζω οτι υπαρχει βαθμος που να το αντιπροσωπευει ολο αυτο !!!9αρακι η Ιωάννα 34 στην εμφάνιση, αλλά 20αρι στο sex. Η καλύτερη μου εμπειρία, μετά βέβαια από στανταρακι μου, που σταμάτησε. Ένα είναι το κοινό τους γνώρισμα, τα ελάχιστα, 4-5 ραντεβού την εβδομάδα. Από κοπέλες κινητά μπουρδελα, με 5 plus ραντεβού επί 350 μέρες, για χρόνια, τι περισσότερο να περιμένεις από ένα fake ξεκαβλωμα στο jel.
Ερώτηση ...η κοπέλα δέχεται μόνο μυν η και κλήσεις...;Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα. Η Ιωάννα είναι μια κατηγορία μόνη της. Όταν σε κοιτάζει με αυτά τα καταπράσινα μάτια όλο ναζι τελειώνει η ιστορία.
Από όσο ξέρω με μήνυμα γίνεται η επικοινωνία.Ερώτηση ...η κοπέλα δέχεται μόνο μυν η και κλήσεις...;