You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πιο γκαβλιάρα Ελληνίδα GILF
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skieros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 436
- Εμφανίσεις 194K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Είσαι μερακλής!!!βινα ασικη για την απιστευτη καβλα που εβγαζε στις ταινιες της.
ελενη φιληνη γιατι και 200 χρονων να παει θα παραμεινει καβλα
Γυναικάρες και οι δύο!!! Για ατελείωτα παρτουζώματα!ΠΑΡΤΟΥΖΑ made in Heaven
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.044
- Πόντοι
- 9.297
Η Μπεκατώρου δεν έχει καν ορμές....νομίζω ότι είναι ακόμα παρθένα.Εχοντας πάει σχολειο στις Ουρσουλινες καλόγριες είναι τίγκα στον συντηρητισμό με την κακη έννοια ...την έχω ικανή να μην ξέρει ότι πλήρωνονται γυναίκες για σεξ...όπως μια συμμαθήτριά μου!ΠΑΡΤΟΥΖΑ made in Heaven
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν στην θέση της Μπεκατωρου ήταν η Στικούδη η η Σάσα Μπάστα να το συζητούσαμε....Γυναικάρες και οι δύο!!! Για ατελείωτα παρτουζώματα!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.044
- Πόντοι
- 9.297
Δικός μας άνθρωπος....κάθηστε εσείς να αποθεώνετε την κάθε σαχλοβια να κάνει φούσκες με τις μύξες της στα Τουίτερ και τα μουιτερ!
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 206
H Κατερίνα Διδασκάλου μάς δείχνει τo look παραλίας στην πιο glam εκδοχή του - Marie Claire
Ο πιο εύκολος τρόπος ν' αναβαθμίσουμε το κλασικό μαύρο μπικίνι.
www.marieclaire.gr
ναιιιιH Κατερίνα Διδασκάλου μάς δείχνει τo look παραλίας στην πιο glam εκδοχή του - Marie Claire
Ο πιο εύκολος τρόπος ν' αναβαθμίσουμε το κλασικό μαύρο μπικίνι.www.marieclaire.gr
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.044
- Πόντοι
- 9.297
Αυτές οι τρεις θα μπορούσαν να κάνουν την απόλυτη παρτουζα εντός Βαλκανίων...Η Μπεκατώρου δεν έχει καν ορμές....νομίζω ότι είναι ακόμα παρθένα.Εχοντας πάει σχολειο στις Ουρσουλινες καλόγριες είναι τίγκα στον συντηρητισμό με την κακη έννοια ...την έχω ικανή να μην ξέρει ότι πλήρωνονται γυναίκες για σεξ...όπως μια συμμαθήτριά μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν στην θέση της Μπεκατωρου ήταν η Στικούδη η η Σάσα Μπάστα να το συζητούσαμε....
H πιο ωραία ρωγα στην ελληνική TVH Κατερίνα Διδασκάλου μάς δείχνει τo look παραλίας στην πιο glam εκδοχή του - Marie Claire
Ο πιο εύκολος τρόπος ν' αναβαθμίσουμε το κλασικό μαύρο μπικίνι.www.marieclaire.gr
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.474
- Πόντοι
- 446
ποια ειναι η κυρια?
maria spantidakiποια ειναι η κυρια?
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 206
Παράσταση για τις προπολεμικές πόρνες στα Βούρλα με Φιλίνη ...Καβλιάρικο θέμα αλλά όπως πάντα η ελληνέζικη θεατρική αμπαλοσύνη και σεμνότυφη ξενέρα θα το καταστρέψει...Εξωτερικό θα έκαναν λεσβιακά στάνταρ αν και δεν ξέρω ίσως έχει κανα τέτοιο σκηνικό όπως η παράσταση Ακραίο ΕρωτικόμΠαθος με Στεριανού που δυστυχώς την έφαγε το lockdown ...αν εχει πάντως κανα λεσβιακό ειναι must see GILF SEDUCES YOUNGER GIRL φάση...μακάρι αν και δεν το βλέπω
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.789
- Πόντοι
- 456
Μαρια Σπαντιδακη την ειδα πριν 10χρονια στο Χολαργο απο κοντα, γκιλφομουναρα λεμεεε !!!
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.789
- Πόντοι
- 456
ενταξει η Φιλινη αρνειται να μεγαλωσει. τι γονιδια ειναι αυτα ρε Ελεναρα?
προτεινω να μπει σε ψηφοφορια και η Μαρια Αλιφερη, σας αγαπω, την ειδα καλοκαιρι απο πολυ κοντα. 72 ειναι, καπνιζε στο ορθιο και εμπ1 ΑΝΕΤΑ !!!!
προτεινω να μπει σε ψηφοφορια και η Μαρια Αλιφερη, σας αγαπω, την ειδα καλοκαιρι απο πολυ κοντα. 72 ειναι, καπνιζε στο ορθιο και εμπ1 ΑΝΕΤΑ !!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.044
- Πόντοι
- 9.297
Είσαι δικός μας άνθρωπος...!απωθημενο
Με την ευκαιρία να θυμηθώ την Σούλη Σαμπάχ η οποία όταν ήταν μικρή σε ασπρόμαυρες ταινίες ήταν ήδη αξιολογοτατη αλλά όταν αργότερα εμφανίσθηκε σε ταινία με τον Σωτήρη Μουστάκα ως θεία του που πήγε να τον αποπλανησει....( Έτη φωτός μπροστά!)....ήταν πραγματικά ένας ώριμος πειρασμός!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 103