Upndownmmm
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2022
- Like
- 101
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα και πάνω το topic ! ερώτηση: Ως νέο μέλος, δε μπορώ να ψηφίσω εδώ...;
είσαι γενναίος αδερφέβυζομαλακια και πιπα ολη μερα να σε εχει στο σπιτι της ετσι περναει η φαση με αυτην την γκιλφαρα
Νόμιζα ότι πιο ψηλή θα ήταν η Βίκυ αλλά κλα'ι'ν Μα'ι'ν....συγκλονιστική λήψη....ένας αιώνας καυλας και βάλε!!!!Οταν μιλαμε για gilf,οι δυο τοπ (κατ εμε) αυτη την στιγμη στην παρακατω φωτο...Gilfαρες για τρελα γουστα...
Μπηλιω Τσουκαλά ;Υπέροχη .. αλλά μήπως βγήκε στην σύνταξη;Θεματάρααα. Γιά'μένα, 2 που δεν αναφέρονται στη λίστα...Μπήλιω....ναι κι όμως και Ν.Μεντή !
Να μην την ζμπρωξουμε και λίγο;Μισή δουλειά όλα αυτά....βυζομαλακια και πιπα ολη μερα να σε εχει στο σπιτι της ετσι περναει η φαση με αυτην την γκιλφαρα
Ποτέ τουμπανιαστηκε αυτή;Ακόμα ο Λυκουρέζος την κρατάει;Για μένα η Νατάσα Καλογρίδη
Έχει καιρό που έχει γίνει τούμπανο.Νομίζω όχι ακόμα.Πολύ έκφυλη τύπισσα.Ποτέ τουμπανιαστηκε αυτή;Ακόμα ο Λυκουρέζος την κρατάει;
Την σουτάρει διότι αυτή συνέχιζε τις θεατρικές τρελές που συνήθως κάνει και έμεινε στον άσσο. Τώρα γυρίζει με φίλες σε μπαράκια του Κολωνακίου για "θηράματα" από ότι μου έχουν μεταφέρει.Ποτέ τουμπανιαστηκε αυτή;Ακόμα ο Λυκουρέζος την κρατάει;
Κανένα φλώρο λεφτά να την κυκλοφορήσει μπας και ανέβει το status του;Το θέμα είναι να πηδιέται κιόλας ή είναι μόνο εφέ και παπάτζα.Την σουτάρει διότι αυτή συνέχιζε τις θεατρικές τρελές που συνήθως κάνει και έμεινε στον άσσο. Τώρα γυρίζει με φίλες σε μπαράκια του Κολωνακίου για "θηράματα" από ότι μου έχουν μεταφέρει.
Χωρίς κόκα κόλα δεν νομίζω.Κανένα φλώρο λεφτά να την κυκλοφορήσει μπας και ανέβει το status του;Το θέμα είναι να πηδιέται κιόλας ή είναι μόνο εφέ και παπάτζα.
Μου αρέσει ο τύπος αυτός γενικώς...γύρω στα 45-50+ έτοιμη να κάνει ο,τι δεν έχει κάνει ως τώρα.Έχει καιρό που έχει γίνει τούμπανο.Νομίζω όχι ακόμα.Πολύ έκφυλη τύπισσα.
Ενδιαφέρον....Την σουτάρει διότι αυτή συνέχιζε τις θεατρικές τρελές που συνήθως κάνει και έμεινε στον άσσο. Τώρα γυρίζει με φίλες σε μπαράκια του Κολωνακίου για "θηράματα" από ότι μου έχουν μεταφέρει.
45-50? 58 είναι.Μου αρέσει ο τύπος αυτός γενικώς...γύρω στα 45-50+ έτοιμη να κάνει ο,τι δεν έχει κάνει ως τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενδιαφέρον....
Το 50+ εγραψα...πιάνει και το 58.45-50? 58 είναι.
Η χαρα της γριας εισαι ε;Γενική περιγραφή του τύπου εκφυλης γυναίκας εκανα με την ηλικία 45-50+.
Άνετα Καλογρίδου,Βίσσυ,Σαρρή τις ξέσκιζαΗ χαρα της γριας εισαι ε;
Για Σαρρή θα συμφωνήσω και εγώ είναι από τις ωραίες gilfΆνετα Καλογρίδου,Βίσσυ,Σαρρή τις ξέσκιζα