Διαγραμμένο μέλος 215663
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Ισχύει αλλά έχει κάτι καυλα γυμνές σε ένα περιοδικμουναρα, αλλα δεν εχει κανει πολλες εμφανισεις
Ισχύει αλλά έχει κάτι καυλα γυμνές σε ένα περιοδικμουναρα, αλλα δεν εχει κανει πολλες εμφανισεις
μουναρα, αλλα δεν εχει κανει πολλες εμφανισεις
Για ολονύχτια γ@μήσια η μουν@ρα.ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΒΡΕ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μαθαίνουν τα μικρά που δεν νιώθουν...Για ολονύχτια γ@μήσια η μουν@ρα.
Συμφωνώ γενικά αλλά στην κορυφή Κατερίνα Διδασκάλου...η Πόπη ας πάρει την δεύτερηΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ :
Λίγους μήνες πριν και σε ηλικία 54 ετών, στην κατηγορία GILF «Grandmother I'd Like F***» ,
προστέθηκε η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ όλων μας Π@ΠΑΡΑ.
Πιο συγκεκριμένα, ήταν 26 Ιουνίου του 2021 όταν η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου, Μαρίνα, απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι.
Η Πόπη Τσαπανίδου χαμογελάει πλατιά και ποζάρει αγκαλιά με τον εγγονό της. Υπέροχη γιαγιά
Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η Πόπη Τσαπανίδου είναι η πιο χαρούμενη γιαγιά. «Έρωτας!», γράφει στην περιγραφή. Την πιστεύουμε.www.ladylike.gr
Να ζήσει πολλά χρόνια για να απολαμβάνει την οικογένεια της… και εμείς αυτή !!!
Υ.Γ. Αν τυχόν συμφωνούν και άλλοι μαζί μου, ας ενώσουμε τις φωνες μας προς το μέλος skieros ,
προκειμένου να τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας !!!
Από δικό μου λάθος στην διατύπωση του μηνύματος, είναι σαν να την έχω για κορυφαία μου επιλογή αλλα οχι...Συμφωνώ γενικά αλλά στην κορυφή Κατερίνα Διδασκάλου...η Πόπη ας πάρει την δεύτερη
Μην λυπάσαι κανέναν...μπουμπουνιξε την!Από δικό μου λάθος στην διατύπωση του μηνύματος, είναι σαν να την έχω για κορυφαία μου επιλογή αλλα οχι...
Πρότεινα να μπει στην κορυφή σαν νέα GILF και όχι σαν η καλύτερη…
Υ.Γ. Την δική μου επιλογή θα την αποκαλύψω εν ευθέτω χρονω και δεν περιλαμβάνεται στην λίστα (δεν συνιστάται για καρδιακούς) !!!
Λειωνω και τελειώνω όταν την βλέπω με τα γυαλακια της....Καβλογκιλφ η Γκάγκα