Νέα

i phone 4 black 16GB σφραγισμενο πωλειται 480

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πως βγαζετε ακρη με αυτα τα i-phone?
εμενα μου φαινονται δυσκολα.
και σκεφτομαι πως σιγα-σιγα ολα τα κινητα θα γινουν σ'αυτο το στυλ και δεν θα μπορω να γραψω μνμ με το κωλο touch screen. :'(
παντα θα υπαρχουν και απλα κινητα και σμαρτ με qwerty πληκτρολογιο.....μην ανησυχεις.....οσο για το αιφον....ναι....ειναι καλο αλλα 700 ευρω καινουριο;ελεος.....καθετι καλο πρεπει να ειναι και προσιτο αλλιως τι να το κανω;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παντα θα υπαρχουν και απλα κινητα και σμαρτ με qwerty πληκτρολογιο.....μην ανησυχεις.....οσο για το αιφον....ναι....ειναι καλο αλλα 700 ευρω καινουριο;ελεος.....καθετι καλο πρεπει να ειναι και προσιτο αλλιως τι να το κανω;
einai o καθενας με τις λοξες του.
αλλος αλλαζει καθε χρονο αυτοκινητο.
αλλος σκαει 7χιλιαρικα για ρολοι
αλλα παραπανω απο 300ευρα τα βρισκω υπερβολικα για ενα κινητο. να γινει καμμια στραβη να μου το κλεψουν να κλαιω 5,6,7 κατοσταρικα? με τιποτα.(και τα 3κατοσταρικα θα κλαψω αλλα ειναι μικροτερος ο πονος) :sunglasses:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Και πρεπει να το παρει καινουργιο ?

Τα μεταχειρισμενα που πουλανε ξερεις ποσον καιρο τα ειχαν οι κατοχοι τους πριν ?
και ΜΙΑ μερα μπορω να σου πω... δεν τον βολεψε σε κατι, το σκοτωσε και το καρπωθηκε καποιος αλλος.... γλυτωνοντας περι το 25-35% απο την αρχικη τιμη πωλησης σαν καινουργιο...  ;)

Τετοιες συσκευες αξιζει να τις αγοραζεις μεταχειρισμενες εφοσον συνοδευονται με αποδειξη αγορας

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
einai o καθενας με τις λοξες του.
αλλος αλλαζει καθε χρονο αυτοκινητο.
αλλος σκαει 7χιλιαρικα για ρολοι
αλλα παραπανω απο 300ευρα τα βρισκω υπερβολικα για ενα κινητο. να γινει καμμια στραβη να μου το κλεψουν να κλαιω 5,6,7 κατοσταρικα? με τιποτα.(και τα 3κατοσταρικα θα κλαψω αλλα ειναι μικροτερος ο πονος) :sunglasses:
Ολα στην ζωη ειναι ρισκο ρε σιλβα....

Αν αρχισουμε να φοβομαστε το ενα και το αλλο τοτε τι κανουμε ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ολα στην ζωη ειναι ρισκο ρε σιλβα....

Αν αρχισουμε να φοβομαστε το ενα και το αλλο τοτε τι κανουμε ?
ρισκο ξερισκο εγω τοσα λεφτα δεν θα τα εδινα. οποιος θελει τα δινει γουστο του και καπελο του...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν χαλάσει ένα iPod (όχι i-phone), ξέρει κανείς αν επιδιορθώνεται? :helpplea:

:offtopic:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι πως; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμα χαλασει πεταμα.....

όχι ρε πούστη :headbang: :headbang: :headbang:

βασικά έχει νεκρώσει το χειριστήριο, δεν μπορώ να κάνω καμία επιλογή, απλώς παίζει όλα τα κομμάτια σε τυχαία σειρά

η μαλακία είναι ότι η φωνή είναι στο τέρμα και δεν μπορώ να το χαμηλώσω :grin: :headbang:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εδω συμφωνουμε υπερβολικα ακριβο ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Απλά παίρνεις καινούργιο - ούτε καν να διανοηθείς να μιλήσεις με τους αντιπροσώπους εδώ. :jerking:

μαλακία αυτό...

μόλις έφαγα αναλαμπή: υπάρχουν ακουστικά που έχουν ρυθμιστή έντασης ενσωματωμένο έτσι δεν είναι? :think:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
όχι ρε πούστη :headbang: :headbang: :headbang:

βασικά έχει νεκρώσει το χειριστήριο, δεν μπορώ να κάνω καμία επιλογή, απλώς παίζει όλα τα κομμάτια σε τυχαία σειρά

η μαλακία είναι ότι η φωνή είναι στο τέρμα και δεν μπορώ να το χαμηλώσω :grin: :headbang:
δοκιμασες να αφαιρεσεις τα κομματια που εχεις βαλει μεσα απο το πισι σου μεσω οτυ I TUNES ?
και μετα να του κανεις (i-pod) μια επαννεκινηση ?

Για ριξε μια ερωτηση κι εδω....

Επισκέπτης
πως βγαζετε ακρη με αυτα τα i-phone?
εμενα μου φαινονται δυσκολα.
και σκεφτομαι πως σιγα-σιγα ολα τα κινητα θα γινουν σ'αυτο το στυλ και δεν θα μπορω να γραψω μνμ με το κωλο touch screen. :'(

Ααααα ωραία,ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που δε ξέρει να χειρίζεται ένα άι φον......ελάτε και οι υπόλοιποι να κάνουμε κόμμα :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δοκιμασες να αφαιρεσεις τα κομματια που εχεις βαλει μεσα απο το πισι σου μεσω οτυ I TUNES ?
και μετα να του κανεις (i-pod) μια επαννεκινηση ?

Για ριξε μια ερωτηση κι εδω....

δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο γιατί εξ αρχής θεώρησα ότι η βλάβη είναι μηχανικού τύπου (δηλ. ότι χάλασε το σύστημα αφής)
θα το δοκιμάασω, δεν χάνω και τίποτα..ευχαριστώ μήτσο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο γιατί εξ αρχής θεώρησα ότι η βλάβη είναι μηχανικού τύπου (δηλ. ότι χάλασε το σύστημα αφής)
καλος τσομπανος εισαι και συ και μου θες και αιπαντ...... :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mε λιγα λογια ειναι μια συσκευη για να κανεις σχεδον τα παντα εκτος απο εργασια.... προς το παρον !!!!

Θα παιξεις παιχνιδια, θα γραψεις σε φορουμ, θα εχεις προσβαση σε πληροφοριες αμεσα, θα ακουσεις μουσικη, θα δεις βιντεο, ταινιες κτλ
ΘΑ επεξεργαστεις αρχεια εικονας και ηχου καθως και φωτογραφιες....

Αν εξελληνισουν το οφφις και αφησουν να μπει και το adobe flash θα απογειωθει η πολυχρηστικοτητα του πολυ αποτομα καθως θα γινει και κινητο γραφειο....

Είναι υπερπανάκριβο γι'αυτά που προσφέρει και καλύτερα ας έχεις ένα netbook. Κινητό γραφείο? Σε κάτι που δεν μπορείς καν να επέμβεις κι αν σου χαλάσει τη γάμησες?

Καλά μην τα παραλέμε, είναι εντελώς απλοϊκό στη χρήση του το iphone. Το μαθαίνεις μέσα σε μία ώρα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ολα τα ηλεκτρονικα καμια φορα μπλοκαρουν στο λογισμικο και χρειαζονται ενα ρεσταρτ που και που
δεν χανεις τιποτα νομιζω να δοκιμασεις και ριξε και καμια ερωτηση στο σαιτ που σου αναφερα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Είναι υπερπανάκριβο γι'αυτά που προσφέρει και καλύτερα ας έχεις ένα netbook. Κινητό γραφείο? Σε κάτι που δεν μπορείς καν να επέμβεις κι αν σου χαλάσει τη γάμησες?

Καλά μην τα παραλέμε, είναι εντελώς απλοϊκό στη χρήση του το iphone. Το μαθαίνεις μέσα σε μία ώρα.
η φορητοτητα τα εχει αυτα.....
Αλλωστε το i-pad 2 ζυγιζει λιγοτερο απο κιλο και ειναι πολυ συμμαζεμενο σε σχεση με ενα νετμπουκ
Εχω και νετμπουκ και μου φαινεται πολυ βαρυ το 1,5 κιλο να το κουβαλαω στην δουλεια
και 1,5 κιλο λογω μπαταριας για να εχει διαρκεια....  :headbang:

Αν εξελληνιστει το οφφις θα το σκοτωσω το νετμπουκ με συνοπτικες διαδικασιες....  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom