Νέα

i phone 4 black 16GB σφραγισμενο πωλειται 480

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ο δυτικός τρόπος ζωής βασίζεται στην κατανάλωση προϊόντων που δε χρειάζεται κανένας. Οι προκρατήσεις των iPad2 δηλ άτομα :uglystupid: να πληρώνουν παραπάνω για να προλάβουν να αγοράσουν μια συσκευή που αργότερα θα κοστίζει λιγότερο, δείχνει ξεκάθαρα την παράνοια που επικρατεί. :idiot:

Παίρνει το γκομενάκι iPhone τη στιγμή που μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με cell του 1999. Βέβαια αν δεν υπήρχαν τα ψώνια, η κάθε Apple δε θα έκανε και τους τρελούς τζίρους που βλέπουμε. Τσεκάρετε νούμερα online να πάθετε πλάκα. :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο δυτικός τρόπος ζωής βασίζεται στην κατανάλωση προϊόντων που δε χρειάζεται κανένας. Οι προκρατήσεις των iPad2 δηλ άτομα :uglystupid: να πληρώνουν παραπάνω για να προλάβουν να αγοράσουν μια συσκευή που αργότερα θα κοστίζει λιγότερο, δείχνει ξεκάθαρα την παράνοια που επικρατεί. :idiot:......
και σιγα δλδ την ταμπλετα της πλακας....απο οτι ακουω δεν μπορεις να μπαινεις πχ ιντερνετ και να ακους ταυτοχρονα μουσικη ή να γραφεις πχ ενα κειμενο.....; :think:για τον πουτσο μηχανημα αν ισχυει οντως αυτο..... :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Υπερμέγιστη μαλακία το ipad.  Πόσο για το πούτσο μηχάνημα, που απλά δεν κάνει τίποτα. Έι οπ.

Το iphone είναι απλά ένα gadget, σαν τηλέφωνο δε λέει και πολλά. Συν ότι η μπαταρία τελειώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  γρήγορα αν έχεις το 3g ανοιχτό. Σε φάση να το φορτίζεις 2 φορές τη μέρα, ήμαρτον.

Παρ'όλ'αυτά, το αγαπώ. :tooth:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το iphone είναι απλά ένα gadget, σαν τηλέφωνο δε λέει και πολλά. Συν ότι η μπαταρία τελειώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  γρήγορα αν έχεις το 3g ανοιχτό. Σε φάση να το φορτίζεις 2 φορές τη μέρα, ήμαρτον.
Το δικό μου κρατάει πάνω από βδομάδα - έχει και bt. :boobies:

See what I mean? Classic Ελλεεινίδα - no big surprises. :jerking: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

No worries μουρό μου. ;)

Η ειρωνία είναι ότι όλοι μιλάνε για κρίση και ο τύπος που άνοιξε το παρόν νήμα, έχει πάρει πάνω από 10 PMs. Σήμερα... ίσως και 20. :boobies: :uglystupid: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σχετιά με τις τιμές των 550+ που είδα, τα 480 είναι καλή τιμή πάντως...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πόσα δηλαδή?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Υπερμέγιστη μαλακία το ipad.  Πόσο για το πούτσο μηχάνημα, που απλά δεν κάνει τίποτα. Έι οπ.

Tο i-phones 3 + 3gs  ναι τελειωνει απιστευτα γρηγορα η μπαταρια
το i-phones 4 ομως εχει μεγαλη βελτιωση στην μπαταρια και κραταει τουλαχιστον 2 μερες σε μενα που παιζω παιχνιδια και ακουω πολυ μα πολυ μουσικη

το i-pad 1 που αγορασα στο φιλαρακι μου κραταει μια χαρα και μπορεις να εχεις ανοικτα 2 παραθυρα ανετα
στο i-pad2 που εχω εγω δεν εχω δοκιμασει να κανω πολλαπλες εργασιες μουσικη και νετ ταυτοχρονα αλλα θα το δοκιμασω σημερα και θα σου πω

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tο i-phones 3 + 3gs  ναι τελειωνει απιστευτα γρηγορα η μπαταρια
το i-phones 4 ομως εχει μεγαλη βελτιωση στην μπαταρια και κραταει τουλαχιστον 2 μερες σε μενα που παιζω παιχνιδια και ακουω πολυ μα πολυ μουσικη

το i-pad 1 που αγορασα στο φιλαρακι μου κραταει μια χαρα και μπορεις να εχεις ανοικτα 2 παραθυρα ανετα
στο i-pad2 που εχω εγω δεν εχω δοκιμασει να κανω πολλαπλες εργασιες μουσικη και νετ ταυτοχρονα αλλα θα το δοκιμασω σημερα και θα σου πω

Mα τι να το κάνεις το ipad? Τι στον πούτσο κάνει? Αυτό λέω.
Δε χρειάζεται το ιστορικό προέλευσης btw, αρκούν οι πληροφορίες.

Τόσα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγω παντως απο την ημερα που με επεισε ενα φιλαρακι να αγορασω το i-phone επαψα να κοιταω για αλλες συσκευες
καθως με εχει καλυψει πληρως και με το παραπανω σε χρηστικοτητα και ποιοτητα.....

Ουτε κολλημα μου εχει παρουσιασει ουτε κανενα αλλο προβλημα και μου αρεσει πολυ που οτι του εχω περασει μπορω να τα περασω χωρις πολλα πολλα σε αλλο Ι-PHONE καθως διατηρω τα δικαιωματα κτησης εφοσον τα αγοραζω

Υγ. να δειτε που θα βγω και φανατικος της apple στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω που αλλαζα κινητο καθε 4 μηνες και παντα κορυφαια μοντελα..... (ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ)

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εγω παντως απο την ημερα που με επεισε ενα φιλαρακι να αγορασω το i-phone επαψα να κοιταω για αλλες συσκευες
καθως με εχει καλυψει πληρως και με το παραπανω σε χρηστικοτητα και ποιοτητα.....

Ουτε κολλημα μου εχει παρουσιασει ουτε κανενα αλλο προβλημα και μου αρεσει πολυ που οτι του εχω περασει μπορω να τα περασω χωρις πολλα πολλα σε αλλο Ι-PHONE καθως διατηρω τα δικαιωματα κτησης εφοσον τα αγοραζω

Υγ. να δειτε που θα βγω και φανατικος της apple στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω που αλλαζα κινητο καθε 4 μηνες και παντα κορυφαια μοντελα..... (ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ)
Οποιος δεν εχει πιασει ΙPHONE στα χερια του δεν μπορει να καταλαβει την τεραστια διαφορα απο ολα τα υπολοιπα τηλεφωνα.Τρια χρονια εχω μονο iphone και δυσκολα θα αλλαξω με αλλης εταιρειας

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Mα τι να το κάνεις το ipad? Τι στον πούτσο κάνει? Αυτό λέω.
Δε χρειάζεται το ιστορικό προέλευσης btw, αρκούν οι πληροφορίες.

Mε λιγα λογια ειναι μια συσκευη για να κανεις σχεδον τα παντα εκτος απο εργασια.... προς το παρον !!!!

Θα παιξεις παιχνιδια, θα γραψεις σε φορουμ, θα εχεις προσβαση σε πληροφοριες αμεσα, θα ακουσεις μουσικη, θα δεις βιντεο, ταινιες κτλ
ΘΑ επεξεργαστεις αρχεια εικονας και ηχου καθως και φωτογραφιες....

Αν εξελληνισουν το οφφις και αφησουν να μπει και το adobe flash θα απογειωθει η πολυχρηστικοτητα του πολυ αποτομα καθως θα γινει και κινητο γραφειο....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Mε λιγα λογια ειναι μια συσκευη για να κανεις σχεδον τα παντα εκτος απο εργασια.... προς το παρον !!!!

Θα παιξεις παιχνιδια, θα γραψεις σε φορουμ, θα εχεις προσβαση σε πληροφοριες αμεσα, θα ακουσεις μουσικη, θα δεις βιντεο, ταινιες κτλ
ΘΑ επεξεργαστεις αρχεια εικονας και ηχου καθως και φωτογραφιες....

Αν εξελληνισουν το οφφις και αφησουν να μπει και το adobe flash θα απογειωθει η πολυχρηστικοτητα του πολυ αποτομα καθως θα γινει και κινητο γραφειο....
;)  :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
πως βγαζετε ακρη με αυτα τα i-phone?
εμενα μου φαινονται δυσκολα.
και σκεφτομαι πως σιγα-σιγα ολα τα κινητα θα γινουν σ'αυτο το στυλ και δεν θα μπορω να γραψω μνμ με το κωλο touch screen. :'(

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οποιος δεν εχει πιασει ΙPHONE στα χερια του δεν μπορει να καταλαβει την τεραστια διαφορα απο ολα τα υπολοιπα τηλεφωνα.Τρια χρονια εχω μονο iphone και δυσκολα θα αλλαξω με αλλης εταιρειας
κι εγω φιλε πανω κατω τοσα ετη ειμαι κατοχος i-phone και βρηκα την υγεια μου...

Δεν νομιζω να αλλαξω ποτε κινητο αν συνεχισει ετσι...

Ηδη περιμενω πως και πως το 5 με τα 64 γιγα !!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και σκεφτομαι πως σιγα-σιγα ολα τα κινητα θα γινουν σ'αυτο το στυλ και δεν θα μπορω να γραψω μνμ με το κωλο touch screen. :'(
ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΣΙΛΒΑ...

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
2 ημερες και το εμαθες,ειναι παιδικο το μενου στην χρηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom