Νέα

Η ώρα της εκδίκησης των Δεξιών άνω των 35 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φθάνει ...

Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε όσους ανήκουν στον χώρο της ... Επάρατης Δεξιάς.
Σε όσους δηλαδή πιστεύουν ότι ήταν καλύτερα που δεν μπήκαμε στον παράδεισο του υπαρκτού σοσιαλισμού
παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΚΚΕ , σε όσους δεν είχαν ποτέ φλερτάκια με το καρκίνωμα του ΠΑΣΟΚ,
σε όσους ζημιώθηκαν προσωπικά από αυτή τη πράσινη χολέρα
και υπέστησαν δεινά από την επάνοδό του το 1993 , για μεγαλύτερο διάστημα αυτή τη φορά από την 1η,
που κατέληξε στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας,
τις συνέπειες της οποίας τώρα ΞΕΚΙΝΑΜΕ να βιώνουμε ....

Το καρκίνωμα του ΠΑΣΟΚ ήταν τελειωμένο το 1990.
Ο δημιουργός του και αρχηγός του ήταν κλινικά νεκρός.
Αντικαταστάτης δεν θα ήταν εύκολο να βρεθεί .

Σε 3 χρόνια επανήλθε όμως.

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ :

TOY ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Αυτός έδωσε την ευκαιρία στον νεκρό Ανδρέα το 1993
να επανεκλεγεί, ρίχνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη δυσχερέστερη στιγμή για αυτήν.
Αν δεν την είχε ρίξει τότε , μπορεί να άρχιζαν να φαίνονταν τα αποτελέσματα της πολιτικής της
και αν γίνονταν οι εκλογές την προγραμματισμένη ημερομηνία
τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.
ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Μετά από 2 χρόνια , όλοι είχαν καταλάβει ότι η χώρα με το νεκρό Ανδρέα στο τιμόνι
ήταν ακυβέρνητη και πήγαινε για φούντο. Τα αίσχη διαδέχονταν το ένα το άλλο.
Κουμάντο έκαναν οι διάφοροι Αστρολόγοι , καφετζουδες, χαρτορίχτρες , μάγοι
και άλλα σκουλήκια της αυλής της Μιμής , η οποία είχε γίνει ένα είδος ... Εβίτας ....
Υπήρχε μία μοναδική ελπίδα για τη χώρα να απαλλαγεί από την πράσινη τραγωδία.
Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ.Ο νεκρός Ανδρέας δεν μπορούσε να εξασφαλίσει καμία συμμαχία
και να εκλέξει πρόεδρο. Μπορούσαν να τον ρίξουν άνετακαι να γλύτωνε ο τόπος.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Ψήφισε Πρόεδρο μαζί με το ΠΑΣΟΚ
και ο νεκρός Ανδρέας παρέμεινε στην πρωθυπουργία
όπως και το χολερικό του κόμμα στην εξουσία.

(Μόνο ο Χάρος θα γλύτωνε πλέον την Ελλάδα από δαύτον).

Ο σοφός ελληνικός λαός λέει ...

ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ , ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ ....

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν χρειαζόταν πλέον.
Το δεκανίκι είχε επιτελέσει το ρόλο του.
Πετάχθηκε , όπως πετάγονται όλα τα δεκανίκια,
όταν βγάλουμε το γύψο.

Στο σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας και της πολιτικής ο συγκεκριμένος ....

δικαιωματικά ....

Τώρα τελευταία ξεθάφτηκε και πάλι.
Το παίζει κομματάρχης.
Παριστάνει ότι θα μας γλυτώσει από το ... ΠΑΣΟΚ ....

του οποίου υπήρξε μέγας ευεργέτης !!!!!!!!!

Το οποίο μπορεί να είχε ξεχαστεί ,
αν δεν είχε κάνει τις δύο προδοσίες,
το 1993 και το 1995 ....

Μόνο πιτσιρίκια που ήταν αγέννητα όταν έκανε αυτά τα αίσχη,
ηλίθιους και κρετίνους μπορεί να πείσει.

ΟΣΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990,
ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,
ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ,
ΟΣΟΙ ΕΝΙΩΣΑΝ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΙΣΧΟΣ , ΡΟΥΣΦΕΤΙ , ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

[size=25pt]ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ[/size]

Να πάρει τέτοιο ποσοστό
που να παραιτηθεί όχι από αρχηγός της ΝΔ
αλλά και από βουλευτής !!!!!!!
Και να πάει εκεί που ανήκει ....

Εγω αγαπητε φιλε μου η την Χρυση Αυγη θα ψηφισω η το νεο κομμα του Καμμενου οι Ανεξαρτητοι Ελληνες, θα ψηφισω ενα απο τα 2.

Ειμαι 35 χρονων. Και γνωριζω πολλα για τον φιλο μας τον Αντωνακη τη παιχνιδακια παιζει. Ειναι ατομο που δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη. Εχει αμαρτωλο παρελθον. Και μη ξεχναμε αυτο ανοιξε πρωτος τα συνορα για να μπουν πρωτα οι βορειο ηπειρωτες και μετα ακολουθησαν οι Αλβανοι και αργοτερα και οι υπολοιποι αλλοδαποι.

Και για την σημερινη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα εχει και αυτος μια μεγαλη ευθυνη οπως επισης  και η Ντορουλα και ολη η λυκοπαρεα που βρισκεται μεσα στην Νεα Δημοκρατια και εκτος ΝΔ.

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Μας έχει πρήξει το Μεγάλο Πουτανοκάναλο με τις ζωντανές καλύψεις από τα καφενεία και τα ΚΑΠΗ που ψηφίζουν τα πρασινόσκυλα... Mega Σαββατοκύριακο; Μάλλον ΠΑΣΟΚ 24/7  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τον πούστη τον Μπένυ... Μάλλον έβαλε το χεράκι του για να παει η Formula 1 στο Connx, μήπως και χάσουμε το κοσμογονικό γεγονός. Γυναίκα και κόρη του δεν βλέπονται, κόντεψε να μου φύγει ο καφές από την μύτη. Πάντως το MEGA είναι το ΜΟΝΟ κανάλι που έχει διαρκή κάλυψη του event... δεν είναι και λίγο να ελπίζουν σε επιβίωση του καθεστώτος.

Συμφωνω με τον προηγούμενο, μάλλον το κόβω για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Επισκέπτης
"Θελω να ξερει ο καθε ανεργος,ο καθε οικογενειαρχης,το καθε μονογονεικο νοικοκυριο-διοτι υπαρχουν γυναικες μονες που αγωνιζονται να τα βγαλουν περα με τα παιδια τους-ο καθε επιχειρηματιας,ο καθε αγροτης,ο καθε συνταξιουχος,οτι αυτος κυριαρχει οχι μονον στην ψυχη μας αλλα και στη σκεψη μας".

Μπενι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγω αγαπητε φιλε μου η την Χρυση Αυγη θα ψηφισω η το νεο κομμα του Καμμενου οι Ανεξαρτητοι Ελληνες, θα ψηφισω ενα απο τα 2.

Ειμαι 35 χρονων. Και γνωριζω πολλα για τον φιλο μας τον Αντωνακη τη παιχνιδακια παιζει. Ειναι ατομο που δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη. Εχει αμαρτωλο παρελθον. Και μη ξεχναμε αυτο ανοιξε πρωτος τα συνορα για να μπουν πρωτα οι βορειο ηπειρωτες και μετα ακολουθησαν οι Αλβανοι και αργοτερα και οι υπολοιποι αλλοδαποι.

Και για την σημερινη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα εχει και αυτος μια μεγαλη ευθυνη οπως επισης  και η Ντορουλα και ολη η λυκοπαρεα που βρισκεται μεσα στην Νεα Δημοκρατια και εκτος ΝΔ.

Θαυμάσια!!!!

θα ψηφίσεις ένα κόμμα(Καμμένος)

1.που έγινε πριν 3 μέρες!!!!!!

2.δεν ξέρεις ούτε εσύ ούτε οι ίδιοι τί πρεσβεύουν!!!!!

3.δεν έχει αρχές,πρόγραμμα,στελέχη παρά ένα συνονθύλευμα από δυσαρεστημένους βουλευτές,ξεπεσμένους δημοσιογράφους κλπ

Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ πάει περίπατο άλλη μια φορά στην Ελλάδα ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ....

(σε οποιαδήποτε χώρα του δυτικού κόσμου,φαινόμενα Καμμμένου-Δημαρά κλπ είναι αδιανόητα)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μετα απο 14 σελιδες posts με εχει εντυπωσιασει το επιπεδο και ο τροπος σκεψης (?) των δεξιων, αλλωστε μονο τυχαιο δεν ειναι οτι στον χωρο δεν υπαρχει για ουτε δειγμα διανοουμενος, σοβαρος καλιτεχνης και γενικα ανθρωποι με ξεχωριστες ιδεες και προσωπικοτητα.
Αλλα το θεμα δεν ειναι η δεξια, το θεμα ειναι οτι μετα απο τοσο γαμιση απο το Πασοκ και απο την ΝΔ (η οποια καταφερε να κανει το ιδιο κακο με πολυ λιγοτερη κυβερνητικη θητεια) συνεχιζετε ακαθεκτοι και ασχοληστε με το τι θα ψηφισετε (αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου).  Οσο για τα κομματοσκυλα και το κατεστημενο του Πασοκ δεν θα επρεπε να σας κανει εντυπωση καθως στο γενος μας ειναι δυστηχως λογικες η πρακτικες αντεκδικισης, ποσο μαλλον οταν αυτες προερχονται απο ανθρωπους (?) οι οποιοι για 40 τουλαχιστον χρονια εκδιωχθηκαν, φυλακιστηκαν και ζουσαν σε καθεστως φοβου απο της δεξιες κυβερνησεις.

Συγχωρεστε μου τοον μη τονισμο και τα ορθοφραφικα λαθη (λογο βιασυνης)

λές εεεε??

Χατζιδάκης
Ξαρχάκος
Χορν
Σεφέρης
δεν είναι σοβαροί άνθρωποι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αλλά έδω είδαμε και το εξής σχιζοφρενικό!!!!

ο εμπνευστής του δημοψηφίσματος Καστανίδης,να μην ψηφίζει τελικά τη σύμβαση!!!!!!!

και μετά να κάνει κόμμα αντιΜνημονιακό!!!!!!!!

Δηαλδή ρε Καστανίδη,αν γινόταν δημοψήφισμα,θα έδινες αγώνα υπέρ του ΟΧΙ ενώ θα ήσουν βουλευτής-υπουργός του ΠΑΣΟΚ???????????????????????????????????????????

έλεος...................

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
λές εεεε??

Χατζιδάκης
Ξαρχάκος
Χορν
Σεφέρης
δεν είναι σοβαροί άνθρωποι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αβέρωφ

φυσικά ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος
η Βλάχου

άλλο ήθος η δεξιά

ο Ράλλης,ο Στεφανόπουλος,ο Καραμανλής,ο Παπαληγούρας

ήρθε το 81 και ΑΝΟΙΞΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ του Κολλά και του Κουτσόγιωργα και του Τζουμάκα

ο οχετός,που ακόμα ρέει....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά, δεν πάει όμως έτσι ακριβως το πράγμα.

Και ο Σεφέρης αστός και δεξιός ήταν αλλά όταν έπρεπε σηκώθηκε και είπε ορισμένα μετρημένα λογάκια κατά της Χούντας που μπορεί να την έπληξαν περισσότερο και από 100 βόμβες.

Αλλά ο Θεοδωράκης τον μελλοποίησε και τον έκανε ευρύτερα γνωστό.

Και ο Ελύτης δεξιός ήταν. Και αυτόν τον μελλοποίησε όμως ο Θεοδωράκης.

αυτό αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν πρέπει να είναι πολιτικά στρατευμένη διότι αλλιώς παύει να είναι τέχνη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα ανοιξαν οι Κεντρωοι και αφου τα αξιοποιησαν καταληλως τα εκλεισαν οι Δεξιοι ε?
Λογικα και τον Λαμπρακη τον εφαγαν οι Αριστεροι μονοι τους για να προβοκαρουν την Δεξια.
Αναφορικα με τα κομμουνιστικα καθεστωτα μου προκαλουν την ιδια απεχθεια οπως και τα δεξια ή χουντικα.

ωραία λοιπόν.. και τον Μπακογιαννη αριστεροί τον φάγανε (17Ν) τι σημαίνει αυτό?

και πως θα προβοκαριστεί μια παράταξη αφού στο κάτω κάτω της γραφής ο Λαμπράκης και ο Μπακογιάννης απλοί βουλευτές και ο θάνατος τους δεν σταμάτησε τίποτε από τις εξελίξεις (άλλο αν ο Μπακογιάννης είχε να επιδείξει και μιά σειρά μαχών κατά της χούντας από το μετερίζι της Deutche Welle ενώ ο Λαμπράκης ήταν ένας καλοβολεμένος αριστερίζων ιατρός επί κακής δεξιάς)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί η τυποεκδοτική πάει για κλείσιμο επειδή δεν αγοράζετε παλιό αντικομμουνιστές. :birdman:

να φροντίσει το κώμα να τον τυπώνιε σε καλύτερης ποιότητας χαρτί.. ακόμα και του Lidl το κωλόχαρτο ποιό μαλακό είναι ...

τουλάχιστον τότε ο Ρίζος θα έχει την χρήση που του αξίζει και θα πουλάει περισσότερο  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στις αστικές δημοκρατίες οι επαναστάσεις βαφτίζονται πραξικοπήματα κ επιπλέον δεν έχουν μείνει επαναστάτες στις χώρες αυτές,στις περισσότερες απαγορεύεται να υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα.

Για τέτοια δημοκρατία μιλάμε.......

ναι ναι.. το αγαπούσανε το κόμμα τόσο πολύ που το απαγορεύσανε μην τυχόν και οι επίγονοι βεβηλώσουν την μνήμη του  :birdman:

Επισκέπτης
αυτό αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν πρέπει να είναι πολιτικά στρατευμένη διότι αλλιώς παύει να είναι τέχνη...
"Οσοι(καλλιτεχνες)λενε πως δεν ανηκουν σε κομματα και δεν ανακατευονται στην πολιτικη σημαινει πως ανηκουν στην αρχουσα ταξη"

Μπρεχτ.

Κατα το η μη θεση ειναι θεσαρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"Οσοι(καλλιτεχνες)λενε πως δεν ανηκουν σε κομματα και δεν ανακατευονται στην πολιτικη σημαινει πως ανηκουν στην αρχουσα ταξη"

Μπρεχτ.

Κατα το η μη θεση ειναι θεσαρα...

ξέρεις πόντικα υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ της στράτευσης του καλλιτέχνη και της στράτευσης της τέχνης του

μάθε να ξεχωρίζεις το τι είναι τι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.
ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τον Παπανδρέου τον ήθελε ο λαός.

ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!

Καλώς, κακώς, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!

Οπότε μην ποστάρετε ό, τι σας κατέβει στο κεφάλι για να κάνετε την προπαγάνδα σας και να ξιφουλκήσετε εναντίον του Σαμαρά.

1.000 άλλα πράγματα έχετε να πείτε εναντίον του.

Γιατί δε λες ότι το έπαιζε αντιμνημονιακός όντας σίγουρος ότι θα γίνουν αυτά που ήθελε και ο ίδιος από τον Παπανδρέου και όταν έσφιξαν τα γάλατα πέταξε τη μάσκα του και έκανε την κωλοτούμπα του αιώνα ψηφίζοντας αυτά που καταψήφιζε;

Τον εμπιστεύεσαι; Το ότι θα κατεβάσει τις κουκούλες των μπαχαλοπουλαίων το πιστεύεις;

ΕΓΩ ΌΧΙ!

ΥΓ: Να μας πει και ο Παλέρμος τη γνώμη του για αυτό το τελευταίο...

Επισκέπτης
"Θελω να ξερει ο καθε ανεργος,ο καθε οικογενειαρχης,το καθε μονογονεικο νοικοκυριο-διοτι υπαρχουν γυναικες μονες που αγωνιζονται να τα βγαλουν περα με τα παιδια τους-ο καθε επιχειρηματιας,ο καθε αγροτης,ο καθε συνταξιουχος,οτι αυτος κυριαρχει οχι μονον στην ψυχη μας αλλα και στη σκεψη μας".

Μπενι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που το παράξενο τύπε; κι εμένα κυριαρχεί στη σκέψη μου η Τζένη Θεώνη,
αφού θέλω να την  :fuck2:

Επισκέπτης
ξέρεις πόντικα υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ της στράτευσης του καλλιτέχνη και της στράτευσης της τέχνης του

μάθε να ξεχωρίζεις το τι είναι τι...
Μαθε και λογου σου να ξεχωριζεις τι σχολιαζεις:το ποστ του σαυρα αναφερεται στην στρατευση του καλλιτεχνη...Εσυ το πηγες στην στρατευση της τεχνης,αναφερομενος εμμεσως  και στο εργο του Μπρεχτ.

Παρεπιπτοντως το αποσπασμα του Μπρεχτ που αντεγραψα αναφερεται(και το κομματι που δεν αντεγραψα)σαφεστατα στην στρατευση του ΙΔΙΟΥ του καλλιτεχνη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τον Παπανδρέου τον ήθελε ο λαός.

ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!

Καλώς, κακώς, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!

Οπότε μην ποστάρετε ό, τι σας κατέβει στο κεφάλι για να κάνετε την προπαγάνδα σας και να ξιφουλκήσετε εναντίον του Σαμαρά.

1.000 άλλα πράγματα έχετε να πείτε εναντίον του.

Γιατί δε λες ότι το έπαιζε αντιμνημονιακός όντας σίγουρος ότι θα γίνουν αυτά που ήθελε και ο ίδιος από τον Παπανδρέου και όταν έσφιξαν τα γάλατα πέταξε τη μάσκα του και έκανε την κωλοτούμπα του αιώνα ψηφίζοντας αυτά που καταψήφιζε;

Τον εμπιστεύεσαι; Το ότι θα κατεβάσει τις κουκούλες των μπαχαλοπουλαίων το πιστεύεις;

ΕΓΩ ΌΧΙ!

ΥΓ: Να μας πει και ο Παλέρμος τη γνώμη του για αυτό το τελευταίο...

Τύπε το σκίσιμο πού έφαγε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπήρξε. Μετά ψηφίστηκε ο Α. και όλα καλά

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαθε και λογου σου να ξεχωριζεις τι σχολιαζεις:το ποστ του σαυρα αναφερεται στην στρατευση του καλλιτεχνη...Εσυ το πηγες στην στρατευση της τεχνης,αναφερομενος εμμεσως  και στο εργο του Μπρεχτ.

Παρεπιπτοντως το αποσπασμα του Μπρεχτ που αντεγραψα αναφερεται(και το κομματι που δεν αντεγραψα)σαφεστατα στην στρατευση του ΙΔΙΟΥ του καλλιτεχνη.

ναι αλλα η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την στράτευση της τέχνης που είναι έκδηλη στο έργο του Ρίτσου..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
που το παράξενο τύπε; κι εμένα κυριαρχεί στη σκέψη μου η Τζένη Θεώνη,
αφού θέλω να την  :fuck2:

Θεωνά ρε σύ!

Ναι κι εγώ γουστάρω πολύ να το ξεσκίσω αυτό το πουτανάκι και δεν γαμιούνται κι ο Σαμαράς κι χοντρο-Μπένυ και όλοι οι λοιποί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom