Νέα

Η ώρα της εκδίκησης των Δεξιών άνω των 35 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το κκε ηλιθιε αν με καποιο μαγικο τροπο αυριο ημασταν ολοι ευτυχισμενοι και καλοζωισμενοι θα αυτοκτονουσε. κομμα που εχει μοναδικη εννοια υπαρξης τη μιζερια που υπαρχει στον κοσμο και τον πλανητη μου προκαλει εμετο.
Σώπα ρε μεγάλε...ας εξαφανιστεί λοιπόν η μιζέρια για να εξαφανιστεί κ το ΚΚΕ(μιας κ ταυτίζεις αυτά τα δύο στο μυαλουδάκι σου).

Ποιος λες μπορεί να το κάνει;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το κκε ηλιθιε αν με καποιο μαγικο τροπο αυριο ημασταν ολοι ευτυχισμενοι και καλοζωισμενοι θα αυτοκτονουσε. κομμα που εχει μοναδικη εννοια υπαρξης τη μιζερια που υπαρχει στον κοσμο και τον πλανητη μου προκαλει εμετο.
Αν αυριο ημασταν ολοι καλοζωισμενοι και ευτυχισμενοι, το ΚΚΕ θα κατήγγειλε το μεγαλο κεφαλαιο και το κατεστημενο οτι τάχθηκε υπερ του λαου, ώστε να πλήξει το ΚΚΕ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο εργαζομενος λαος την εφερε. Αυτοι περιορισαν την προσπαθεια του λαου και καταβαραρθωσαν τη χωρα.
Α καλα.
Για τα καλα λοιπον, τα χρεωνουμε στο λαο.
Τα ασχημα στους πολιτικους.
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τεραστια ευθυνη για το σημερινο καταντημα, εχει και η αριστερα και φυσικα και το ΚΚΕ, κι ας μην κυβερνησε ποτέ.
Διωχνοντας καθε σοβαρο επενδυτη με απεργιες και ταραχές, και φραζοντας καθε φορα το δρομο στις απαραιτητες μεταρρυθμισεις.
Και τωρα εμφανιζεται ως δικαιωμενη, και ως...εναλλακτικη λύση.
Ε οχι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για πες κ μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα...γιατί εγώ νόμιζα πως δεν έρχονται εδώ για επενδύσεις όχι λόγω ΚΚΕ αλλά λόγω φορολογικού συστήματος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οπως ελεγα και χθες, αυτοι που κυβερνησαν επι 35 χρονια μεχρι το 2009, εφεραν την Ελλαδα την 25η πιο πλουσια χωρα στον κοσμο απο πλευρας κατα κεφαλην εισοδηματος.
Να τα λεμε ολα, οχι μονο τα ασχημα.

εισαι ηλιθιος? ξερεις την εννοια του πλουσιου γαμω τη δικηγορια σου? πλουσιος ειναι αυτος που εχει καθαρα λεφτα στην ακρη και καθαρο εισοδημα ή αυτος που εχει λεφτα δανεικα και χρωστουμενα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν αυριο ημασταν ολοι καλοζωισμενοι και ευτυχισμενοι, το ΚΚΕ θα κατήγγειλε το μεγαλο κεφαλαιο και το κατεστημενο οτι τάχθηκε υπερ του λαου, ώστε να πλήξει το ΚΚΕ.
Ας γίνει έτσι...να εξαφανιστεί κ το ενοχλητικό ΚΚΕ από προσώπου γης.

Ποιος όμως θα το κάνει ο Βαγγέλας ή ο Σαμαράς;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α καλα.
Για τα καλα λοιπον, τα χρεωνουμε στο λαο.
Τα ασχημα στους πολιτικους.
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ

Ε ο λαος παραγει στην αγορα προιοντα και πλουτο. Οι πολιτικοι απο οσο ξερω λεηλατουσαν, εκλεβαν και ξοδευαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Για πες κ μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα...γιατί εγώ νόμιζα πως δεν έρχονται εδώ για επενδύσεις όχι λόγω ΚΚΕ αλλά λόγω φορολογικού συστήματος.
Να ρωτησεις τις εταιριες με τα κρουαζιεροπλοια, που πλεον εξαιτιας του ΠΑΜΕ δεν πιανουν Πειραια. Αλλά βεβαια δεν θα αποζημιωσει το ΚΚΕ τους καταστηματαρχες του Πειραια για τη ζημια που θα παθουν.
Θα φταιει παλι το συστημα και ο δικομματισμος.
Δεν πειραζει ομως, βλεπω στις δημοσκοπησεις οτι η αριστερα φτανει 38% συνολικα. Αρα μυαλο δεν βαλαμε. Ας παθουμε κι αλλα λοιπον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ε ο λαος παραγει στην αγορα προιοντα και πλουτο. Οι πολιτικοι απο οσο ξερω λεηλατουσαν, εκλεβαν και ξοδευαν.
Η πολιτικη (και οι πολιτικοι) εξασφαλιζουν το πλαισιο μεσα στο οποιο θα παραγεις.
Τωρα, αν θελουμε απλα να αφοριζουμε, δεν εχει νοημα και να συζηταμε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να ρωτησεις τις εταιριες με τα κρουαζιεροπλοια, που πλεον εξαιτιας του ΠΑΜΕ δεν πιανουν Πειραια. Αλλά βεβαια δεν θα αποζημιωσει το ΚΚΕ τους καταστηματαρχες του Πειραια για τη ζημια που θα παθουν.
Θα φταιει παλι το συστημα και ο δικομματισμος.
Δεν πειραζει ομως, βλεπω στις δημοσκοπησεις οτι η αριστερα φτανει 38% συνολικα. Αρα μυαλο δεν βαλαμε. Ας παθουμε κι αλλα λοιπον.
Πιπες και πάλι.

Τα κρουαζερόπλοια δεν περνάνε από την αγορά,τους περιμένουν τα πούλμαν κ πάνε γραμμή στα ξενοδοχεία ,πακέτα.

Θα μου πεις τις επιχειρήσεις που δεν ήρθανε Ελλάδα εξαιτείας ΚΚΕ;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εισαι ηλιθιος? ξερεις την εννοια του πλουσιου γαμω τη δικηγορια σου? πλουσιος ειναι αυτος που εχει καθαρα λεφτα στην ακρη και καθαρο εισοδημα ή αυτος που εχει λεφτα δανεικα και χρωστουμενα?
Η Ελλαδα δεν ειναι ΟΥΤΕ η πιο χρεωμενη χωρα του κοσμου, ΟΥΤΕ η πιο πολλα δανειζομενη σε σχεση με το ΑΕΠ της.
Πες μου μια χωρα που δεν εχει δημοσιο χρεος.
Το θεμα του χρεους ειναι ΑΣΧΕΤΟ με το κατα κεφαλην εισοδημα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η πολιτικη (και οι πολιτικοι) εξασφαλιζουν το πλαισιο μεσα στο οποιο θα παραγεις.

E αυτο λεμε βρε πουλακι μου. Σε ενα λαο με καλες παραγωγικες δυνατοτητες εξασφαλισαν ενα πλαισιο που τον καταντησε να εχει επιπεδο ζωης αφρο-ασιατικης χωρας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πσσσσσ και γαμω τα πλαισια  :jerking:. ιστορικα οι μονοι που εξασφαλισαν πλαισια να ζεις σαν ανθρωπος και να παραγεις δεν ηταν πολιτικοι. ηταν κατι αλλο φτου κακα μη τα λεμε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγω το ζαλιζω ρε? δε ντρεπεσαι να στριβεις τις απαντησεις? τι δε καταλαβαινεις, σιγουρα ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους πολιτικους σχηματισμους που κυβερνησαν τα τελευταια 30 χρονια. και επειδη παιζουν και διασπασεις και νεα σχηματα θα τσεκαρω και ποιος ηταν στα παλαιοτερα σχηματα.
το μη χειρον ποιο ειναι ρε μαλακα? το πανω απο δυο φορες αποτυχημενο ηδη μπορεις να το πεις ποτε μη χειρον?
σε μενα δε θα λες μαλακιες αοριστες ουτε θα κανεις στροφες ζεμπεκιες, γιατι σε εχω σε εκτιμηση. οχι για κανενα αλλο λογο. αμα δε θες μιλα με τον παπαζολη καλυτερα.

Τι λες μωρέ;

Έχω ήδη τοποθετηθεί μέρες πριν:

Και μάλιστα είχα κάνει και πρόταση στην 2η μεγαλύτερη λατρεία σου τι να ψηφίσει άμα δεν θέλει να ψηφίσει παλαιοκομματικούς σχηματισμούς:

και βέβαια:

Αλλά το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας μυρίζει.

Εγώ φιλαράκι ξέρω ένα πράγμα: άμα δεν σου αρέσει κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα και λες ότι πραγματικά νοιάζεσαι για τον τόπο σου πας και κάνεις δικό σου κόμμα και παλεύεις για τις ιδέες σου.

Όλα τα άλλα είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις".

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ενταξει μην το δενεις και κομπο και ο συριζα επαιρνε καποτε 18% και τελικα παραλιγο να μην παρει ουτε το τριτο το μακρυτερο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε γιατι δεν παρακολουθησα,απο ποιον θα παρουν εκδικηση οι 35αρηδες δεξιοι?απο τα πασοκια?
Τους εχει πει κανεις οτι στα αρχιδια μας και εχουμε αλλα σοβαροτερα προβληματα απο τους δυο τους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom