Νέα

Η ώρα της εκδίκησης των Δεξιών άνω των 35 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
θα γοογλαρω ποιοι ηταν σε κυβερνητικο σχημα τα τελευταια 30 χρονια και θα γραψω σκονακι. αυτους δεν θα ψηφισω.
δεν συζηταμε για 2ες ευκαιριες εδω. τις ειχανε τις 2ες, δεν εγραψα τυχαια 3ες 4ες και 5ες.
αρα δε μου απαντησες. πιστευεις και σε αυτες τις ευκαιριες εκτος απο τις 2ες?

Το ζαλίζεις.

Και πετάς την μπάλλα στην εξέδρα. Διότι μιλάμε για πολιτικούς σχηματισμούς και όχι προσωπα.

Και σου απάντησα.

Συγκεκριμένη ανάλυση, συγκεκριμένης κατάστασης που έλεγε και ο γερο-Λένιν: "Το μη χείρον, βέλτιστον".

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το νομισμα μου δεν ειναι το σεξ ερωμενε της δραχμης... :2funny: :2funny:
Ποιο είναι το νομισμά σου ταυλανδόπληκτε,το Μπαχτ;;; :boobies:

Αυτή την στιγμή είναι δεδομένο πως το ΚΚΕ δικαιώνεται για την αντιευρωπαϊκή πολιτική του,ξεπουλάμε κ πληρώνει τα πάντα ο μικρομεσαίος κ κάτω με τα υψηλά κλιμάκια να τρίβουν τα χέρια τους κ να κάνουν χειραψίες με τα πράσινα λαμόγια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Αυτή την στιγμή είναι δεδομένο πως το ΚΚΕ δικαιώνεται για την αντιευρωπαϊκή πολιτική του,ξεπουλάμε κ πληρώνει τα πάντα ο μικρομεσαίος κ κάτω με τα υψηλά κλιμάκια να τρίβουν τα χέρια τους κ να κάνουν χειραψίες με τα πράσινα λαμόγια.
παπαζολη μην πας να μιμηθεις τον παπια δεν τα καταφερνεις... :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

το κκε ειναι αναλογως πως θα ξυπνησει η αλεκα το πρωι

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παπαζολη μην πας να μιμηθεις τον παπια δεν τα καταφερνεις... :2funny: :2funny:
Ταύτιση απόψεων δεν σημαίνει μίμηση ταυλανδόπληκτε. :birdman:
το κκε ειναι αναλογως πως θα ξυπνησει η αλεκα το πρωι
Αντιθέτα με την πολυφωνία στο ΠΑΣΟΚ....που όποιος διαφωνεί έχει διαγραφή κ τώρα γίνονται εκλογές αρχηγού με έναν μόνο υποψήφιο κ το λευκό :2funny: :2funny:

Γελάτε φίλοι μου η παράσταση όπου να'ναι τελειώνει...ο θίασος σκορπίζει.

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ζαλίζεις.

Και πετάς την μπάλλα στην εξέδρα. Διότι μιλάμε για πολιτικούς σχηματισμούς και όχι προσωπα.

Και σου απάντησα.

Συγκεκριμένη ανάλυση, συγκεκριμένης κατάστασης που έλεγε και ο γερο-Λένιν: "Το μη χείρον, βέλτιστον".
Φυσικα η επιλογη πρεπει να ειναι το μη χειρον βελτιστον.
Και φυσικα δεν ειναι εποχή ούτε για ψηφους διαμαρτυριας, ούτε για αποχή.
Το ΠΑΣΟΚ χρειαζεται μυαλα σαν του Βολταιρου. Με τετοιες νηφαλιες και εμπεριστατωμενες τοποθετησεις, τα μεγαλα κομματα εχουν ελπιδα να βαλουν τα πραγματα σε ταξη.
Φίλε σε σεβομαι απολυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το ζαλίζεις.

Και σου απάντησα.

εγω το ζαλιζω ρε? δε ντρεπεσαι να στριβεις τις απαντησεις? τι δε καταλαβαινεις, σιγουρα ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους πολιτικους σχηματισμους που κυβερνησαν τα τελευταια 30 χρονια. και επειδη παιζουν και διασπασεις και νεα σχηματα θα τσεκαρω και ποιος ηταν στα παλαιοτερα σχηματα.
το μη χειρον ποιο ειναι ρε μαλακα? το πανω απο δυο φορες αποτυχημενο ηδη μπορεις να το πεις ποτε μη χειρον?
σε μενα δε θα λες μαλακιες αοριστες ουτε θα κανεις στροφες ζεμπεκιες, γιατι σε εχω σε εκτιμηση. οχι για κανενα αλλο λογο. αμα δε θες μιλα με τον παπαζολη καλυτερα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ταύτιση απόψεων δεν σημαίνει μίμηση ταυλανδόπληκτε. :birdman:Αντιθέτα με την πολυφωνία στο ΠΑΣΟΚ....που όποιος διαφωνεί έχει διαγραφή κ τώρα γίνονται εκλογές αρχηγού με έναν μόνο υποψήφιο κ το λευκό :2funny: :2funny:

Γελάτε φίλοι μου η παράσταση όπου να'ναι τελειώνει...ο θίασος σκορπίζει.

στο κκε οταν διαφωνει καποιος που παει  σιβηρια η στον αγιο πετρο

δεν το εχω καταλαβει ακομα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τέτοια σύγκλιση του δικομματισμού δεν την περίμενα. Προσεχώς παρτούζες. Τι σου είναι η κουτάλα ρε παιδί μου...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πού διαφωνείς;;; Συγκεκριμένα. :birdman:

Ποιος δίνει εντολές να κόβονται μισθοί-συντάξεις-δαπάνες σε παιδεία κ υγεία χωρίς να γίνεται τίποτε άλλο;;; :birdman:

Ευρώπη(Γερμανία συγκεκριμένα) κ ΔνΤ(πολιτικές λιτότητας). :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω το ζαλιζω ρε? δε ντρεπεσαι να στριβεις τις απαντησεις? τι δε καταλαβαινεις, σιγουρα ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους πολιτικους σχηματισμους που κυβερνησαν τα τελευταια 30 χρονια. και επειδη παιζουν και διασπασεις και νεα σχηματα θα τσεκαρω και ποιος ηταν στα παλαιοτερα σχηματα.
το μη χειρον ποιο ειναι ρε μαλακα? το πανω απο δυο φορες αποτυχημενο ηδη μπορεις να το πεις ποτε μη χειρον?
σε μενα δε θα λες μαλακιες αοριστες ουτε θα κανεις στροφες ζεμπεκιες, γιατι σε εχω σε εκτιμηση. οχι για κανενα αλλο λογο. αμα δε θες μιλα με τον παπαζολη καλυτερα.
Οπως ελεγα και χθες, αυτοι που κυβερνησαν επι 35 χρονια μεχρι το 2009, εφεραν την Ελλαδα την 25η πιο πλουσια χωρα στον κοσμο απο πλευρας κατα κεφαλην εισοδηματος.
Να τα λεμε ολα, οχι μονο τα ασχημα.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
θα γοογλαρω ποιοι ηταν σε κυβερνητικο σχημα τα τελευταια 30 χρονια και θα γραψω σκονακι. αυτους δεν θα ψηφισω.
δεν συζηταμε για 2ες ευκαιριες εδω. τις ειχανε τις 2ες, δεν εγραψα τυχαια 3ες 4ες και 5ες.
αρα δε μου απαντησες. πιστευεις και σε αυτες τις ευκαιριες εκτος απο τις 2ες?
+1
οταν η αποφασεις αφορουν τις ζωες και τις τυχες μιας ολοκληρης χωρας δεν υπαρχουν 2ρες ευκαιριες...
τα γαμησαν..τον πουλο..
και στην τελικη αφου δεν τα καταφεραν το 2010 γιατι να τα καταφερουν τωρα?
τα ιδια προσωπα ειναι και στα 2 κομματα,τι αλλαξε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
στο κκε οταν διαφωνει καποιος που παει  σιβηρια η στον αγιο πετρο

δεν το εχω καταλαβει ακομα
Εσύ δηλαδή ας πούμε (όπως κ κάθε κομματόσκυλο) είσαι για κάτι άλλο εκτός από το να σκάβεις την γη για ένα κομμάτι ψωμί;;; :birdman:

Eιλικρινά απάντησε. :birdman: :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οπως ελεγα και χθες, αυτοι που κυβερνησαν επι 35 χρονια μεχρι το 2009, εφεραν την Ελλαδα την 25η πιο πλουσια χωρα στον κοσμο απο πλευρας κατα κεφαλην εισοδηματος.

ο εργαζομενος λαος την εφερε. Αυτοι περιορισαν την προσπαθεια του λαου και καταβαραρθωσαν τη χωρα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πίπες,εικονικό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

το κκε ηλιθιε αν με καποιο μαγικο τροπο αυριο ημασταν ολοι ευτυχισμενοι και καλοζωισμενοι θα αυτοκτονουσε. κομμα που εχει μοναδικη εννοια υπαρξης τη μιζερια που υπαρχει στον κοσμο και τον πλανητη μου προκαλει εμετο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πού διαφωνείς;;; Συγκεκριμένα. :birdman:

Ποιος δίνει εντολές να κόβονται μισθοί-συντάξεις-δαπάνες σε παιδεία κ υγεία χωρίς να γίνεται τίποτε άλλο;;; :birdman:

Ευρώπη(Γερμανία συγκεκριμένα) κ ΔνΤ(πολιτικές λιτότητας). :birdman:
Τεραστια ευθυνη για το σημερινο καταντημα, εχει και η αριστερα και φυσικα και το ΚΚΕ, κι ας μην κυβερνησε ποτέ.
Διωχνοντας καθε σοβαρο επενδυτη με απεργιες και ταραχές, και φραζοντας καθε φορα το δρομο στις απαραιτητες μεταρρυθμισεις.
Και τωρα εμφανιζεται ως δικαιωμενη, και ως...εναλλακτικη λύση.
Ε οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom