Η ΟΑ είναι κομβικής σημασίας για το κράτος και τους πολίτες τους.
γιατί?
Και μην συγκρίνουμε τον Ωνάση με το Βγενόπουλο. Η σύγκριση είναι άνιση για πολλούς και διαφόρους λόγους
ποίους?
Η ΟΑ είναι κομβικής σημασίας για το κράτος και τους πολίτες τους.
Και μην συγκρίνουμε τον Ωνάση με το Βγενόπουλο. Η σύγκριση είναι άνιση για πολλούς και διαφόρους λόγους
O ίδιος τόνισε ότι μέχρι σήμερα η Ολυμπιακή κόστιζε στους Έλληνες 350 εκατ. ευρώ το χρόνο.
η μοναδικη περιπτωση που θα μπορουσε να σταθει αυτο, ειναι αν μετα-πουληθει (οπως κι αν γινει αυτο, σε τευχη, σε τομους, bonus με μια κυριακατικη εφημεριδα κλπ κλπ), παλι στο δημοσιο.....Η δικιά μου υποψία είναι ότι ο τύπος είναι liquidator.
Δηλαδή πήρε το μαγαζί, και θα το πουλήσει σε τεύχη.
Από κει θα βγάλει κέρδος, όχι κάνοντας τον αεροπόρο.
σωστο και αυτο, δεν ξέρουμε τι 8α κανει ο μάστορας,
απο την άλλη ενα εκατομύριο ευρω καθε μέρα εμπαινε μεσα το μαγαζι
και όσο για αεροπορικα ταξιδια με ολυμπιακη τώρα τελευταια είχε
διαλύσει τελειώς η εταιρεία
όποιος εκάνε το λά8ος και πετουσε μετα έπαιρνε ορκο να μην ξαναπετάξει
με Ο.Α, καθυστερήσης, ακυρώσεις ότι 8α φανταστείς
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε το προσωπικό της Ολυμπιακής να δουλεύει (εντάξει όσοι δουλεύατε σας βγάζουμε απ' έξω)
να σου δωσω εγω μια που δε λοιωνει..Άλλη καραμέλα?
να σου δωσω εγω μια που δε λοιωνει..
[size=12pt]εργαζομενος δημοσιος υπαλληλος !![/size]
ωππππ !! σορυ..
δεν πρεπει να κανουμε γενικευσεις..
αυτα τα τσιτάτα δρασης-αντιδρασης..Ωραία να πω κι εγώ : "Αξιόπιστη ιδιωτική πρωτοβουλία".
Δεν είμαι Δ.Υ.
τωρα εμπλεξες με τον καταλληλο ανθρωπο να τα πεις αυτα..Περιγράφεις ένα Δημόσιο τομέα της περασμένης 10ετίας. Τα πράγματα δεν είναι πια έτσι. Σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού. Οι διορισμοί γίνονται μέσω ΑΣΕΠ. Όσο για το γιατί όλοι παρακαλάνε να μπούνε στο Δημόσιο για 700εύρω, δες του δείχτες ανεργίας και σκέψου την αβεβαιότητα και τις εργασιακές συμβάσεις του ιδιωτικού τομέα, ειδικά αυτή την εποχή.
ναι, το εχω δει αυτο. πριν 10 χρονια εβλεπα μια τρυπα στο δρομο που ειχε μεσα 1 ατομο που δουλευε και άλλα 8 γυρω-γυρω που επιναν καφε και ελεγαν ανεκδοτα...Σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού.
1. να δω τους δεικτες ανεργιας, αλλα να δεις κι εσυ τους δεικτες αεργιας.Όσο για το γιατί όλοι παρακαλάνε να μπούνε στο Δημόσιο για 700εύρω, δες του δείχτες ανεργίας και σκέψου την αβεβαιότητα και τις εργασιακές συμβάσεις του ιδιωτικού τομέα, ειδικά αυτή την εποχή.
Εισητήρια + [Ναύλοι εμπορευμάτων] + [Εξυπηρετήσεις εδάφους σε άλλες εταιρείες] + [Λοιπά έσοδα] + 350 εκ € = Έξοδα.
Για να ξοδεύονται 1 εκ ευρώ την ημέρα, σημαίνει ότι αυτά τα λεφτά κάπου χρειαζόντουσαν.
Η δικιά μου υποψία είναι ότι ο τύπος είναι liquidator.
Δηλαδή πήρε το μαγαζί, και θα το πουλήσει σε τεύχη.
Από κει θα βγάλει κέρδος, όχι κάνοντας τον αεροπόρο.
μπαινω τις προαλλες στη νομαρχια και ο αλλος ειχε την εφημεριδα για το στοιχημα και συμπληρωνε το κουπονι του.