Νέα

Η NASA επιβεβαίωσε την ύπαρξη της "δίδυμης Γης"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ποιοι αλλοι ρε φιλε? 2 ατομα ειμασταν στην παραλια και περναγαν τ αεροπλανα και ψεκαζαν συνεχως. μετα πηγα σπιτι και ειχα πονοκεφαλο. ειδα μια τσοντα στο dvd και καπως μου περασε ο πονοκεφαλος
Κοιτα συμπτωση και εγω τις προαλλες σηκωθηκα το πρωι απο ενα ισχυρο πονοδοντο και ειχα πονοκεφαλο!!!Μολις εβαλα μια τσοντα με την αγαπημενη μου Τζουλια....μου περασε αμεσως!!!...Τελικα οι τσοντες ειναι θεραπευτικες!!! :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποιοι αλλοι ρε φιλε? 2 ατομα ειμασταν στην παραλια και περναγαν τ αεροπλανα και ψεκαζαν συνεχως. μετα πηγα σπιτι και ειχα πονοκεφαλο. ειδα μια τσοντα στο dvd και καπως μου περασε ο πονοκεφαλος
κοίτα είχα σουτάρει γκόμενα γιατί μου έλεγε αυτές τις μαλακίες που διάβαζε σε κάτι πρασινοειρήνες και βεβε-βέφες.
αν ήθελαν να σου δώσουν φάρμακα, πάνε στις δεξαμενές της ύδρευσης, πετάνε 2 ταμπλέτες μέσα και άντε γεια.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αν αναλογιστούμε πάντως ότι οι ισχυροί του πλανήτη την στιγμή που μιλάμε έχουν μια ηλικία σίγουρα άνω των 50, μέχρι να καταφέρουμε να εποικίσουμε άλλον πλανήτη θα έχουν ψοφήσει και τα εγγόνια τους :tooth:
Ετσι....με την διαφορα τις οικογενειες τους θα μεταφερουν και οχι εμας τους υπολοιπους!!!

κοίτα είχα σουτάρει γκόμενα γιατί μου έλεγε αυτές τις μαλακίες που διάβαζε σε κάτι πρασινοειρήνες και βεβε-βέφες.
αν ήθελαν να σου δώσουν φάρμακα, πάνε στις δεξαμενές της ύδρευσης, πετάνε 2 ταμπλέτες μέσα και άντε γεια.
Σωστος,δεν το αποκλειω,ζουμε σε εποχες που πρεπει να τα λαμβανουμε υποψη ολα!!!Και για να ειναι σιγουροι μας πετανε και συμπληρωματα απο πανω... :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
600 ετη φωτος ειναι παρα πολυ κοντα...μηπως κανετε καποιο λαθος?μηπως 6 εκατομμυρια ετη φωτος?

οποιος εχει διαβασει βασικα πραγματα περι αστρονομιας του φαινεται αστεια η αποψη να μην υπαρχει ζωη αλλου...

το θεμα ομως ειναι οτι η επικοινωνια ειναι εξ ορισμου αδυνατη,αφου οι αποστασεις ειναι τεραστιες...

ο κοντινοτερος γαλαξιας στον δικο μας νομιζω ειναι 2 εκ. ετη φωτος ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπορεί να ακούγεται ως άλλη μία θεωρία συνωμοσίας, από τις κακότεχνες κιόλας, όμως αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις ότι έχει ασχοληθεί και μάλιστα σοβαρότατα με το ζήτημα ο πρώην διευθυντής του ΕΦΕΤ και νυν επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου "Δημόκριτος"...

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μπορεί να ακούγεται ως άλλη μία θεωρία συνωμοσίας, από τις κακότεχνες κιόλας, όμως αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις ότι έχει ασχοληθεί και μάλιστα σοβαρότατα με το ζήτημα ο πρώην διευθυντής του ΕΦΕΤ και νυν επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου "Δημόκριτος"... ]
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η Επιστημη πηγαζει απο την Γνωση...και θα πρεπει να τα μελεταμε αυτα τα αρθρα!!!Δεν ειναι προφητειες και θεωριες....ειναι ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Γοητέυει η ΥΠΑΡΞΗ ζωής μακριά απο των ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Ε?Υπάρχει και μια υπηρέσια στων ΟΗΕ που έχει ορίσει ως πρέσβη μια γυναίκα η αποστολή της είναι να υποδεχθεί της εξωγηινες οντότητες που θα μας κάνουν επίσκεψη,αν ποτέ το αποφασίσουν,κατά τα άλλα με 1,7 δις ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,με απειλη μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,Η ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΤΣΙ ΜΩΡΕ γιατι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ,ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΣΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ TA SUPER MARKET.ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μπορεί να ακούγεται ως άλλη μία θεωρία συνωμοσίας, από τις κακότεχνες κιόλας, όμως αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις ότι έχει ασχοληθεί και μάλιστα σοβαρότατα με το ζήτημα ο πρώην διευθυντής του ΕΦΕΤ και νυν επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου "Δημόκριτος"...
μπορεί να ψεκάζουν για τον έλεγχο του κλίματος, βροχές, λιακάδες, να αποτρέψουν χαλαζοπτώσεις κ.ο.κ. αλλά όχι για να μας κάνουν κακό. άμα είχαν ως στόχο εμάς υπάρχουν και πιο ανέξοδοι και σιωπηλοί τρόποι.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπορεί να ψεκάζουν για τον έλεγχο του κλίματος, βροχές, λιακάδες, να αποτρέψουν χαλαζοπτώσεις κ.ο.κ. αλλά όχι για να μας κάνουν κακό. άμα είχαν ως στόχο εμάς υπάρχουν και πιο ανέξοδοι και σιωπηλοί τρόποι.
αν ψάξεις λίγο την δράση του συγκεκριμένου τύπου θα δεις ότι έχει απευθυνθεί πολλάκις στους αρμόδιους είτε λαμβάνοντας μη ικανοποιητικές απαντήσεις, που δεν συνάδουν με την λογική και την επιστήμη δηλαδή, είτε καθόλου απαντήσεις και άγνοια (σε τηλεοπτική συνέντευξή του που είχε δώσει στο ΚΟΝΤΡΑ και υπάρχει στο διαδίκτυο αναφέρει ότι στην Κύπρο είχε φέρει το θέμα στο κοινοβούλιο και είχε προτείνει μεθόδους ώστε να αιχμαλωτιστεί δείγμα του αερίου και να αναλυθεί εργαστηριακά)

βασικά και μένα τρελή μούφα μου φαινόταν η όλη φάση, αλλά όταν διαβάζεις ότι υπάρχουν σοβαρά άτομα που ασχολούνται με αυτήν την ιστορία τί μπορείς να πεις; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπορει να ψεκαζουν για τις ελλεηνιδες τυπε. μονο αυτες χειροτερευουν

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν ζουσε ο Αριστοτελης και ο Ηρακλειτος σημερα, θα ειχαν μαθει οτι το 1929, ενας αλλος μεγαλος επιστημονας(Χαιζενμπεργκ) ανακαλυψε την αρχη της απροσδιοριστιας.... που εφερε τα πανω-κατω στην Φυσικη  που επικρατουσε μεχρι το 1929, η επιστημη της Λογικης!!!...Αρα ο Θανατος ειναι αυτος που σταματει τον καθε ανθρωπο ως προς την εξελιξη και την πραγματικη αληθεια!!!!Να εισαστε σιγουροι, οτι ο ανθρωπινος νους θα συνεχισει να ανακαλυπτει διαφορα θεματα, που μεχρι χτες μας φαινοντουσαν σεναρια επιστημονικης φαντασιας!!!...Να εισαστε ετοιμοι και να νοιωθετε τυχεροι που ζειτε αυτη την εποχη...αλλα και να μην αποκλεισετε καμμια περιπτωση, απο αυτα που διαβαζετε και ακουτε στο διαδικτυο!!!...Τα παντα παιζουν!!!....Οι λυκοι θα τρωνε παντα τα προβατα....το καθοριζει απο την αρχαιοτητα ο Αριστοτελης αλλα και ερχεται μετα απο τον Αριστοτελη....ο Τιτανομεγιστος Νιτσε να τον επιβεβαιωσει!!!!Καλο σας μεσημερι!!! :)

Επισκέπτης
μπορει να ψεκαζουν για τις ελλεηνιδες τυπε. μονο αυτες χειροτερευουν
Προσπαθούν να τις διορθώσουν τύπε, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, μέχρι και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :dunno:

Οι λυκοι θα τρωνε παντα τα προβατα....το καθοριζει απο την αρχαιοτητα ο Αριστοτελης αλλα και ερχεται μετα απο τον Αριστοτελη....ο Τιτανομεγιστος Νιτσε να τον επιβεβαιωσει!!!!
Ο Αριστοτέλης και ο Νίτσε είναι κατά τη γνώμη μου δύο από τα μεγαλύτερα πνεύματα που ανέπνευσαν ποτέ σ' αυτό τον κόσμο!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προσπαθούν να τις διορθώσουν τύπε, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, μέχρι και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :dunno:
Ο Αριστοτέλης και ο Νίτσε είναι κατά τη γνώμη μου δύο από τα μεγαλύτερα πνεύματα που ανέπνευσαν ποτέ σ' αυτό τον κόσμο!
Ειλικρινα χαιρομαι για σενα φιλε μου....σε πολλα θεματα εισαι σε σωστο δρομο σκεψης!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο Αριστοτελης με την τελολογικη του αντιληψη ομως μας κατεστρεψε τυπε  :headbang: :headbang: :headbang:
εχουμε ολοι γαμηθει απο το αγχος του τελικου αποτελεσματος σε αυτα που κανουμε.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Αριστοτελης με την τελολογικη του αντιληψη ομως μας κατεστρεψε τυπε  :headbang: :headbang: :headbang:
εχουμε ολοι γαμηθει απο το αγχος του τελικου αποτελεσματος σε αυτα που κανουμε.
Ο Αριστοτελης δεν καταστρεψε, αλλα... ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ και εδωσε την θεραπεια στην ανθρωποτητα!!Δυστυχως δεν υπηρχε περιπτωση, να προχωρουσε η θεραπεια στους "πλειστους", γιατι τοτε η ανθρωποτητα θα ειχε μη νευρωτικη σκεψη...και δεν θα υπηρχαν καποιοι.... να κονομανε χρημα :idiot:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Τέλειο σενάριο!!! Η γή κάποτε θα έχει μόνο μπουρδέλα, πουτάνες, μασατζίδικα και στούντιο!!!!Κάθε χώρα θα έχει και διαφορετικού τύπου πουτάνες!Η Ελλάδα θα έχει μπουρδέλα τύπου μεταξουργείου και οι πουτάνες θα σκυλοβαριούνται να κάνουνε την δουλειά τους!
Η Γερμανία θα έχει μόνο :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ναι 600 έτη φωτός! Και λοιπόν?

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι 600 έτη φωτός! Και λοιπόν?

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι
τι και λοιπον?

αν οντως ειναι τοσο μικρη η αποσταση υπαρχουν πιθανοτητες να μπορεσουν να επικοινωνησουν οι 2 πλανητες μεταξυ τους...

αλλα νομιζω οτι κατι λαθος εχει γινει ως προς την αποσταση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom