kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ρε μαν μην μπερδεύεσαι απ'την φώτο ο amjik είναιΓια αυτο προτεινει να μας κατσει τσαμπα τυπε?
ρε μαν μην μπερδεύεσαι απ'την φώτο ο amjik είναιΓια αυτο προτεινει να μας κατσει τσαμπα τυπε?
ρε μαν μην μπερδεύεσαι απ'την φώτο ο amjik είναι
amjk βλεπω σε βαλανε και σενα στο κολπο
τι πως να το καταλαβαινες?σαφες ηταν.πώς να το καταλάβαινα
συμφωνώ, άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που αν και άθεοι, σκεπτικιστές κτλ όταν έρχονται τα δύσκολα γονατίζουν και αρχίζουν τις προσευχές (εδώ δεν είναι η ανάγκη μόνο που τους ωθεί, προφανώς διατηρούσαν υποσυνείδητα μια αμφιβολία για εκείνο το οποίο συνειδητά αρνούνταν να πιστέψουν ότι ενδεχομένως υπάρχει)
Καλα το καταλαβες....το βαθυτερο νοημα του Νιτσε ειναι ομως... οτι οι Θεοι ειναι επινοηση του ανθρωπινου νου!!!!Ερχεται με τα πισω αλογα..... και ο αλλος γιγαντας να συμπληρωσει...."Χωρις τον διαβολο θα ηταν φτωχοτερος ο Θεος"(Ντοστο)!!!!!ο νιτσε αναφερομενος στο θεο εννοουσε τη θρησκεια...
κι ελεγε οτι απετυχε γιατι το συστημα αξιων και ηθικης που εφτιαξε οριζε τον οικτο προς τον συνανθρωπο ως αρετη,το οποιο ερχεται σε πληρη αντιθεση με τη φυση του ανθρωπου...
εγω τουλαχιστον αυτο ειχα καταλαβει...
Ο φωτισμός είναι που προκαλεί στον δυτικό κόσμο πίστη στα ζώδια φερ' ειπείν;ρε μαν σκοταδισμός υπάρχει στον μουσουλμανικό κόσμο, ποιός τους γαμάει τους άραβες
Έχεις διαβάσει Νίτσε lust;ο νιτσε αναφερομενος στο θεο εννοουσε τη θρησκεια...
κι ελεγε οτι απετυχε γιατι το συστημα αξιων και ηθικης που εφτιαξε οριζε τον οικτο προς τον συνανθρωπο ως αρετη,το οποιο ερχεται σε πληρη αντιθεση με τη φυση του ανθρωπου...
εγω τουλαχιστον αυτο ειχα καταλαβει...
είχα διαβασειΈχεις διαβάσει Νίτσε lust;
Εντυπωσιάζομαι
Πριν αρχίσεις να καίγεσαι με τα μπαζογαμήσια ε;είχα διαβασει
το εγω σου/η συνειδηση σου δεν εχει μεγαλη σημασια τι σκεφτεται και τι πιστευει,απ τη στιγμη που ο υπολοιπος εαυτος σου,τον οποιο δεν ελεγχεις εσυ,παιζει τον ουσιαστικοτερο ρολο στο πως αντιμετωπιζεις τη ζωη και τι σταση εχεις απεναντι σε τετοια θεματα...
το υποσυνειδητο κομματι του μυαλου σου ,σου ειναι αγνωστο,(εκτος και αν εισαι καμια μεγαλοφυια ή κανενας τρελος)...και εκει εαν υπαρχει(που υπαρχει) ριζωμενη η πιστη σε θεο,δεν εχει καμια σημασια τι σκεφτεσαι εσυ και τι νομιζεις οτι πιστευεις...
Μόνο αυτοί είναι οι λόγοι που ωθούν στο να σας κάνουν "πιστό", πιστεύετε;Έγώ γιατί δέν είμαι ?? έχετε θέμα άγαπητέ .....
ανεκαθεν ημουν μπαζογαμιαςΠριν αρχίσεις να καίγεσαι με τα μπαζογαμήσια ε;
Κωλαράκι όμως ξεκίνησες να παρέχεις πρόσφατα, παραδέξου τοανεκαθεν ημουν μπαζογαμιας
αν ψάξεις λίγο την δράση του συγκεκριμένου τύπου θα δεις ότι έχει απευθυνθεί πολλάκις στους αρμόδιους είτε λαμβάνοντας μη ικανοποιητικές απαντήσεις, που δεν συνάδουν με την λογική και την επιστήμη δηλαδή, είτε καθόλου απαντήσεις και άγνοια (σε τηλεοπτική συνέντευξή του που είχε δώσει στο ΚΟΝΤΡΑ και υπάρχει στο διαδίκτυο αναφέρει ότι στην Κύπρο είχε φέρει το θέμα στο κοινοβούλιο και είχε προτείνει μεθόδους ώστε να αιχμαλωτιστεί δείγμα του αερίου και να αναλυθεί εργαστηριακά)
βασικά και μένα τρελή μούφα μου φαινόταν η όλη φάση, αλλά όταν διαβάζεις ότι υπάρχουν σοβαρά άτομα που ασχολούνται με αυτήν την ιστορία τί μπορείς να πεις;
Απο την αρχαιοτητα υπηρχε η Γνωση και η Επιστημη!!!....Αλλα οι ανθρωποι... μαθανε να εχουν αναγκη την πιστη!!!!...Η δυναμη στον καθε ανθρωπο ειναι μεσα του!!!...Αρκει να την ανακαλυψει και να μην πεφτει στα τεσσερα και να προσκυνα ....οσο πλησιαζει η ωρα.....!!!!Δεν ειμαι αθεος...αλλα δεν δεχομαι σαν απολυτο...οτι σωνει και καλα...υπαρχει Θεος!!!..Ο φυσικος θανατος θα με εμποδισει να δωσω την απαντηση στο ΜΕΓΑ ΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ..ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!....ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑΦΗ ΜΟΥ..............ΟΣΟ ΖΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!Πριν αρχίσεις να καίγεσαι με τα μπαζογαμήσια ε;
Πάντως, δεν συμφωνώ με την άποψή σου εδώ
Ουσιαστικά λες ότι ο άνθρωπος είναι καταδισμένος να αποτελεί έρμαιο του παραλογισμού του εκτός κι αν είναι μεγαλοφυΐα.
Ο θεός πιστεύω, εκπορεύεται καθαρά από την ανθρώπινη φύση να εξηγήσει το τι βλέπει/νιώθει. Οπότε, ο άνθρωπος στην αυγή ακόμα της ύπαρξής του, δημιούργησε το θεό ούτως ώστε να αναπληρώσει την επιστήμη που τότε δεν υπήρχε.
Αν σήμερα που υπάρχει επιστήμη και γνώση, εκπαιδεύσεις τα παιδιά μακριά από θεοκρατικά περιβάλλοντα και απόψεις, έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να σου βγουν ορθολογιστές χωρίς να είναι απαραίτητα μεγαλοφυΐες.
Μόνο αυτοί είναι οι λόγοι που ωθούν στο να σας κάνουν "πιστό", πιστεύετε;
τι εννοεις να παμε εμεις και να ερθουν αυτοι ? :S
θεωρητικα μπορουμε να στειλουμε ενα μηνυμα το οποιο θα φτασει σε 600 ετη και εφοσον υπαρχει ακομα τοτε ο πλανητης και το λαβουν να απαντησουν και να παρουμε την απαντηση μετα απο αλλα 600 χρονια
αυτος ο πλανητης που βρισκεται?δεν ανηκει σε γαλαξια?γινεται αυτο?ο κοντινοτερος γαλαξιας ειναι περιπου 2 εκατομμυρια ετη φωτος απ τον δικο μας
Έχετε δίκιο... ο τρόπος επιβάλλεται του νοήματος σχεδόν πάντα...Mήν μέ ρωτάτε, έγω ρώτησα πρώτος..... τοποθετειθήτε άγαπητέ
έπί τής έρωτήσεως
Αγαπάτε να πλανάστε λοιπόν;Η θρησκεία άποτελεί το πιό λαμπρό παράδειγμα πλάνης...
ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ