Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε στις 17-6-2012?

• ΝΔ

Ψήφοι: 77 15,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 133 26,5%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 22 4,4%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφοι: 92 18,3%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ & ΔΡΑΣΗ

Ψήφοι: 50 10,0%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΕΕΚ - ΤΡΟΤΣΙΣΤΕΣ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΛ ΚΚΕ - ΚΚΕ (λ-μ)

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

Ψήφοι: 13 2,6%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 5 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    502

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Αποκλειεται να γινει δημαρχος
Ουτε θελει, ουτε μπορει (βασικα, κανεις δεν θελει πλεον να παει στην Αθηνα)
Εγω ακουσα οτι ο Σαμαρας θα την εξορισει στην Ευρωπη, ως επιτροπο (στη θεση της Δαμανακη, δηλαδη)

Παντως, μολις ο καραγκιοζης ο Σαμαρας φαει μερικα γερα στραπατσα, να ειστε σιγουροι οτι η Ντορα θα επιστρεψει
Ακομα και 70, και 80 να ειναι
Δεν υπαρχει κανας αλλος να αναλαβει ατυο το μπουρδελοκομμα (ετσι που καταντησε)

Αν ειχατε μυαλο οι δεξιοι, θα ειχατε προωθησει το Μανο
Εσεις θελατε την πλεμπα... Κι ο Μανος εκτος σχηματος
Χορτασαμε "επανιδρυση" 6 χρονια με τους παραλυτους που μας φορτωσατε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω ειμαι με τον στρατηλατη οπως τα γραφει εδω. :grin:

Εμείς οι πιρφόροι φανατικά ΠΑΣΟΚ Headbaning! Headbaning!.Δεν το αλλάζουμε με τίποτα Grin Grin.Άμα δεν ήταν αυτοί οι ήρωες αυτού του κόμματος σήμερα θα είχαμε χρεοκοπήσει και θα είχαμε γυρίσει στην δραχμή Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall.Είναι εθνικό καθήκον να ψηφίσουμε το κόμμα που μας έσωσε από το χείλος του γκρεμού και μας έδωσε το φιλί της ζωής στην οικονομία Wink Wink.Εμένα μου υποσχέθηκαν ότι θα μου επιστρέψουν και όσα ''παραπάνω'' μου πήραν για τον άθλο που έκαναν και ότι θα με βάλουν και σε δεύτερη θέση στο δημόσιο να παίρνω κι ένα ''συμβολικό'' μισθό επιπλέον Cool Cool.Είναι πάντως το κόμμα της καρδιάς μου Cheesy Cheesy

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αποκλειεται να γινει δημαρχος
Ουτε θελει, ουτε μπορει (βασικα, κανεις δεν θελει πλεον να παει στην Αθηνα)
Εγω ακουσα οτι ο Σαμαρας θα την εξορισει στην Ευρωπη, ως επιτροπο (στη θεση της Δαμανακη, δηλαδη)

Παντως, μολις ο καραγκιοζης ο Σαμαρας φαει μερικα γερα στραπατσα, να ειστε σιγουροι οτι η Ντορα θα επιστρεψει
Ακομα και 70, και 80 να ειναι
Δεν υπαρχει κανας αλλος να αναλαβει ατυο το μπουρδελοκομμα (ετσι που καταντησε)

Αν ειχατε μυαλο οι δεξιοι, θα ειχατε προωθησει το Μανο
Εσεις θελατε την πλεμπα... Κι ο Μανος εκτος σχηματος
Χορτασαμε "επανιδρυση" 6 χρονια με τους παραλυτους που μας φορτωσατε
Το Μανο??????????????????????
Μα ο ανθρωπος ειναι εντελως ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ.
Τον θυμαμαι καποτε σε προεκλογικη περιοδο, να ανεμιζει μπροστα στην καμερα μια δικαστικη αποφαση γραμμενη στο χερι, και να λεει "στοχος μας ειναι μετα τις εκλογες να μην υπαρχουν δικαστικες αποφασεις γραμμενες στο χερι".
Και δεν βρεθηκε κανενας να του πει, οτι οι γραμμενες στο χερι αποφασεις, εν συνεχεια καθαρογραφονται και υπογραφονται κανονικα.
Οπως ο Καρατζαφερης ελεγε καποτε απο το βημα της βουλης, οτι αν γινει απεργια της ΔΕΗ και σβησουν οι υπολογιστες, θα χαθουν τα αρχεια (!!!!!!!!!!!!!!!)

Επισκέπτης
Τον θυμαμαι καποτε σε προεκλογικη περιοδο, να ανεμιζει μπροστα στην καμερα μια δικαστικη αποφαση γραμμενη στο χερι, και να λεει "στοχος μας ειναι μετα τις εκλογες να μην υπαρχουν δικαστικες αποφασεις γραμμενες στο χερι".
Και δεν βρεθηκε κανενας να του πει, οτι οι γραμμενες στο χερι αποφασεις, εν συνεχεια καθαρογραφονται και υπογραφονται κανονικα.
Οπως ο Καρατζαφερης ελεγε καποτε απο το βημα της βουλης, οτι αν γινει απεργια της ΔΕΗ και σβησουν οι υπολογιστες, θα χαθουν τα αρχεια (!!!!!!!!!!!!!!!)

καλά εντάξει μην συγκρίνεις τώρα το Μάνο με τον κωλοτούμπα...ο Μάνος είναι αυτός που υπέγραψε πρώτος τη σύμβαση για το μετρό της Αθήνας ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Εγω τοτε ημουν λιγο μεγαλυτερος απο σπερμα
Οποτε δεν το ξερω αυτο που λες
Αλλα ξερω οτι γενικα ηταν ο μονος που ειχε ξεκαθαρη θεση υπερ των αποκρατικοποιησεων, της μειωσης του κρατους, του φιλελευθερισμου γενικα
Επισης, τον εχω ακουσει να κανει πολυ εξυπνες τοποθετησεις σε διαφορα αλλα θεματα, περαν της οικονομιας. Περιβαλλοντολογικα, για το δημο της Αθηνας κ.α...

Μου φαινεται απο τους σοβαροτερους πολιτικους γενικα. Παρολο που ειμαι αριστερος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καλά εντάξει μην συγκρίνεις τώρα το Μάνο με τον κωλοτούμπα...ο Μάνος είναι αυτός που υπέγραψε πρώτος τη σύμβαση για το μετρό της Αθήνας ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη.
Σωστα, ειναι χειροτερος.
Εγινε και βουλευτης του...ΠΑΣΟΚ.

Επισκέπτης
Σωστα, ειναι χειροτερος.
Εγινε και βουλευτης του...ΠΑΣΟΚ.

εγώ παρόλο που διαφωνώ σε πολλά με τον Μάνο τον θεωρώ σοβαρό όπως και ο προλαλήσαντας που δήλωσε και αριστερός...πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που  θεωρούν τον Μάνο καραγκιόζη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω τοτε ημουν λιγο μεγαλυτερος απο σπερμα
Οποτε δεν το ξερω αυτο που λες
Αλλα ξερω οτι γενικα ηταν ο μονος που ειχε ξεκαθαρη θεση υπερ των αποκρατικοποιησεων, της μειωσης του κρατους, του φιλελευθερισμου γενικα
Επισης, τον εχω ακουσει να κανει πολυ εξυπνες τοποθετησεις σε διαφορα αλλα θεματα, περαν της οικονομιας. Περιβαλλοντολογικα, για το δημο της Αθηνας κ.α...

Μου φαινεται απο τους σοβαροτερους πολιτικους γενικα. Παρολο που ειμαι αριστερος
Και γιατι δεν εκανε ούτε μια σοβαρη αποκρατικοποιηση και δεν μειωσε το κρατος οταν ηταν υπουργος?
Εγω θυμαμαι ως σοβαρα επιτευγματα του, τους λεωφορειοδρομους στην Κηφισιας και την εν μια νυκτί αύξηση της βενζινης το 1991 κατα 50 δραχμες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγώ παρόλο που διαφωνώ σε πολλά με τον Μάνο τον θεωρώ σοβαρό όπως και ο προλαλήσαντας που δήλωσε και αριστερός...πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που  θεωρούν τον Μάνο καραγκιόζη.
Δεν πηγα εγω τουβλακια lego στη βουλη.
Την θυμαστε την ιστορια αυτη?

Επισκέπτης
Και γιατι δεν εκανε ούτε μια σοβαρη αποκρατικοποιηση και δεν μειωσε το κρατος οταν ηταν υπουργος?
Εγω θυμαμαι ως σοβαρα επιτευγματα του, τους λεωφορειοδρομους στην Κηφισιας και την εν μια νυκτί αύξηση της βενζινης το 1991 κατα 50 δραχμες.

οι 50 δρχ ήταν φόρος που αναγκάστηκε να βάλει γιατί δεν έβγαινε ο προυπολογισμός και είχε μόλις αναλάβει το υπουργείο...για το μετρό της Αθήνας που αυτός ουσιαστικά το ξεκίνησε τι έχεις να πείς??? όχι μόνο σοβαρός αλλά και από τους πιο εργατικούς υπουργούς που περάσανε ήταν ο Μάνος :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οι 50 δρχ ήταν φόρος που αναγκάστηκε να βάλει γιατί δεν έβγαινε ο προυπολογισμός και είχε μόλις αναλάβει το υπουργείο...για το μετρό της Αθήνας που αυτός ουσιαστικά το ξεκίνησε τι έχεις να πείς??? όχι μόνο σοβαρός αλλά και από τους πιο εργατικούς υπουργούς που περάσανε ήταν ο Μάνος :sunglasses:
Και το ΔΝΤ αναγκαστηκε να το φερει ο ΓΑΠ γιατι δεν εβγαινε ο προυπολογισμος και ειχε μολις αναλαβει την κυβερνηση.
Το μετρο ξεκινησε το 1996, απ οσο θυμαμαι.
Το οτι μπηκε μια τζιφρα το 1991 δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ.
Και για το μετρο θεσσαλονικης εχουν μπει τζιφρες, αλλά δεν σημαινει κατι αυτο.

Επισκέπτης

Μαλακίες λες.
Η απελευθέρωση στη βενζίνη ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΥΤΙΩΝ
ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ !!!!!

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΥΤΙΩΝ ;;;;;;;

ΤΙ ;;;;;

ΠΟΙΟΣ ;;;;;;;;

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ Ε.Ε.  , ΤΡΟΪΚΑ , ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Και τέλος πάντων η τότε αύξηση στα καύσιμα,
μπροστα στις επόμενες ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΑΤΗ.

Αποκρατικοποιήσεις είχαν ξεκινήσει ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΠΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΑΛΗΤΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ.

Χάρη στον προδότη επανήλθε το ΠΑΣΟΚ για 11 ΧΡΟΝΙΑ
και τα γαμησε ολα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Γενικα, ο Μανος επειδη ειναι σοβαρος ανθρωπος, μου εμπνεει μια εμπιστοσυνη- ακομα και ανικανος να ειναι στην πραξη
Εγω εχω κανει μια ιεραρχηση στο μυαλο μου- καλως ή κακως- και βαζω την γενικη σοβαροτητα πανω απο την ικανοτητα
Πχ, ο Αδωνης λεγεται οτι ηταν πολυ καλος υπουργος Ναυτιλιας, αλλα επειδη τον θεωρω καραγκιοζη (μονο και μονο λογω της θητειας του διπλα στον χοντρομαλακα), δεν θα του εμπιστευομουν υπουργειο
Ισως να μην ειναι σωστη η λογικη μου, αλλα πιστευω οτι μακροπροθεσμα λειτουργει. (Δηλαδη, μπορει τον πρωτο χρονο, να μην πιασεις το πικ της αποδοσης, ως κυβερνηση, αλλα με 10 χρονια μιας τετοιας κυβερνησης, ολα θα παρουν το δρομο τους/ Εξαλλου, ολες οι προηγμενες δυτικες χωρες, βασιζονται σε υπευθυνους/ σοβαρους/ τεχνοκρατες κι οχι ατομα- εκπληξη, ικανα για το καλυτερο και το χειροτερο, συγχρονως...)

Επισκέπτης
Και το ΔΝΤ αναγκαστηκε να το φερει ο ΓΑΠ γιατι δεν εβγαινε ο προυπολογισμος και ειχε μολις αναλαβει την κυβερνηση.
Το μετρο ξεκινησε το 1996, απ οσο θυμαμαι.
Το οτι μπηκε μια τζιφρα το 1991 δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ.
Και για το μετρο θεσσαλονικης εχουν μπει τζιφρες, αλλά δεν σημαινει κατι αυτο.

τη ρήση για το πουλί και την υπογραφή την έχεις ακουστά? :2funny: :2funny: :2funny:

LeonAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
για να δουμε και μια δημοσκόπηση από το bourdela.com χωρίς μαγειρέματα..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom