alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Στα 70 της?Παντως κάποια στιγμή η Ντορα θα επιστρέψει....
Ως ανανεωτικη δυναμη?
Ηδη ειναι 61.
Στα 70 της?Παντως κάποια στιγμή η Ντορα θα επιστρέψει....
Παντως κάποια στιγμή η Ντορα θα επιστρέψει....
58 είναι.Στα 70 της?
Ως ανανεωτικη δυναμη?
Ηδη ειναι 61.
Ορθόν. Ανακαλω.58 είναι.
Στα 70 της?
Ως ανανεωτικη δυναμη?
Ηδη ειναι 61.
Το Μανο??????????????????????Αποκλειεται να γινει δημαρχος
Ουτε θελει, ουτε μπορει (βασικα, κανεις δεν θελει πλεον να παει στην Αθηνα)
Εγω ακουσα οτι ο Σαμαρας θα την εξορισει στην Ευρωπη, ως επιτροπο (στη θεση της Δαμανακη, δηλαδη)
Παντως, μολις ο καραγκιοζης ο Σαμαρας φαει μερικα γερα στραπατσα, να ειστε σιγουροι οτι η Ντορα θα επιστρεψει
Ακομα και 70, και 80 να ειναι
Δεν υπαρχει κανας αλλος να αναλαβει ατυο το μπουρδελοκομμα (ετσι που καταντησε)
Αν ειχατε μυαλο οι δεξιοι, θα ειχατε προωθησει το Μανο
Εσεις θελατε την πλεμπα... Κι ο Μανος εκτος σχηματος
Χορτασαμε "επανιδρυση" 6 χρονια με τους παραλυτους που μας φορτωσατε
Το Μανο??????????????????????
Μα ο ανθρωπος ειναι εντελως ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ.
Τον θυμαμαι καποτε σε προεκλογικη περιοδο, να ανεμιζει μπροστα στην καμερα μια δικαστικη αποφαση γραμμενη στο χερι, και να λεει "στοχος μας ειναι μετα τις εκλογες να μην υπαρχουν δικαστικες αποφασεις γραμμενες στο χερι".
Και δεν βρεθηκε κανενας να του πει, οτι οι γραμμενες στο χερι αποφασεις, εν συνεχεια καθαρογραφονται και υπογραφονται κανονικα.
Οπως ο Καρατζαφερης ελεγε καποτε απο το βημα της βουλης, οτι αν γινει απεργια της ΔΕΗ και σβησουν οι υπολογιστες, θα χαθουν τα αρχεια (!!!!!!!!!!!!!!!)
Το Μανο??????????????????????
Μα ο ανθρωπος ειναι εντελως ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ.
Τον θυμαμαι καποτε σε προεκλογικη περιοδο, να ανεμιζει μπροστα στην καμερα μια δικαστικη αποφαση γραμμενη στο χερι, και να λεει "στοχος μας ειναι μετα τις εκλογες να μην υπαρχουν δικαστικες αποφασεις γραμμενες στο χερι".
Και δεν βρεθηκε κανενας να του πει, οτι οι γραμμενες στο χερι αποφασεις, εν συνεχεια καθαρογραφονται και υπογραφονται κανονικα.
Οπως ο Καρατζαφερης ελεγε καποτε απο το βημα της βουλης, οτι αν γινει απεργια της ΔΕΗ και σβησουν οι υπολογιστες, θα χαθουν τα αρχεια (!!!!!!!!!!!!!!!)
Σωστα, ειναι χειροτερος.καλά εντάξει μην συγκρίνεις τώρα το Μάνο με τον κωλοτούμπα...ο Μάνος είναι αυτός που υπέγραψε πρώτος τη σύμβαση για το μετρό της Αθήνας ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη.
Σωστα, ειναι χειροτερος.
Εγινε και βουλευτης του...ΠΑΣΟΚ.
Και γιατι δεν εκανε ούτε μια σοβαρη αποκρατικοποιηση και δεν μειωσε το κρατος οταν ηταν υπουργος?Εγω τοτε ημουν λιγο μεγαλυτερος απο σπερμα
Οποτε δεν το ξερω αυτο που λες
Αλλα ξερω οτι γενικα ηταν ο μονος που ειχε ξεκαθαρη θεση υπερ των αποκρατικοποιησεων, της μειωσης του κρατους, του φιλελευθερισμου γενικα
Επισης, τον εχω ακουσει να κανει πολυ εξυπνες τοποθετησεις σε διαφορα αλλα θεματα, περαν της οικονομιας. Περιβαλλοντολογικα, για το δημο της Αθηνας κ.α...
Μου φαινεται απο τους σοβαροτερους πολιτικους γενικα. Παρολο που ειμαι αριστερος
Δεν πηγα εγω τουβλακια lego στη βουλη.εγώ παρόλο που διαφωνώ σε πολλά με τον Μάνο τον θεωρώ σοβαρό όπως και ο προλαλήσαντας που δήλωσε και αριστερός...πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που θεωρούν τον Μάνο καραγκιόζη.
Και γιατι δεν εκανε ούτε μια σοβαρη αποκρατικοποιηση και δεν μειωσε το κρατος οταν ηταν υπουργος?
Εγω θυμαμαι ως σοβαρα επιτευγματα του, τους λεωφορειοδρομους στην Κηφισιας και την εν μια νυκτί αύξηση της βενζινης το 1991 κατα 50 δραχμες.
Και το ΔΝΤ αναγκαστηκε να το φερει ο ΓΑΠ γιατι δεν εβγαινε ο προυπολογισμος και ειχε μολις αναλαβει την κυβερνηση.οι 50 δρχ ήταν φόρος που αναγκάστηκε να βάλει γιατί δεν έβγαινε ο προυπολογισμός και είχε μόλις αναλάβει το υπουργείο...για το μετρό της Αθήνας που αυτός ουσιαστικά το ξεκίνησε τι έχεις να πείς??? όχι μόνο σοβαρός αλλά και από τους πιο εργατικούς υπουργούς που περάσανε ήταν ο Μάνος
Και γιατι δεν εκανε ούτε μια σοβαρη αποκρατικοποιηση και δεν μειωσε το κρατος οταν ηταν υπουργος?
Εγω θυμαμαι ως σοβαρα επιτευγματα του, τους λεωφορειοδρομους στην Κηφισιας και την εν μια νυκτί αύξηση της βενζινης το 1991 κατα 50 δραχμες.
Και το ΔΝΤ αναγκαστηκε να το φερει ο ΓΑΠ γιατι δεν εβγαινε ο προυπολογισμος και ειχε μολις αναλαβει την κυβερνηση.
Το μετρο ξεκινησε το 1996, απ οσο θυμαμαι.
Το οτι μπηκε μια τζιφρα το 1991 δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ.
Και για το μετρο θεσσαλονικης εχουν μπει τζιφρες, αλλά δεν σημαινει κατι αυτο.