stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Για πλάκα πάνω από 6% !!!!!!
Για πλάκα.
Αν καταρρεύσει το ΛΑΟΣ (που για φούντο πάει) ίσως τότε να πιάσει το 6%....δύσκολο το βλέπω....
Για πλάκα πάνω από 6% !!!!!!
Για πλάκα.
Ε αυτο συμβαινει τελικα.Αν καταρρεύσει το ΛΑΟΣ (που για φούντο πάει) ίσως τότε να πιάσει το 6%....δύσκολο το βλέπω....
Ο Καστανίδης αρχίδια...όλους ο Κουβέλης τους πήρε κ κάτι ψιλά ο σύριζα.Ε αυτο συμβαινει τελικα.
Οι Καρατζαφερηδες πανε δεξιοτερα προς Χ.Α. και οι δυσαρεστημενοι της ΝΔ πανε Καμμενο.
Ενω οι δυσαρεστημενοι του ΠΑΣΟΚ πανε αριστεροτερα.
Η κριση οδηγει τον ψηφοφορο στα ακρα.
Αν καταρρεύσει το ΛΑΟΣ (που για φούντο πάει) ίσως τότε να πιάσει το 6%....δύσκολο το βλέπω....
τα ακρα ειναι ο καμμενος τυπε?Ε αυτο συμβαινει τελικα.
Οι Καρατζαφερηδες πανε δεξιοτερα προς Χ.Α. και οι δυσαρεστημενοι της ΝΔ πανε Καμμενο.
Δεξιοτερα της ΝΔ δεν θεωρειται?τα ακρα ειναι ο καμμενος τυπε?
Πατριωτικότερα.Δεξιοτερα της ΝΔ δεν θεωρειται?
Ε αυτο συμβαινει τελικα.
τα ακρα ειναι ο καμμενος τυπε?
Πατριωτικότερα.
Με προϋπόθεση να διαθέτουν γιωτ άνω τω 30μέτρων που γράφει κ ο Λάκης.ειδες PZ η δεξιά εχει τους πατριώτες....
Με προϋπόθεση να διαθέτουν γιωτ άνω τω 30μέτρων που γράφει κ ο Λάκης.
Να χαρώ πατριωτισμό.
Αυτό παίζει να είναι το πιο έξυπνο που έχεις πει όσο καιρό είμαι εδώ κ σε ξέρω,πραγματικά.Για πυρπολικό το εχει ο πάνος....θα βουλιάξει καμια τουρκικη φρεγάτα όπως εκανε ο μιαουλης, καναρης....
H αποχή θα ειναι σημαντικά μικροτερη απο αυτή του 2009.Έχει βάση αυτό που λες αλλά ως την κάλπη πολλά μπορεί να αλλάξουν.
Αυτά τα αποτελέσματα που δίνουν τα γκάλοπ θα τα δούμε στη κάλπη?
Η αποχή θα είναι μεγάλη? Αν είναι μεγάλη ποιοι θα ωφεληθούν?
Για πυρπολικό το εχει ο πάνος....θα βουλιάξει καμια τουρκικη φρεγάτα όπως εκανε ο μιαουλης, καναρης....
Ειπα κι εγω...χαχαχχα τι ψηφιζετε για εκλογες ρε κοροιδα?
αφου εκλογες δεν θα γινουν.
Αυτό παίζει να είναι το πιο έξυπνο που έχεις πει όσο καιρό είμαι εδώ κ σε ξέρω,πραγματικά.
ο καπεταν πανος τυπετυπε εισαι φοβερος με τα εικονογραφημένα σου