Το εξασκώ αρκετά και είμαι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα λεγα. Πάω κ με παρέα, αλλά θα λεγα πως προτιμώ να σταμπάρω μία κ να πάω μόνος αλλά γενικά δεν έχω θέμα.
Και συγκεκριμένα, σε τουρίστριες κ μιλώντας αγγλικά μπορώ να πω ότι μου βγαίνει πιο χαλαρά κιόλας και το γουστάρω κ γω περισσότερο.
Μιας κ στα αγγλικα θα πετάξεις κ μια μλκια παραπάνω κ γενικά οι τουρίστριες τον σηκώνουν κ λίγο πιο εύκολα τον χαβαλέ...
Ναι έχω χωθεί αρκετά σε τουρίστριες άλλες φορές με επιτυχία, άλλες με αποτυχία.
Τότε θα περάσεις καλά. Πιάσε ένα 10ημερο από Πέμπτη έως επόμενη Κυριακή. Θες ένα μέρος με νυχτερινή ζωή όσο το δυνατόν πιο πολλές μέρες την εβδομάδα. Κοίτα να πάρεις και κάνα φιλαράκι μαζί.
Αυτό που είναι προβληματικό είναι ότι τα χρήματα που βάζεις για 10 μέρες (ακόμα και χωρίς το αεροπορικό) είναι πολύ λίγα αν μιλάμε για συνολικά έξοδα. Δηλ. 500/10=50 και με αυτά τα 50 πρέπει να μείνεις, να φας, να βγεις έξω, να μετακινηθείς κτλ. Είναι πολύ στριμωγμένα ακόμα και για φθηνό μέρος. Πρέπει να το πας τουλάχιστον 700-800 για 10 μέρες+αεροπορικό. Επειδή πας για γκόμενες, ξεχνάς τέρμα low cost επιλογές hostel κτλ. και το διαμέρισμα να είναι ανθρώπινο, όχι καμια τρώγλη, είναι σημαντικό αυτό.
Με αυτό το προφίλ τα καλύτερα μέρη είναι μικρότερες πόλεις και όχι πρωτεύουσες λόγω κόστους, υπάρχει μεγάλη πτώση. Επίσης θα σου έλεγα καλύτερα Τσεχία, Πολωνία, ή βαλτικές χώρες και όχι Ουκρανία λόγω γλώσσας και λόγω του ότι είναι 1ο σου ταξίδι, και θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τις ιδαιτερότητες εκεί. Ρωσσία θα ήταν καλή αλλά έχει ακριβά αεροπορικά και βίζα και θα ξεφύγεις από το budget.
Εάν είσαι κομάντο και θες να πας με την πρώτη ουκρανία διαβασε το thread του Κιέβου να δεις τις ιδιαιτερότητες της χώρας αλλά πήγαινε Λβοβ που θα είσαι πολύ πιο άνετα.
Εγώ στη θέση σου θα έκανα 2 πράγματα, καθώς είσαι με περιορισμένο bugdet:
1. Δες που έχει φθηνές πτήσεις από Αθήνα. Υπάρχουν πολλές πόλεις Πολωνία και ίσως και Βαλτική που μπορείς να βρεις πτήση με 100 EUR πήγαινε έλα.
2. Για τις πόλεις αυτές μπες booking/airbnb και κοίτα τιμές εκεί. Θες να βρεις κάτι με 25 τη μέρα όχι παραπάνω για να έχεις κάποια άνεση
3. Πλήρωσε ένα 10αρι στο tinder και μπες στις πόλεις πριν πας και αρχισε να παίζεις. Ακόμα και αν δεν ασχοληθείς είναι καλό συγκριτικό για να δεις τι ποιόητα έχει η πόλη και πόσο κοντά είναι στα γούστα σου. Επίσης δες πόσα και τι matches θα έχεις. Ακόμα και αν δεν ασχοληθείς, παίρνεις μια ιδέα. Να έχεις υπόψιν σου, κατά κανόνα με καμάκι χτυπάς πιο δυνατά μωρά από ότι με tinder.
4. Καλύτερη εποχή τέλος απρίλη και ο Μάης για όλα τα μέρη.