Γιατί δεν τα ήπιες μωρη καργιολα;
Έπρεπε να στα σερβίρει σε σφηνάκι;
Γιατί δεν τα ήπιες μωρη καργιολα;
Πότε θα μου τον ρουφηξειςΘεέ μου τι ποσοτητα! Τώρα που βλέπω τη φωτογραφία καταλαβαίνω γιατί πνιγηκα και προσπαθουσα να καταπιω τόση ώρα!
Ήταν απροειδοποιητο κύριε και το μέλος από εδώ μέσα ήταν ξαπλωμένο και γω από πάνω,υποψιάζομαι ότι ήθελε να με κάνει χάλια για να με ταπεινωσειΓιατί δεν τα ήπιες μωρη καργιολα;
Έπρεπε να στα σερβίρει σε σφηνάκι;
Πόσο καριολα είσαιΉταν απροειδοποιητο κύριε και το μέλος από εδώ μέσα ήταν ξαπλωμένο και γω από πάνω,υποψιάζομαι ότι ήθελε να με κάνει χάλια για να με ταπεινωσει
Πιστευω το εκανες επιτηδες για να γινεις χαλια και να νιωσεις περισσοτερο ταπεινωμενη...Ήταν απροειδοποιητο κύριε και το μέλος από εδώ μέσα ήταν ξαπλωμένο και γω από πάνω,υποψιάζομαι ότι ήθελε να με κάνει χάλια για να με ταπεινωσει
Μου έδωσε εντολή να μην τα καταπιω να παίζω με αυτά στο στόμα μου και να βγάζει φώτοΠιστευω το εκανες επιτηδες για να γινεις χαλια και να νιωσεις περισσοτερο ταπεινωμενη...
Μπραβο καυλα.. να εισαι υπακουη για να καυλωνεις περισσοτερο.Μου έδωσε εντολή να μην τα καταπιω να παίζω με αυτά στο στόμα μου και να βγάζει φώτο
και εμενα αυτό μου το ζητάνε πολλά άτομα τώρα τελευταίαΜου έδωσε εντολή να μην τα καταπιω να παίζω με αυτά στο στόμα μου και να βγάζει φώτο
Πάντα τέτοια!! Μπράβο σου!!Θεέ μου τι ποσοτητα! Τώρα που βλέπω τη φωτογραφία καταλαβαίνω γιατί πνιγηκα και προσπαθουσα να καταπιω τόση ώρα!
Μου έδωσε εντολή να μην τα καταπιω να παίζω με αυτά στο στόμα μου και να βγάζει φώτο
Ποιο μελος ηταν αυτο?Ήταν απροειδοποιητο κύριε και το μέλος από εδώ μέσα ήταν ξαπλωμένο και γω από πάνω,υποψιάζομαι ότι ήθελε να με κάνει χάλια για να με ταπεινωσει
Μία πούτσα από πίσω θέλει το καυλάκι και είναι εντάξει...
το φαινομενο της υπερχειλισης
Αυτή έβγαλε πριν χύσει ο άλλοςτο φαινομενο της υπερχειλισης
Αφού είναι πολύ καλά να παίζει με τα χυσια. Όλοι το θέλουμεκαι εμενα αυτό μου το ζητάνε πολλά άτομα τώρα τελευταία
θελει η vera να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει........Μου έδωσε εντολή να μην τα καταπιω να παίζω με αυτά στο στόμα μου και να βγάζει φώτο