Νέα

Κύπριες ή ξένες που ζουν στην Κύπρο με onlyfans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alimkilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Electro92

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
4
Πόντοι
0
IMG_8925.png
Exei kanena kipriako geoup pou na exei ta video tis?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Γειααα σας παιδιααα οποιος θελει να γνωριστουμε μπορει να μου στειλει ενα μυνημα ❤️
κάτσε να σαλιαρίσω λίγο και εγώ να δω... αν θα πιάσει:think::drooling-face:
βαλέριαμάηλόβ???... όταν το δεις... όταν λέω...
ναι, είσαι το κορίτσι που πάντα ήθελα να έχω.
ναι, θέλω να μου εκπληρώσεις την κάθε φαντασίωση μου (αν και δεν έχω κάτι συγκεκριμένο btw, εκτός αν έχεις καμία φιλενάδα όπως εσύ).
όχι, δεν ντρέπομαι να σου στείλω για να δω ότι είσαι πολύ γλυκιά αλλά οτι γίνεσαι και πολύ άτακτη μερικές φορές, αρκεί να φτάσεις τα 10 πόστς... ώστε να ανοίξουν τα μηνύματά σου.

Γεια σου αγάπη είμαι η Βαλέρια το κορίτσι που πάντα ήθελες να έχεις είμαι εδώ για να σου εκπληρώσω την κάθε φαντασίωση σου,μην ντρέπεσαι να μου στείλεις θα δείς ότι είμαι πολύ γλυκιά αλλά γίνομαι και πολύ άτακτη μερικές φορές

σόρρυ έκανα κόπυ-πάστα το δικό σου για να με προσέξεις, ώστε να μπορέσεις να μου στείλεις μήνυμα λατρείας επειδή μου αρέσεις γιατί εγώ δε μπορώ ακόμα.
ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ είσαι ρε παιδί μου ? :smitten::drooling-face::rose:

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
23
Πόντοι
0
Υπάρχει μια Κυπραία δυνατή πολλά με OF.....απλά το έχει κλειδωμένο για Κύπρο (δεν ξέρω για Ελλάδα) οπότε για να μπεις θέλεις VPN για να αλλάξεις ip
Όποιος ξέρει πως να το κάνει ας στείλει μήνυμα

Electro92

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Υπάρχει μια Κυπραία δυνατή πολλά με OF.....απλά το έχει κλειδωμένο για Κύπρο (δεν ξέρω για Ελλάδα) οπότε για να μπεις θέλεις VPN για να αλλάξεις ip
Όποιος ξέρει πως να το κάνει ας στείλει μήνυμα
Pia einai?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom