verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 3.802
- Πόντοι
- 441
Όχι κύριε οχιΈχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό;
Όχι κύριε οχιΈχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό;
Δεν αντέχει λέμε...Αυτο το πορνίδιο η Βερα.... μου αδειασε το καυλί παλι!!
τι βρωμοπουτανο εισαι κοπελα μου!! Ουτε σταγονα δεν αφησες!!
Πες μωρη καριολα ποσο σπερμα καταπιες και πως κοκκίνισαν τα μαγουλα σου απο τις σφαλιαρες @verasub !!
Ήταν μεγάλη η ποσότητα κύριε και χωρίς να το περιμένω πνιγηκα από την πρώτη ριπή και όπως τραβήχτηκα ξαφνιασμενη έφαγα τα πρώτα χαστούκια και το ξαναέβαλα όλο μέσα με το σπέρμα να τρέχειΑυτο το πορνίδιο η Βερα.... μου αδειασε το καυλί παλι!!
τι βρωμοπουτανο εισαι κοπελα μου!! Ουτε σταγονα δεν αφησες!!
Πες μωρη καριολα ποσο σπερμα καταπιες και πως κοκκίνισαν τα μαγουλα σου απο τις σφαλιαρες @verasub !!
Αφού σου αρέσει ξεκωλιαρα πουτανα να κάνεις τις πουτσες μας κάγκελο σκυλαΜε έχετε ξευτυλισει!
Ναι αλλά θα μας πάρουν χαμπάρι στη γειτονιά στο τέλος κύριεΑφού σου αρέσει ξεκωλιαρα πουτανα να κάνεις τις πουτσες μας κάγκελο σκυλα
Ειχα μια δυσκολη μέρα στην δουλειά. Ελα να αρμεξεις κ μενα να φας και τα πινελικια σου, να στρώσεις η γυναίκαΝαι αλλά θα μας πάρουν χαμπάρι στη γειτονιά στο τέλος κύριε
Ναι αλλά θα μας πάρουν χαμπάρι στη γειτονιά στο τέλος κύριε
Ωραία θα ήταν αυτό να ξέρουν πόσο αρρώστια έχεις για πουτσα και υποταγή στους αφέντες σου δουλαΝαι αλλά θα μας πάρουν χαμπάρι στη γειτονιά στο τέλος κύριε
Έχω οικογένεια κύριε!Ωραία θα ήταν αυτό να ξέρουν πόσο αρρώστια έχεις για πουτσα και υποταγή στους αφέντες σου δουλα
Παντρεμένη είσαι σκλάβα;Έχω οικογένεια κύριε!
Γιο εχεις???Έχω οικογένεια κύριε!
Όχι προσωπικά κυριεΓιο εχεις???
Ο κερατας τι λέει για τα πηγάδια που έχουν γίνει η τρύπες σουΌχι προσωπικά κυριε
Άχρηστος είναι δεν προσφέρει τιποταΟ κερατας τι λέει για τα πηγάδια που έχουν γίνει η τρύπες σου
Ούτε στο σεξ δεν είναι καλός ο κεραταςΆχρηστος είναι δεν προσφέρει τιποτα
Αυτο θελουμε μωρη γαμιολς αυτο θελεις και εσυ! Να καταλαβουν ολοι τι πουτανα εισαιΝαι αλλά θα μας πάρουν χαμπάρι στη γειτονιά στο τέλος κύριε
Θελεις να σε γαμαμε και να βλεπει; Ισως φανει χρησιμος να σκουπιζει τα χυσιαΆχρηστος είναι δεν προσφέρει τιποτα
με πολυ ευλαβεια και ταπεινοτητα τα καταπινεις ολα λυσσαρα !!!!!!!!Όχι κύριε οχι
Εισαι ακομα στην αρχηΜε έχετε ξευτυλισει!
Δεν είναι η αρχή ρε αυτήν η ξεκωλιαρα έχει πει θέλει 2 πουτσες μουναρα κωλαρα 2 στόμα ταυτόχρονα και μια μια να προσπαθεί να μπει από τα αυτά θέλει η υποτακτική σκυλαΕισαι ακομα στην αρχη
Αν μενει στα λογια ειναι εκτος απο ξεφτιλισμενη και αχρηστηΔεν είναι η αρχή ρε αυτήν η ξεκωλιαρα έχει πει θέλει 2 πουτσες μουναρα κωλαρα 2 στόμα ταυτόχρονα και μια μια να προσπαθεί να μπει από τα αυτά θέλει η υποτακτική σκυλα