ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και να είναι πόσος ο μισθός;
Σκάσε μωρή καναφογκόμενα, άκου ποσό να είναι ο μισθός;
όσο πει το ΔΝΤ στον Τζέφρυ
Nα γινει.
Να κατοχυρωθει συνταγματικα μινιμουμ αξιοπρεπης μισθος και εργασια για ΟΛΟΥΣ.
gia ολα τα πασοκομουτρα σαν και εσενα 1 καφασι μπανανες τον μινα!!! το μιαλοσου στην μασα ακομα ε???? εκλησες και εση θεση στο C 130 ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ!!!!?? η θα μεινης στο αμερικα μονιμα ?? Υ.Γ δεν πιστευω να μην σου ειπαν τιποτα τα συντροφιασου για το πωσ ετιμαζεται ο γαπ να φιγει απο την χωρα με τους υπουργου του οταν επιστρεψεις ελλαδα ελα με μεξικανικο διαβατηριο μην σε παρι κανεισ χαμπαρι χασοδικι μου και που σε μηντο μαθει κανεις εεε?? μιστικο αυτο!!!!!Και να είναι πόσος ο μισθός;
κακη.......Θα μπορουσε να βγαινει απο εναν συνδυασμό παραγοντων, οπως το ΑΕΠ, ο ρυθμος αναπτυξης, ο πληθωρισμος, κλπ και παντα σαν ελαχιστος αριθμός, στη βαση ενος Εθνικού Βασικού Μισθού που θα ψηφιζεται με νομο αυξημενης τυπικης ισχυος καθε πεντε ή δεκα χρονια.
Δεν ειναι αναγκη να ειναι ακριβες ποσό.
Κακη ιδεα?
+1.... μας αρεσει δεν μας αρεσει....Λοπόν, συνΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ,
διάβασα λίγο το αρθράκι του Παπαδημητρίου και σε μερικά πράγματα συμφωνώ, αλλά εχω και διαφορετική άποψη.
γιατί το αρθράκι του Παπαδημητρίου μου μοιάζει με έκθεση ιδεών περισσότερο
παρά με την απόδοση της Πραγματικότητας.
Λοιπόν θα σας την αποδώσω εγώ (Ventuzator Speaking)
Φυσικά και είναι ηθική η Κρίση και μαλιστα πρωτίστως ηθική.
Αφού από την μεταπολίτευση και μετά, κανείς δεν νοιάστηκε για την χώρα με μακροπρόθεσμο
αναπτυξιακό σχεδιασμό, και στην ουσία έκανε την χώρα να εξαρτάται από τις εισαγωγές κάθε χρόνο και Περισσότερο.
Το πολιτικό σύστημα μας, είναι καθαρά πελατειακό και διαπλεκόμενο και καθόλου δημοκρατικό.
Η παιδεία δε, αν την αναλύσεις, μπάζει από παντού νερά, και γιαυτό εν Ελλάδι, κάνεις δεν πήγε μπροστά με την
μόρφωση του, αλλά με βάση πόσο καλός αφισοκολλητής είναι, και πόσο καλές "πίπες" παίρνει στους πολίτικους.
Οι έξυπνοι δε, που το αντιλαμβάνονται εγκαίρως φεύγουν στο εξωτερικό, όσοι παραμένουν εσωτερικά χαντακώνονται.
Το κράτος ποτέ δεν επένδυσε ουσιαστικά στην απεξάρτηση του από τους νταβατζήδες του, αν εξαιρέσουμε την περίοδο
της χούντας (δυστυχώς για τους μετέπειτα "Δημοκράτες") να σημειώσω επίσης ότι στην περίοδο της χούντας είχαμε εμπάργκο
από τα αμερικανάκια
ενώ στην "δημοκρατία" όχι
Όσοι είχαν την ατυχία να δημιουργήσουν κάποια πράγματα π.χ βιομηχανία στην Ελλάδα με κόπο και με ιδρώτα
τους γάμησαν οι μεταπολιτευτικοί "Έλληνες" οι οποίοι σύμπραξαν με ξένες δυνάμεις για να
εξοπλίσουν το στρατό και τα κρατικά οχήματα και γάμησαν τον Έλληνα (Βλ. Μαλκότσης)
και κάποιοι άλλοι έδιναν "χαρά" στο λαό προσφέροντας του δανεικά (δικά του) για πρόσκαιρη ευημερία.
και τα υπόλοιπα (του κοσμάκη) τα κανανε Βίλες στην Εκάλη.
Δυστυχώς η Ελλάδα "ανήκει εις την Δύσην" πλέον από τις πράξεις των μεταπολιτευτικών "Ελληνων" "πατριωτών"
Οι οποίοι θέσπιζαν νόμους καταστρεπτικούς για την εγχώρια οικονομία, σκόπιμα διότι εξυπηρετούσαν αλλότρια συμφέροντα.
Τα κονδύλια δε που εισέπραξε ως χώρα για να αναπτυχθεί, από την Ε.Ο.Κ , Ε.Ε πήγαν όλα στον καιάδα
διότι ο σκοπός τους, ποτέ δεν υλοποιήθηκε, διότι κάποιοι δεν ήθελαν να ελέγξουν αν τελικά τα χρήματα επενδύονται
ή τα σκορπάνε στα νυχτερινά κέντρα.
και πολλά άλλα που ψιλοβαριέμαι να σας περιγράφω
Αυτά.
Σκατά στα μούτρα όλων των "δημοκρατών" της Μεταπολίτευσης και ειδικά της γενιάς του πολυτεχνείου
που εξαργύρωσε τους "αγώνες" της με βίλες και σκάφη και λογαριασμούς στην Ελβετία.
και τώρα αυτή η γενιά έχει γαμήσει όλες τις επόμενες.
+100000 γιατι εχεις χιουμορΣε όποιους δεν αρέσουν τα γραφόμενα μου :
Στον πουτσο μου Flowers
φιλάκια από μένα (και να με συμπαθάτε)
+1.... μας αρεσει δεν μας αρεσει....+100000 γιατι εχεις χιουμορ
Θα μπορουσε να βγαινει απο εναν συνδυασμό παραγοντων, οπως το ΑΕΠ, ο ρυθμος αναπτυξης, ο πληθωρισμος, κλπ και παντα σαν ελαχιστος αριθμός, στη βαση ενος Εθνικού Βασικού Μισθού που θα ψηφιζεται με νομο αυξημενης τυπικης ισχυος καθε πεντε ή δεκα χρονια.
Κακη ιδεα?
σημερα ειχε πολλες και καλες.....Βάλε καμιά τσόντα ρεεεεεε
τύπε το 71 μάλλον δεν είναι έτος. αυτό στερείται λογικής και δεν πρόκειται να ισχύσει σε καμία καπιταλιστική χώρα. η συζήτηση έγινε για τη συλλογική διαπραγμάτευση και όχι για κάτι ανεφάρμοστο.Θα μπορουσε να βγαινει απο εναν συνδυασμό παραγοντων, οπως το ΑΕΠ, ο ρυθμος αναπτυξης, ο πληθωρισμος, κλπ και παντα σαν ελαχιστος αριθμός, στη βαση ενος Εθνικού Βασικού Μισθού που θα ψηφιζεται με νομο αυξημενης τυπικης ισχυος καθε πεντε ή δεκα χρονια.
Κακη ιδεα?
τύπε το 71 μάλλον δεν είναι έτος. αυτό στερείται λογικής και δεν πρόκειται να ισχύσει σε καμία καπιταλιστική χώρα. η συζήτηση έγινε για τη συλλογική διαπραγμάτευση και όχι για κάτι ανεφάρμοστο.
διότι οι συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις μπορούν να στηριχτούν σε πολύ περισσότερες περιπτώσεις - αν υπάρχει πρόθεση διαπραγμάτευσης.Το 71 ειναι ετος γεννησης.
Και γιατι σε μια καπιταλιστικη χωρα ειναι εφικτες οι ΣΣΕ και οχι αυτο που λεω?
Καποτε βεβαια οι επιστημονες ελεγαν με καθε σοβαροτητα, οτι ειναι αδυνατον να πεταξει το σιδερο.
Αργοτερα κατασκευαστηκε το αεροπλανο.
Και που θες να ξερω εγω καπ'τανιο?Λυκειο εχω βγαλει ολο κι ολο.Και να είναι πόσος ο μισθός;
Και που θες να ξερω εγω καπ'τανιο?Λυκειο εχω βγαλει ολο κι ολο.
Αλλα επειδη εδω μεσα(και εξω)τα golden boys και οι φιλοι τους απο Ιπποκρατους,Καλλιροης,Συγγρου και τα ρεστα μας ζαλισανε τα ουμπαλα με τα spreads(αυτα τα μαθαμε),και κατι αλλα περιεργα,κατι πινακες και το λουρι της μανας γιατι να μην αντιστραφει η φαση?
Αφου ξερουν(λενε)ΠΟΣΑ πρεπει να ξηλωθουμε,αφου βρηκανε οτι οι μεταναστες φταινε για τα χρεωμενα νοσοκομεια και οτι η ΕΛΑΣ δεν βγαινει η κακομοιρα,αφου σκιζονται για το συμφωνο που πρεπει(λεει)να γινει αρθρο του συνταγματος,ας βρουν και ποσα θελουμε ο καθεις για να την βγαζουμε ανθρωπινα.
Στην τελικη εαν κανουν πως δυσκολευτονται i 'll make them an offer they can't refuse που ειπε και μια ψυχη.
ΥΓ Σε αυτο με τους μπουληδες ειχες ενα ψιλοδικιο-το παραδεχομαι και ας μην εφαγα ψωμι απο βελανιδια-αλλα ευτυχως οι απεργοι πεινας κανουν οτι μπορουν για αυτην την ξεφτιλα.
και εδώ θίγεται ένα άλλο θέμα. της ανικανότητας διαπραγμάτευσης. καλύτερα οι λύκοι να βγάλουν μερίδα στα πρόβατα. τουρκοκρατία ζειςΕχεις απολυτο δικιο στο εξης.
Ειναι αστειο να θεωρειται απόλυτα λογικο απο το συστημα να μπορουν να λαμβανονται τα πιο απιθανα μετρα και να θεσπιζονται οι πιο απιθανες διαταξεις, προκειμενου να γινεται η ζωη του ανθρωπου δυσκολοτερη.
Την ίδια στιγμη που θεωρειται τουλαχιστον αστειο και λοιδωρειται το ενδεχομενο να υπαρξουν μετρα και διαταξεις υπερ του πολιτη και του εργαζομενου, με την δικαιολογια οτι το συστημα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.
Να αντεξει. Αν δεν μπορει να αντεξει, να αλλαξει.
Και να γινουν πραγματα που καποιοι λενε ανεφαρμοστα. Ολα μια χαρα εφαρμοζονται. Ακομη και εντος του καπιταλισμου. Αρκει να μην γινεται κανιβαλισμος.
Πολυ σωστα ειπες, εγω ενα λυκειο εβγαλα, εσεις που βγαλατε πανεπιστημια, τι στον πουτσο μαθατε? Δεν μπορειτε να βγαλετε ενα νοημα να περναμε ολοι καλυτερα?
Το να κοβονται μισθοι και συνταξεις ετσι στα κουτουρου, δεν χρειαζεται φανταζομαι κανενα ιδιαιτερο πτυχιο και τιποτα φοβερες σπουδες.
Και που θες να ξερω εγω καπ'τανιο?Λυκειο εχω βγαλει ολο κι ολο.
Αλλα επειδη εδω μεσα(και εξω)τα golden boys και οι φιλοι τους απο Ιπποκρατους,Καλλιροης,Συγγρου και τα ρεστα μας ζαλισανε τα ουμπαλα με τα spreads(αυτα τα μαθαμε),και κατι αλλα περιεργα,κατι πινακες και το λουρι της μανας γιατι να μην αντιστραφει η φαση?
Αφου ξερουν(λενε)ΠΟΣΑ πρεπει να ξηλωθουμε,αφου βρηκανε οτι οι μεταναστες φταινε για τα χρεωμενα νοσοκομεια και οτι η ΕΛΑΣ δεν βγαινει η κακομοιρα,αφου σκιζονται για το συμφωνο που πρεπει(λεει)να γινει αρθρο του συνταγματος,ας βρουν και ποσα θελουμε ο καθεις για να την βγαζουμε ανθρωπινα.
Στην τελικη εαν κανουν πως δυσκολευτονται i 'll make them an offer they can't refuse που ειπε και μια ψυχη.
ΥΓ Σε αυτο με τους μπουληδες ειχες ενα ψιλοδικιο-το παραδεχομαι και ας μην εφαγα ψωμι απο βελανιδια-αλλα ευτυχως οι απεργοι πεινας κανουν οτι μπορουν για αυτην την ξεφτιλα.