pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τίποτα από όλα αυτά κ έχω τηνα απορία γιατί νδ;;Γιατι, με εχεις κοψει για παραλογο ή αναλγητο?
Ή για κανεναν παμπλουτο?
Τίποτα από όλα αυτά κ έχω τηνα απορία γιατί νδ;;Γιατι, με εχεις κοψει για παραλογο ή αναλγητο?
Ή για κανεναν παμπλουτο?
κοκορακι λυσε μου μια απορια....ποια υπερισχυει η κλαδικη ή η συλλογικη;
Η ατομικη.κοκορακι λυσε μου μια απορια....ποια υπερισχυει η κλαδικη ή η συλλογικη;
Τίποτα από όλα αυτά κ έχω τηνα απορία γιατί νδ;;
Η ατομικη.
Πάντως αν τα έκανε όλα αυτά η νδ θα είχε ξεσπάσει β' εμφύλιος πόλεμος..τύφλα να'χει η Αίγυπτος κ η Λίβη...
Τώρα που τα μέτρα είναι σοσιαλιστικά ''χαλαράααα''....
στις περισσότερες περιπτώσεις η κλαδική από ότι ξέρω. το θέμα, αν δεν έχει πέσει στη αντίληψή σας... είναι οι δυνατότητες υπέρβασης.κοκορακι λυσε μου μια απορια....ποια υπερισχυει η κλαδικη ή η συλλογικη;
Κοίτα δεν έχω μνήμη καθόλου από ''εθνάρχη'' για να είμαι αντικειμενικός...Σου απανταω.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΔ.
Τα ματ ρίχνουνε μπουκέτα αβέρτα,από όταν βγήκε το ΠΑΣΟΚ δεν έχουνε σταματήσει να δέρνουνε όπως είπε ο Λαζόπουλος...Ειδαμε το φωςςςςςςςς το αληθινοοοοοοοοοοοοο....
αντε απαντα κι εσυΑφου ρωτας εκεινον, δεν σου απανταω....
Οχι υπερβασης αλλα υποβιβασης.στις περισσότερες περιπτώσεις η κλαδική από ότι ξέρω. το θέμα, αν δεν έχει πέσει στη αντίληψή σας... είναι οι δυνατότητες υπέρβασης.
Εσύ πάντως ως boss καλά είσαι...αντε απαντα κι εσυ
όχι φίλε, ΕΟΚ ο ένας ΕΟΚ και ο άλλος.Όχι φίλε έχεις άδικο,εθνάρχη με Αντρέα θα συγκρίνεις...και τον χοντρό με το ζαβό!!!
Να κατοχυρωθει συνταγματικα μινιμουμ αξιοπρεπης μισθος και εργασια για ΟΛΟΥΣ.
Nα γινει.
Να κατοχυρωθει συνταγματικα μινιμουμ αξιοπρεπης μισθος και εργασια για ΟΛΟΥΣ.
Μπα, μην το λες.
Έκανε και ένα χρόνο στο ΕΜΠ.
Αλλά..... δεν στέριωσε.
Άντε ρε, αυτό σου φαίνεται από την Βίβλο;
παρερμηνεύετε τα ευρωπαικά ατομικά δικαιώματα ως κατάχρηση και φαυλοκρατία εδωδιμοπώλα.Καὶ μία ἀξιοπρεπὴς ἐρωμένη!
Καὶ ἕν καινουργὲς αὐτοκίνητον! (ὄχι τίποτα Hyundai, ἔτσι;)