v@rv@tarxidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
τυπε μαλλον θα παιξει 'moms teaching teens' :S :S :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε μαλλον θα παιξει 'moms teaching teens' :S :S :S
Καλησπέρα .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Α ενταξει τοτε. Ολα καλα.
Ηληκία ?
πως εισαι ετσι τυπε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
ειδικά άμα βάζουν και αυτό το καφέ κραγιόν σαν κωλότρυπά μοιάζουν τα χείλιαH γνώμη μου είναι ότι η κόρη σου σε γράφει στα παπάρια της και κάνει ότι γουστάρει.
Οπότε η γνώμη η δική μας περισσεύει....
ΥΓ Όλες το έχουν δει μοντέλα στην Ελλάδα... Ας προσγειωθούν και λίγο στην πραγματικότητα και ας περιοριστούν στις selfies στο facebook με τα χείλια ενωμένα λες και έχουν πρηστεί από τσίμπημα μέλισσας...
ειδικά άμα βάζουν και αυτό το καφέ κραγιόν σαν κωλότρυπά μοιάζουν τα χείλια
Εννοεις τύπε οτι εβαλες σε ενα σαιτ για πουτανες φωτογραφιες της ανηλικης κορης σου με μαγιο?
μακαρι.. ένα διωρο σιγουραΡε σεις Μεγαλειότατε...
Ακόμα δεν καταλάβατε ότι άνοιξε το νήμα για να την "πλασάρει";
Οσονούπω, θα δούμε και λίνκ αγγελίας με τηλέφωνο επικοινωνίας, προγράμματα και τιμές.![]()
μπα ουτε αυτο...Ρε σεις Μεγαλειότατε...
Ακόμα δεν καταλάβατε ότι άνοιξε το νήμα για να την "πλασάρει";
Οσονούπω, θα δούμε και λίνκ αγγελίας με τηλέφωνο επικοινωνίας, προγράμματα και τιμές.![]()
+1μπα ουτε αυτο...
κανενας λεβιες τυπου σαρκ/φανη555 κλπ θα ειναι
που παιζει το πουλακι του με τα σχολια για την εκαστοτε γυναικα του/κορη του
Δείτε, κύριε,
Με τις "μακροσκελείς εισαγωγές στο θέμα", καθυστερούμε. Βάλτε κάνα λινκ με τηλέφωνο προγράμματα και τιμές, γιατί αν το "κουράσετε" για πολύ ακόμα, θα "κρεμάσει" .
Διάβασες για 18 και δεν κρατιέσαι...
saint θες να χωσεις την γεροντιστικη ψωλη σου βαθια μεσα στο μουνακι του 18χρονου ?
ρε μλκα αυτη θα μπορουσε να ητανε εγγονη σου...δεν σιχαινεσαι ?
Εγώ γιατί να σιχαίνομαι;
Κάτι μου λέει ότι, μάλλον, η σιχαμάρα θα είναι όλη δική της.