geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Τυπε βαλε μια φωτογραφια μαμα και κορη μαζι. :S :S :S
τυπε αμφισβητεις την αξιοπιστια του νηματοθετη?
Τυπε βαλε μια φωτογραφια μαμα και κορη μαζι. :S :S :S
τυπε αμφισβητεις την αξιοπιστια του νηματοθετη?
Καλησπέρα .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
χαχαχαχααχαχαχαζα. Έκλαψα. Έχε χάρη που είμαι από κινητό και δε μπορώ να βρω από που πήρε τις φώτο
Τύπε,δεν είχε καλό επαγγελματικό προσανατολισμό.Εδω που έφτασε έχει 2 επιλογες, είτε βγαλτην κατευθείαν στη βίζιτα, είτε ας κάνει το γάμο της βίζιτα .Καλησπέρα .
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Δυσκολο να τις βρεις... Τωρα προσεχει. Ο τυπος είναι ενα ανωμαλος ο επονομαζομενος Καρχαριας ο οποιος παραμυθιαζε παλιοτερα και για κανα διμηνο αρκετα χαϊβάνια, ωσπου τον ξεμπροστασα. Μετα αρχισε να μπαινει με αλλα νικ (liakoson π.χ) αλλα το μοτιβο το ιδιο."Η γυναικα μου", "η κόρη μου/της", "σας αρέσει;" και τετοιες παπαριες....
Στα αρχίδια μας.Καλησπέρα .
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Μακρυά. Και αφού δεν μπόρεσες, τώρα από κοντά.
Εχω ιδία άποψη, πίστεψέ με.
Αν θές κάτι άλλο - ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ - στείλε μου pm να σου δώσω το email Μου.
Πρόσωπο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αν έχει γωνίες στα μήλα θα κάνει καλές λήψεις το φως θα πέφτει καλά. Ο φακός παχαίνει ελπίζω (για σένα και την κόρη σου) στο πρόσωπο στη γνάθο να είναι ακόμη λεπτότερη, πολλοί βγάζουν τους 1ους τραπεζίτες (γομφίους) γα να τονίσουν το γεγονός.
+ μακρυά πόδια, τα γόνατα δεν εξέχουν (λίγο), γάμπα μακριά λεπτή καταλήγει σε πολύ λεπτό αστράγαλο, απόλυτα σημαντικό για τα ντυσίματα με γόβες
- Ο κώλος δεν είναι κακός, χρήζει επειγόντως γυμναστικής. Οι δικέφαλοι (οπίσθιοι μηριαίοι) πρέπει να "σκάψουν" κάτω από τα κωλομέρια για να δείξει ο κώλος, ο οποίος επίσης θέλει εκγύμναση.
Τώρα για εκφράσεις κτλ άλλη ιστορία
Αυτά....
Πως την κοβεις την κορη Νασο στο 100ρικο με φουλ θα δουλεψει
τυπε μαλλον θα παιξει 'moms teaching teens' :S :S :SΠως την κοβεις την κορη Νασο στο 100ρικο με φουλ θα δουλεψει
Εννοεις τύπε οτι εβαλες σε ενα σαιτ για πουτανες φωτογραφιες της ανηλικης κορης σου με μαγιο?αλήθειες είναι
Εννοεις τύπε οτι εβαλες σε ενα σαιτ για πουτανες φωτογραφιες της ανηλικης κορης σου με μαγιο?
Α ενταξει τοτε. Ολα καλα.Ποια ανήλικη ? 18 είπε ότι είναι...
Είσαι ωραίος ρε τύπε!