Νέα

Η κόρη μου θέλει να γίνει μοντέλο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jonh70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.702
Πόντοι
3.656
τυπε αμφισβητεις την αξιοπιστια του νηματοθετη?  :think:

τυπε μονο οσοι τυποι ποσταρουν φωτο απο γυναικες του και γκομενες τους στο αντιστοιχο θρεντ ειναι αξιοπιστοι   :S :S :S
και ειδικα ο τυπος λορεντζος με την γραμματεα του τυπε  :headbaning1: :headbaning2:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.271
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα  .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει  μοντέλο.  Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες. 
Τι γνώμη έχετε εσείς?

τι πρόγραμμα κανει ?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.173
Πόντοι
506
νηματοθετη γυναικα και κορη σε παρτουζα ποσο παιζει να μας βγει?σε προσωπο στομα τα παιρνουν?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
χαχαχαχααχαχαχαζα. Έκλαψα. Έχε χάρη που είμαι από κινητό και δε μπορώ να βρω από που πήρε τις φώτο

Δυσκολο να τις βρεις... Τωρα προσεχει. Ο τυπος είναι ενα ανωμαλος ο επονομαζομενος Καρχαριας ο οποιος παραμυθιαζε παλιοτερα και για κανα διμηνο αρκετα χαϊβάνια, ωσπου τον ξεμπροστασα. Μετα αρχισε να μπαινει με αλλα νικ (liakoson π.χ) αλλα το μοτιβο το ιδιο."Η γυναικα μου", "η κόρη μου/της", "σας αρέσει;" και τετοιες παπαριες....

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα  .
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει  μοντέλο.  Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες. 
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Τύπε,δεν είχε καλό επαγγελματικό προσανατολισμό.Εδω που έφτασε έχει 2 επιλογες, είτε βγαλτην κατευθείαν στη βίζιτα, είτε ας κάνει το γάμο της βίζιτα .

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Άσε μας ρε φίλε που θα έβαζες την κόρη σ σε πορνό σάιτ..και τι είμαστε εμείς για να σου πούμε. Την περνάμε casting αν θες

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.308
Πόντοι
26.227
Δυσκολο να τις βρεις... Τωρα προσεχει. Ο τυπος είναι ενα ανωμαλος ο επονομαζομενος Καρχαριας ο οποιος παραμυθιαζε παλιοτερα και για κανα διμηνο αρκετα χαϊβάνια, ωσπου τον ξεμπροστασα. Μετα αρχισε να μπαινει με αλλα νικ (liakoson π.χ) αλλα το μοτιβο το ιδιο."Η γυναικα μου", "η κόρη μου/της", "σας αρέσει;" και τετοιες παπαριες....

:respect: στη γνώση

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα  .
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Στα αρχίδια μας.
Ακου καινουργιος στο σπίτι!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μακρυά. Και αφού δεν μπόρεσες, τώρα από κοντά.

Εχω ιδία άποψη, πίστεψέ με.

Αν θές κάτι άλλο - ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ - στείλε μου pm να σου δώσω το email Μου.

Πρόσωπο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αν έχει γωνίες στα μήλα θα κάνει καλές λήψεις το φως θα πέφτει καλά. Ο φακός παχαίνει ελπίζω (για σένα και την κόρη σου) στο πρόσωπο στη γνάθο να είναι ακόμη λεπτότερη, πολλοί βγάζουν τους 1ους τραπεζίτες (γομφίους) γα να τονίσουν το γεγονός.

+ μακρυά πόδια, τα γόνατα δεν εξέχουν (λίγο), γάμπα μακριά λεπτή καταλήγει σε πολύ λεπτό αστράγαλο, απόλυτα σημαντικό για τα ντυσίματα με γόβες 
- Ο κώλος δεν είναι κακός, χρήζει επειγόντως γυμναστικής. Οι δικέφαλοι (οπίσθιοι μηριαίοι) πρέπει να "σκάψουν" κάτω από τα κωλομέρια για να δείξει ο κώλος, ο οποίος επίσης θέλει εκγύμναση.

Τώρα για εκφράσεις κτλ άλλη ιστορία

Αυτά....

Είσαι ωραίος ρε τύπε! :hi:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
E,αφού σου λέει και ο Τρικαλινός όχι-και μάλιστα έχοντας πάρει τα χάπια του-μην την αφήσεις να γίνει ! Δεν ξέρει αυτός τώρα ?? :vomit: :vomit: :shit: :shit:

greg13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Like
1.677
Πόντοι
216
δεν βγαζεις καμια φωτο την κορη σου τωρα που εχει ζεστη κ κοιμαται στο κρεβατι της, θα εχει πεταξει της μπουταρες της εξω...Απλα για να την δουμε καλυτερα να ξερουμε αν κανει για μοντελο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom