Νέα

Η καλυτερη πιπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akiso12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το καλυτερο στοματικο το κανουν οι

• 20αρες η μικροτερες

Ψήφοι: 3 2,9%
  • 20αρες η μεγαλυτερες

Ψήφοι: 11 10,5%
  • 30αρες

Ψήφοι: 24 22,9%
  • 40αρες

Ψήφοι: 49 46,7%
  • 50αρες

Ψήφοι: 18 17,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.902
Πόντοι
3.715
μαν σου περασε απο το μυαλο οτι ισως προπονήθηκε οσο εισασταν χωρια...?

πάντα υπάρχει ένας καλός προπονητής για να λάβεις το απόσταγμα της σοφίας και της αγάπης από ένα θηλυκό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.822
Πόντοι
3.656
Όσο κι αν φανεί παράξενο, γιατί οι νέγρες δεν φημίζονται για τις καλές τους πίπες. Τις καλές εποχές πήρα μια Κενυάτισα, πάνω από 1,80 ύψος. Όταν γδύθηκε, τα πόδια της ήταν αψεγάδιαστα κι έφταναν σχεδόν μέχρι το στήθος μου, ο κώλος της ήταν ένα ποίημα σε έβενο σκαλισμένο. Είμαστε και οι δύο όρθιοι, κάθεται με το πλάι σε θέα, μου λέει, αν θέλεις, μπορείς να μου χαιδεύεις τον κώλο. Αντί να ανεβοκατεβάζει το στόμα της πάνω στο καβλί μου, άρχισε να κάνει βυθίσεις ολόκληρη, σαν να κάνει σκουώτ. Αν δεν συγκρατιόμουν, θα είχα χύσει σε δέκα δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
70αρα χωρις μασελα.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
δυο είναι οι πίπες που θυμάμαι όσα χρόνια και αν έχουν περάσει...
1) Η μία ήταν από πελάτισσα του γραφείου που δούλευα... ήμουν 26-27 και αυτή 39-40... από την πρώτη φορά που είχε έλθει στο γραφείο με κάρφωνε έντονα και φεύγοντας της ζήτησα τηλέφωνο. Βρεθήκαμε 2-3 μέρες μετά που πήγα να την πάρω από το σπίτι της για να πάμε σε ένα ρεμπετάδικο … δεν φτάσαμε ποτέ … με είχε στα τσιμπούκια από όταν μπήκε στο αμάξι σχεδόν . Μετά το 3ο χύσιμο κάναμε break πήγαμε για ένα ποτάκι και μετά ξαναμπήκαμε στο αμάξι και την έχυσα άλλες 2 φορές πριν την γυρίσω σπίτι της. Μιλάμε για φοβερή πίπα .. ρούφηγμα που νόμιζα θα ξεκολλήσει η σπονδυλική μου στήλη και θα περάσει μέσα από την ουρήθρα και θα την καταπιεί... την τύπισσα την είδα μόνο άλλες 2-3 φορές καθώς μου άρεσε τόσο πολύ η πίπα της που έψαχνα δικαιολογία να μην την γαμήσω και να την έχω μόνο να μου τον ρουφάει.. δικαίως με διαολόστειλε αν και τότε είχα σκεφτεί να της προσφέρω ακόμα και λεφτά για να μου παίρνει πίπες.... ντράπηκα βέβαια και δεν το πρότεινα ποτέ...

2) Δεύτερη αξιομνημόνευτα ποιοτική πίπα ήταν πριν από 6-7 χρόνια όταν είχα ένα πολύ σύντομο flirt με μια ανθυποcelebrity στα ξεκινήματα της τότε. Τώρα πλέον αυτή έχει εξελιχθεί και την πετυχαίνω αραιά και που σε μαγαζιά να την συνοδεύουν τύποι με Ferrari κλπ. Τότε λοιπόν είχαμε μια πολύ σύντομη γνωριμία. Στην δεύτερη ή τρίτη συνάντηση θυμάμαι μου έκανε χοντρή σκηνή  σε γνωστό μπαρ του κέντρου.. τα πήρα άσχημα και σηκώθηκα να φύγω.. με ακολούθησε με το αμάξι της όπως πήγαινα να πάρω το δικό μου που το είχα παρκάρει πιο μακριά, μου λέει μπες μέσα, δεν έμπαινα εγώ, με τα πολλά μπαίνω και πάμε σε ένα λόφο του κέντρου να τα πούμε … μέχρι τότε ούτε το χέρι δεν της είχα πιάσει καλά καλά.. το έπαιζε πολύ μη μου άπτου... μην τα πολυλογώ μου πήρε ένα τσιμπούκι, που ξέχασα το όνομα μου... αν μου ζήταγε να της δώσω το κλειδί του αμαξιού μου θα της το χάριζα... Και με αυτήν 4-5 φορές βρεθήκαμε γιατί πολλά δεν μου κόλλαγαν στις ιστορίες της.. την έβλεπα και σουξου μουξου με ιδιοκτήτες μπαρ, μετρ, πιαριτζίδες, μπαρμαναίους κλπ, τραγουδιστές από τα σκυλάδικα από ονόματα μέχρι αυτοί που άνοιγαν τα προγράμματα όλοι την χαιρετούσαν πολύ εγκάρδια...  κατι δεν μου κόλλαγε. μαλώναμε και συνέχεια και το κόψαμε πριν καλά καλά το αρχίσουμε... Πάντως στην πίπα ήταν δασκάλα . Την πέτυχα μετά από καιρό φέτος σε ένα από τα γνωστά κυριλέ μπαρ του κέντρου με παρέα Άραβες - Λιβανέζους κλπ.. έφευγαν την ώρα που έφευγα και γω και μπήκαν σε 3 Aston Martin στη σειρά .. χαιρετηθήκαμε με το κορίτσι τυπικά .. καλή της ώρα το πέτυχε αυτό που έψαχνε...    

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.084
Πόντοι
206
Δύο γκόμενες έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στην ζωή μου για την πίπα τους.
Με την πρώτη είμασταν μαζί για 3 μήνες πριν φύγω για εξωτερικό, μεγαλύτερη κατά 12 χρόνια, η οποία κάθε φορά γινόταν και καλύτερη... Μόνο που δεν τα κατάπινε αλλά αυτό δεν με πείραζε. Με την δεύτερη είχα σχέση στο εξωτερικό για 2 χρόνια, μεγαλύτερη κατά 3 χρόνια, αλλά αυτή έγλυφε όλη την περιοχή και φυσικά δεν άφηνε σταγόνα να πάει χαμένη.....

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Προσωπικα μου εχουν τυχει αλλοπροσαλα πραγματα, ειχα τυπισα που πιο πολυ μιλουσε κ βογγουσε παρα εγλυφε στη πιπα. Εχω σχεδον κοιμηθει με την πιπα της ξημερωματα κ αφου ειχα χυσει 2,3 φορες στα 23 μου.
Η μονη καλη πιπα με πιτισιρικα 19χρονη φοιτητρια θεσσαλονικη, που δεν την αφηνε τη πουτσα να πεσει. με το που εχυνα συνεχιζε για 2η κ 3η κλπ.  
Διαλειμα καναμε μονο για φαγητο, καμια βολτα εξω για κανενα 3ωρο,συνεχεια με πιπα σε παραλια, WC σε Cafe-Bar, η αυτοκινητο κ ξανα μανα πισω γυρισμο σπιτι κ ξανα γαμησια κ πιπες μεχρι το ξημερωμα.
Γενικα τρελες πιπες που αναφερουν πολλοι συμφουριτες εδω, δεν μου εχει τυχει.
Πηγαινα κ εμενα σπιτι της μερικες μερες, (μεχρι 4-5 μερες αντεχα αν θυμαμαι καλα) κ εχυνα 8-12 φορες το 24ωρο.
Πτωμα εφευγα παντα απο εκει μεσα.
Εχω κανει το δρομο Θεσσαλονικη-Κατερινη σε 2-3 ωρες βραδυ, με δεν ξερω ποσα χυσιματα σε πιπες μαζι της.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.803
Πόντοι
4.655
Από μία Ρουμάνα 25 χρονών. Ντιπθροουτ, φεησφακ, φτυσιματα, σαλιο ως το πάτωμα, βογγητά και το βασικό: να μου λέει, "ετσι μου αρέσουν οι πίπες".

Τυχερός ο γκόμενός της. Εγώ χαλαρά ερωτεύομαι την γκόμενα που μου παίρνει πολύ καλή πίπα.

Π

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Από μία Ρουμάνα 25 χρονών. Ντιπθροουτ, φεησφακ, φτυσιματα, σαλιο ως το πάτωμα, βογγητά και το βασικό: να μου λέει, "ετσι μου αρέσουν οι πίπες".

Τυχερός ο γκόμενός της. Εγώ χαλαρά ερωτεύομαι την γκόμενα που μου παίρνει πολύ καλή πίπα.

Π

ερωτευσου οσο θες,απλα μην την παντρευτεις....οποια κανει καλη πιπα,το κανει γιατι το γουσταρει,ειναι η κατηγορια "πιπομανης"και η πιπα ξερεις,ειναι το επομενο σταδιο μετα την χειραψια, για πολλες γυναικες.Θελω να πω,οτι μπορει να μην πηδιεται,αλλα μπορει να παιρνει απειρες πιπες.

Vandon

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Αντί να λέμε για γκόμενες και εφηβικά φλέρτ, μήπως να πούμε για την καλύτερη πίπα στα ελαιοτριβεία και στούντιο;
Προσωπικά, έχω ξενερώσει γιατί κάθε γυναίκα που έχω συναντήσει σε αυτά τα μαγαζιά, δεν έχω απολαύσει πίπα.
Μια φορά μόνο, σε ένα ταξίδι στην Γερμανία, σε ενα ερωτοκλαμπ, το Μπαμπιλον, ήταν μια ξανθιά Γερμανίδα, που με τρέλανε στην πίπα!
Από τότε.....αναπολώ μόνο!!

straight

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Μικρη ή μεγαλη δε παιζει ρολο. Το θεμα ειναι να το γουσταρει η γκομενα το σπορ.

kaltsounis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Όσο κι αν φανεί παράξενο, γιατί οι νέγρες δεν φημίζονται για τις καλές τους πίπες. Τις καλές εποχές πήρα μια Κενυάτισα, πάνω από 1,80 ύψος. Όταν γδύθηκε, τα πόδια της ήταν αψεγάδιαστα κι έφταναν σχεδόν μέχρι το στήθος μου, ο κώλος της ήταν ένα ποίημα σε έβενο σκαλισμένο. Είμαστε και οι δύο όρθιοι, κάθεται με το πλάι σε θέα, μου λέει, αν θέλεις, μπορείς να μου χαιδεύεις τον κώλο. Αντί να ανεβοκατεβάζει το στόμα της πάνω στο καβλί μου, άρχισε να κάνει βυθίσεις ολόκληρη, σαν να κάνει σκουώτ. Αν δεν συγκρατιόμουν, θα είχα χύσει σε δέκα δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο
Μία τέτοια είχα γνωρίσει σε γυμναστηριο τυπε.Παίζει να είναι η ίδια;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
ερωτευσου οσο θες,απλα μην την παντρευτεις....οποια κανει καλη πιπα,το κανει γιατι το γουσταρει,ειναι η κατηγορια "πιπομανης"και η πιπα ξερεις,ειναι το επομενο σταδιο μετα την χειραψια, για πολλες γυναικες.Θελω να πω,οτι μπορει να μην πηδιεται,αλλα μπορει να παιρνει απειρες πιπες.
καλά ρε φίλε, δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα που γουστάρει να κάνει πίπες θα κάνει και σε όλους. Το καλύτερο τσιμπούκι που είχα μου έλεγε ότι γουστάρει μόνο άμα είναι πολύ καθαρός. Αν είναι έστω και λίγο βρώμικος ξενερώνει και δεν ντρεπόταν να μου πεί η γυναίκα ότι σε κάποιους πρώην της το έκανε και ξεχνιότανε .Φυσιολογικά πράγματα.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
:effemine:

:headbang: :headbang: :headbang:

εντ δε γουινερ ιζ.....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.803
Πόντοι
4.655

Υπερβολές. Είναι σα να λες ότι άμα δίνει κώλο μην την παντρευτώ διότι γουστάρει κωλογαμήσι.

Η καλή πίπα, θέλει αγάπη....

Π

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Μετά σου λέει γιατί είναι έτσι οθ ελεηνιδες. Κάθεται η άλλη και βάζει τα δυνατά της να σου κάνει καλή πίπα να περάσεις όμορφα και ο άλλος ο ηλίθιος λέει "μην παντρευτείς τέτοια γυναίκα γιατι θα το κάνει σε όλους."Μεγάλε με συγχωρείς για τον χαρακτηρισμό αλλά τον κέρδισες όλο με την αξία σου. Δεν φταίω εγώ.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Οι γκόμενες πάντως νομίζω ότι μεταλλάσσονται.
Μια πρώην μου στα 25 που ήμασταν μαζί έκανε ίσως τις καλύτερες πίπες που μου είχαν πάρει μέχρι τότε ( συμπεριλαμβανόντουσαν και οι πουτάνες )
Πριν μια εβδομάδα μετά από 15 χρόνια που με θυμήθηκε με άριστα το 10 δεν θα της έβαζα ούτε 2
Με το ζόρι έχυσα , το μόνο point το χύσιμο στο στόμα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom