Νέα

Η καλυτερη πιπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akiso12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το καλυτερο στοματικο το κανουν οι

• 20αρες η μικροτερες

Ψήφοι: 3 2,9%
  • 20αρες η μεγαλυτερες

Ψήφοι: 11 10,5%
  • 30αρες

Ψήφοι: 24 22,9%
  • 40αρες

Ψήφοι: 49 46,7%
  • 50αρες

Ψήφοι: 18 17,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Ολο το στήσιμο της πιπας εχει σημασια .
Θιμαμε τα ειχα πιτσιρικας με μια (τοτε δυσκολο να γαμουσες) .Πανω στο χαμουρεματακι μας επιασε βροχη δυνατη και μπηκαμε σε μια πολυκατοικια να προστατευτουμε .Εκει στο ασχετο και με κυνδυνο να εμφανιστει καποιος, μου πηρε μια εξεχαστη πιπα στα σκαλια.
Με αλλη κοπελα που πηδιομασταν σε εξωτερικους χωρους(πιτσιρικας χωρις μεσον και χρημα) αποφασισε να με βαλει στο δωματιο της και την ωρα που διπλα κοιμοταν οι γονεις της, μου πηρε μια πιπα επισης αξεχαστη .
Ο φοβος να μας κανουν τσακωτους πολλαπλασιαζε την καυλα...
Τωρα στα 40αντα οι πιπες εχουν αλλο επιπεδο τεχικης. Η γυναικες ξερουν να τον περιποιουνται και να τον χυνουν στο λεπτο.
Γουσταρει να τον εχει στο στομα της και αυτο με καυλωνει ακομη πιο πολυ .

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Πιπα για μαστερ με ανεβοκατεβασματα στην ενταση και "οχι ακομη μη χυσεις" και παιχνιδια με τα δυδυμα, απο μιλφο-γκιλφ 50φευγα στην αμερικη με μια θεια γνωστου! Θα πρεπει να εχυσα τουλαχιστον τρια σφηνακια! Μικροτερος τοτε ειχα αποθεματα. Τελευταια παλι με μια κυρια η οποια ομολογησε οτι της αρεσε να γλυφει και να την γλυφουν πιο πολυ απο το γαμησι! well dear ...ποιος ειμαι εγω να στο χαλασω. Βεβαια να πω οτι στην τριτη φορα που μου πηρε πιπα τα ποδαρακια μου ετρεμαν και πρωτογνωρο χυσιμο και σε ενταση και διαρκεια, για την ηληκιαμου και τις αντοχες μου. Κρατησε πανω απο μιση ωρα ρουγηγμα,σαλιωμα κ.λ.π. Αλλο 20 κι αλλο 50.
Σε λαδαδικα, ανεξαρτητες κ.λ.π η θεια Ελενη, η Ναντια, η Αλιονα απο δυδυμου, και κανα δυο αλλες που εχουν εξαφανηστει ή αποσυρθει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom