Αρχικά Καλημέρα. Εγω για χαβαλέ άνοιξα αυτό το νήμα. Ωρες είναι να με πείτε και νταβατζή.. Δεν με ενδιαφέρει αν σε κάλυψα η Οχι. Μην το παρακολουθείς. Πάμε τώρα σε κάποια πράγματα που θέλω να πω : Σε αυτή την κοινωνία που ζούμε, Εγω σα Παναγιώτης, δεν αποδέχομαι τον όρο Πουτάνα και ας υπάρχει στο λεξικό. Το ζήτημα ΔΕΝ είναι Ο Ορισμός μιας λέξεως, αλλά το πως νιώθουμε μέσα μας και αν αποδεχόμαστε αυτό που περιγράφεται μέσα από αυτή. Σε συζητήσεις που λες ότι κάνω με άλλους άντρες, όταν αναφέρομαι σε μια επαγγελματία, την αποκαλώ με το ονομά της. Π.χ Σήμερα εχω ραντεβού με την
@Anna24 .. Δεν λεω σήμερα εχω ραντεβού με μια πουτάνα. Πολύ απλά .. Εγω την εκάστοτε κοπέλα, όταν μπαίνει στο σπίτι μου , δεν την θεωρώ Πουτάνα. Αυτή .. είναι μια υποκειμενική αντίληψη που εχω και δεν προσπαθώ να την επιβάλω σε κανένα. Τον ορο Πουτάνα τον εχω διαγράψει από το λεξιλόγιο μου. Δεν προσπαθώ να προμοτάρω καμία κοπέλα. Απλά ίσως είμαι διαφορετικός χαρακτήρας, που δεν έπρεπε να ζει στη σαπίλα του 2024 αλλά κάποια χρόνια πίσω.. Όταν αναγράφω την λέξη σαπίλα, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιο μέλος ,αλλά γενικότερα στο τρόπο ζωής που βιώνουμε ολοι μας το 2024. Οσο αναφορά το νήμα και γιατί έβαλα αυτές τις κοπέλες, σέβομαι ότι εσυ μπορείς να θεωρείς ότι είμαι βαλτός και το έκανα για εμπορικούς λόγους. Σεβάσου και εσύ την δική μου γνώμη που είναι η εξής : Έτσι ήθελα.. Έτσι μου ήρθε.. Δεν είμαστε και στο site της Ελληνικής Κυβέρνησης..
Αύριο εχω ραντεβού με την Άννα.. Λες να το έκανα για να μου κάνει έκπτωση ; Να ξέρεις ότι οι φτωχοί άνθρωποι είναι οι πιο πλούσιοι και πιο κουβαρντάδες. Ελπίζω να μη σε έθιξα με κάποιο τρόπο ούτε να σε προσέβαλα. Βλέπεις ότι δεν κάνω υποθετικά σενάρια για τον χαρακτήρα σου , όπως εσυ έβγαλες τόσο εύκολα συμπεράσματα για μένα.