PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 446
Ρε παιδιά, με Ιωάννα πως ερχόμαστε σε επικοινωνία;
Στείλτε λινκ για εμάς τους rookies
Ρε παιδιά, με Ιωάννα πως ερχόμαστε σε επικοινωνία;
Έρχεται αυτή σε επικοινωνία μαζί σου. Ειναι σαν τν Τσακ ΝόριςΡε παιδιά, με Ιωάννα πως ερχόμαστε σε επικοινωνία;
Σκληρέ Μύστη Άνώτερε, που σε ενδιαφέρει μόνο το σκληρό σεξ και η ικανοποίηση του σώματος.. σου στέλνω τα σέβη μου.Για να δούμε ποια εχει τους περισσότερους αγαπουληδες.
Σφάζονται τα παλικάρια με τα σοκολατάκια στα πόδια των κοριτσιών
το ηξερα οτι θα με κανεις ταγκ με το που ειδα τον τιτλο
η απαντηση σου ειναι εδω δοκτορΕυνόητος λόγο είναι το γιατί κάποιος δεν καταναλώνει στρυχνίνη ή δεν πέφτει από τον γκρεμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ποιο είναι αυτοί;
τελος παντων....χαβαλε κανουμε .....δεν ειναι αναγκη να βαραινουμε τοσο πολυ το κλιμα......τελικα θα ερθει ο Σασα??Εθιξε κανεις την συμπεριφορα σου απεναντι στην Αννα και την οποιαδηποτε Αννα; Γιατι εγω δεν στην εθιξα σιγουρα.
Αγαπητε μου, σε σεβομαι και ειμαι σιγουρος οτι στο εχω δειξει. Αλλα οταν κανεις φαουλ θα τα ακουσεις και εσυ.... Συγνωμιζε.ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ το λοιπον!!!
τι εννοεις???...πες ξεκαθαρα....οχι μεσω Λαμιας....Αγαπητε μου, σε σεβομαι και ειμαι σιγουρος οτι στο εχω δειξει. Αλλα οταν κανεις φαουλ θα τα ακουσεις και εσυ.... Συγνωμιζε.
Κατα τα αλλα το μεγαλο βουνο δεν βλεπει την δικια του καμπουρα βλεπει των αλλων τις καμπουρες. Λες και ανεβαζει φωτογραφιες απο καμια κρυφη ενω η πουτανα, (ναι παιδια, πουτανα) κανει τουρ με γραφειο. Εχει παρει μπουσουλα απο το αλλο το βουνο το Ανναπουρνα.
Βουνισιε, δεν σε παρεθεσα μην μου βαλεις παλι χερι.
Γιατι ειναι ολο λαθος περικαλω; Καποιοι (καινουριοι) νομιζουν οτι ειμαστε μαλακες. Ασε να ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι.
Ηδη ξεκινησαν να ζητανε τηλεφωνο της Ιωαννας34 και πως ερχονται σε επικοινωνια μαζι της. Για τις αλλες που ειναι στην λιστα ξερουν πως να ερθουν σε επικοινωνια, η Ιωαννα ειναι που τους δυσκολευει. Εχει διαφορετικο τροπο βλεπεις και πρεπει να ρωτησουν. Α, ξεχασα.... Και αναφερεται και ειναι περηζητητη μια κωλ γκερλ (οχι πουτανα, ενταξει, μην βαρατε ΡΕΕΕΕΕΕΕ) Που το νημα της εχει να κινηθει κανα δυο χρονια και η ιδια εχει να μπει παραπανω. (Συγγνωμη, να κανει login με το account της ηθελα να πω)
Αντε και Best call girl 2024
I rest my case...τι εννοεις???...πες ξεκαθαρα....οχι μεσω Λαμιας....
σαφως και κανω λαθη, δεν ειμαι ρομποτ αλλα ανθρωπος.Αγαπητε μου, σε σεβομαι και ειμαι σιγουρος οτι στο εχω δειξει. Αλλα οταν κανεις φαουλ θα τα ακουσεις και εσυ.... Συγνωμιζε.
Τα ειπαμε καινδημοσια οταν σου εκανα την παρατηρηση. Αστο να παει στο διαολο ρε Παπαφιλιπς. Η εκτιμηση μου, αλλωστε, για εσενα δεν εχει αλλαξει.σαφως και κανω λαθη, δεν ειμαι ρομποτ αλλα ανθρωπος.
παρακαλω να μου πειτε που εχω κανει-κανω λαθος και δημοσια κιολας αν δε σας κανει κοπο. δεν εχω προβλημα.
για τα υπολοιπα δε χρειαζεται φερδερ κομεντς.
ξανα λεω πες ξεκαθαρα....ασε τον Σασα για την ωρα....ακουστε μαγκες δεν μπορειτε να πετατε εξυπναδες και υπονοουμενα απλα γιατι ειστε πιο πολλα χρονια εδω....ποσοι σου εχουν ζητησει το τηλ της Ιωαννας???...λεγε....I rest my case...
Οσο για τον Σασα, δεν ειναι το σωστο νημα. Προς το παρων κανει διακοπες στην Σόφια και συστηνει την μελλουσα νυφη στα μελλοντικα πεθερικα της.
Θα ρωτας στα σωστα νηματα τις αναλογες ερωτησεις.
Εμενα κανενας... Γιατι δεν το εχω και δεν της το γυρεψα και ποτε.ποσοι σου εχουν ζητησει
και που το ξερεις τοτε οτι το ζητησαν πολλοι και απο ποιον το ζητησαν???...και να το ζητησαν που ειναι το προβλημα δηλαδη????Εμενα κανενας... Γιατι δεν το εχω και δεν της το γυρεψα και ποτε.
Ουτε εγραψα οτι το γυρεψαν αοο εμενα.
αν εννοεις την παρατηρηση στο θρεντ της αγαπημενης σου (καταλαβες), σου απαντησα να ξαναδιαβασεις τι εγραψα.Τα ειπαμε καινδημοσια οταν σου εκανα την παρατηρηση. Αστο να παει στο διαολο ρε Παπαφιλιπς. Η εκτιμηση μου, αλλωστε, για εσενα δεν εχει αλλαξει.
Ας μεινουμε στο νημα και το τι πρεσβευει. Τους πηρε τα στρινγκ η Ιωαννα λεμε! Αν ητανε ταβλι δεν θα το παιζανε ουτε στην φυλακη...
Δεν υπαρχει κσνενα προβλημα, συνεχιστε.και που το ξερεις τοτε οτι το ζητησαν πολλοι και απο ποιον το ζητησαν???...και να το ζητησαν που ειναι το προβλημα δηλαδη????
Δεν ειναι αγαπημενη μου Παπαφιλιπε. Ουτε και ητανε σγαπημενη μου ποτε. Ουτε και γι αυτην ημουνα ποτε ο αγαπημενος της. Επαγγελματικη ητανε η συναντηση που ειχα μαζι της.αν εννοεις την παρατηρηση στο θρεντ της αγαπημενης σου (καταλαβες), σου απαντησα να ξαναδιαβασεις τι εγραψα.
αν δεν το καταλαβες... δε φταιω.
αλλα αν το θες... επειδη εγραψα οτι το συγκεκριμενο ειναι ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ και δεν ξανα-ασχοληθηκα επι αυτου (οπως ειδες, ενω οι αλλοι το συνεχισαν)... καλυτερα σε πμ.