Έχω συναντήσει και τις τέσσερις.
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός και θα πω ότι η καλύτερη ανεξάρτητη είναι η Ιωάννα, σε συνολικό πακέτο.
Υποκειμενικά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η καλύτερη, αλλά αυτό είναι κάτι δικό μου.
Την Άννα έχω να την δω αρκετό καιρό, όμως ο χαρακτήρας της είναι ευχάριστος και οι υπηρεσίες της επιπέδου. Στα θετικά ότι τα καταπίνει, βέβαια και οι άλλες πλην της Τζίνας τα καταπίνουν.
Η Αριάνα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει ένα καλό gfe πακέτο, όμως παραμένει δυνατή μιας και γουστάρει το πρωκτικό.
Η Τζίνα από την άλλη, όλα μπορεί να τα κάνει άμα της βγει μέσα στο ραντεβού. Έχει πολύ ωραίο σώμα και τα στήθη της είναι ίσως τα καλύτερα που κυκλοφορούν σε ανεξάρτητες.
Αντικειμενικά, η Ιωάννα είναι η καλύτερη, αλλά υποκειμενικά, για μένα η Τζίνα είναι η καλύτερη, κι ας χάνει σε vfm λόγω της τιμής της.
Προσωπικά θα πρόσθετα την Μάγδα 19 που εμφανιζόταν για λίγο, αλλά μάλλον την χάσαμε.
Overall, αν και είναι πολύ καλές οι προαναφερθέσες, για μενα προσωπικά αυτές οι τέσσερις ούτε που ακουμπάνε την πρώτη μου πεντάδα με τις καλύτερες εσκόρτ που έχω συναντήσει.