παντος μου ειπε οτι δεν κανει πεζοδρομια. Της δινει λεφτα ο ταξιτζης. Τουλαχιστον δεν ειναι πουτανα
Μήπως ο ταξιτζής την πάει στα διάφορα ραντεβού? Για έλεγξέ το.
παντος μου ειπε οτι δεν κανει πεζοδρομια. Της δινει λεφτα ο ταξιτζης. Τουλαχιστον δεν ειναι πουτανα
ε ναι ρε μαν....και σενα σε πηδηξε ο ταριφας αλλα δεν εισαι και πουστηςπαντος μου ειπε οτι δεν κανει πεζοδρομια. Της δινει λεφτα ο ταξιτζης. Τουλαχιστον δεν ειναι πουτανα
ε ναι ρε μαν....και σενα σε πηδηξε ο ταριφας αλλα δεν εισαι και πουστης
Καλα δεν ντρεπεσαι, εισαι και αχαριστος ???ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
Και είναι και δύμετρη ψηλή και αδύνατη, η δικία μου.
Να ανησυχώ, μάλλον εγώ, που δεν φέρενει φράγκο και ότι τις δίνω το τρώει σε λίγες μέρες?![]()
Αν είναι δυμετρη ψηλή και αδύνατη μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς![]()
Eυχαρίστως,![]()
![]()
, αν έχεται το ανάλογο πορτοφόλι
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ δωσε πληροφοριες λοιπον οσο ειναι καιρος και πορτοφολι μισογεματο, γιατι με τους μαλακες που εχουμε μπλεξει δεν βλεπω να βγαζουμε κυβερνηση και θα το αδιασουν και αυτο...![]()
![]()
Mια πλάκα κάνουμε φίλε, δεν βάλαμε στόχο και το πορτοφόλι σου.![]()
![]()
Δεν είναι σωστό να παίρνουμε την δουλεία γυναικών που ζουν από αυτό.![]()
![]()
![]()
να την φιλάς τα ποδαράκια της ....ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο