παντος μου ειπε οτι δεν κανει πεζοδρομια. Της δινει λεφτα ο ταξιτζης. Τουλαχιστον δεν ειναι πουτανα
Μήπως ο ταξιτζής την πάει στα διάφορα ραντεβού? Για έλεγξέ το.
παντος μου ειπε οτι δεν κανει πεζοδρομια. Της δινει λεφτα ο ταξιτζης. Τουλαχιστον δεν ειναι πουτανα
ε ναι ρε μαν....και σενα σε πηδηξε ο ταριφας αλλα δεν εισαι και πουστηςπαντος μου ειπε οτι δεν κανει πεζοδρομια. Της δινει λεφτα ο ταξιτζης. Τουλαχιστον δεν ειναι πουτανα
ε ναι ρε μαν....και σενα σε πηδηξε ο ταριφας αλλα δεν εισαι και πουστης
Καλα δεν ντρεπεσαι, εισαι και αχαριστος ???ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
Και είναι και δύμετρη ψηλή και αδύνατη, η δικία μου.
Να ανησυχώ, μάλλον εγώ, που δεν φέρενει φράγκο και ότι τις δίνω το τρώει σε λίγες μέρες?
Αν είναι δυμετρη ψηλή και αδύνατη μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς
Eυχαρίστως, , αν έχεται το ανάλογο πορτοφόλι
οκ δωσε πληροφοριες λοιπον οσο ειναι καιρος και πορτοφολι μισογεματο, γιατι με τους μαλακες που εχουμε μπλεξει δεν βλεπω να βγαζουμε κυβερνηση και θα το αδιασουν και αυτο...
Mια πλάκα κάνουμε φίλε, δεν βάλαμε στόχο και το πορτοφόλι σου.
Δεν είναι σωστό να παίρνουμε την δουλεία γυναικών που ζουν από αυτό.
να την φιλάς τα ποδαράκια της ....ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
να την φιλάς τα ποδαράκια της ....
να την φιλάς τα ποδαράκια της ....