nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
μουσουλμανο με πετροδολλαρα?
ολ δε μανι φλαουερς στη δική μου αγκαλιά
μουσουλμανο με πετροδολλαρα?
εβαλες μυαλο ρε επιτελους?αλλα ρωσσο ρε αχαιρευτη,χαθηκε κανας εμιρης,κανας ελβετος,κανας ματσολας?απο την σκυλα στην χαρυβδη πας.όχι αλλά βρήκα εγώ Ρώσο
προσεχε οι ρωσοι πεινουν βοτκες και δεν ειναι σαν εμαςολ δε μανι φλαουερς στη δική μου αγκαλιά
παντος μου ειπε οτι δεν κανει πεζοδρομια. Της δινει λεφτα ο ταξιτζης. Τουλαχιστον δεν ειναι πουτανα
γεια σου κοριτσι :-*αχ πως τα λες :-*
τυπε αν βρεις τη γυναικα σου με τον γκομενο της στο κρεβατι σας σκεπασε τον μη κρυωσει
μαν εχει και ανομαλους σιγα σιγα να αρχιζεις να ανυσηχειςρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
αμε,παιζαμε 3 μαλακιες την μερα για παρτυ σουσας έλειψα???
μην εισαι μαλακας και οι δικες μας δουλευουν και δεν μας δινουν φραγκο,παρε τα λεφτα και στ αρχιδια σουρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
Κοίτα, κάποια στιγμή είχα πάρει μία βίζιτα στο σπίτι στο ξεκάρφωτο, πάνε 10 χρόνια περίπου. Ρωσίδα ήτανε. Εκτός των άλλων και συζητώντας, μου είπε πως ήταν παντρεμένη με ένα παιδί, και ο άντρας της καθόταν στο σπίτι ενώ εκείνη ''δούλευε'' εν γνώσει του. Μήπως είσαι ο σύζυγος και μου είχε πει ψέματα ότι το ήξερες;;;ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
οχι ρε συ,τι πονηρο.ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο
Αυτα ειναι θεματα.
Ποιος Σαμαρας ή Τσίπρας και μαλακίες!!!!!!
Οποιος και να βγει λετε να κόψει την χοντρη να γαμιέται και να πηγαίνει τα λεφτα στον παπαρα?
ρε παιδια η γυναικα μου τωρα τελευταια γυρναει 5 το πρωι και παντα ματσομενη. Να ανησυχισω. Αν και τοσο χοντρη που ειναι δεν νομιζω να παιζει τιποτα πονηρο