Νέα

Η γνώμη των αντρών του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ήταν αυθαίρετο από την στιγμή που εσύ νόμιζες ότι δεν θα αντιμετωπίζεις ειρωνείες η μάλλον δεν θα αντιμετώπιζες ειρωνείες στον βαθμό που περίμενες

λάθος κάνεις,εγώ πίστευα ότι από την αρχή θα με γιουχάραν,με συνοπτικές διαδικασίες,κ πάλι ευχαριστημένη είμαι

Και εδώ σου είπαν έστω και για πλάκα πάρτους μαζί

είπα τίποτα ότι με πείραξε αυτό το σχόλιο?

δεν περίμενα ότι θα αβρω την λύση στο πρόβλξμα μου,απλώς ήθελα να ακούσω κ κάτι διαφορετικό πέρα απο το να είμαι και με τουσ δύο.συμβουλή που μου την έδωσαν στα σοβαρά.κ στο κάτω κάτω η βασική μου ερώτηση απευθυνόμενη προς τουσ ΄νατρες εδώ,ήταν αν πιστεύουν οτι ο πρώην είναι καμμένο χαρτί.όχι τι πέπει να κάνω.υπάρχει διαφορά

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ο πρώην είναι καμένο χαρτί, άρρωστη κατάσταση...Μακριά!Για τον νυν κάνε ότι καταλαβαίνεις...εσύ ξέρεις πως νιώθεις.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
βρε κουμπαρά προσπαθώ διαβάζοντας να καταλάβω πάνω σε τι θέλεις τις απόψεις όλων των εδώ ομοϊδεατών..

Πάνω στο αν είσαι η κλασσική Ελληνίδα πουτάνα? :think: (μπορούμε να σου απαντήσουμε..όλοι έχουμε εμπειρία εδώ..)
Αν γίνεσαι μελοδραματική? :think:
ή αν είσαι κουραστική?? :think:

Το case σου είναι χιλιοπαιγμένο και από τις δυο πλευρές...μήπως πρέπει να ρωτήσεις τον Ασκητή?? ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κοπελια,λιγο αξιοπρεπεια..σε εφτυσε κ σε ξανακαβατζωσε 2φορεσ,τι καταλαβαινεισ απο αυτο?προσεχε την επομενη θα σε ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ,νατο θυμασαι..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ε τότε γιατί παραπονιέσαι ότι τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν σε είπαν ξέκωλο?Εσύ αφού περίμενες ότι θα σε γιούχαραν ας μην έσκαγες.Μετά από λίγο θα σταματούσαν όσοι σε έβρισαν.Όσο για το αν ο πρώην σου είναι καμένο χαρτί του πούστη πια μετά από όλες αυτές τις απαντήσεις δεν μπορεί να μην κατάλαβες!!Και αυτό που σου είπαν "πάρε και τους δύο μαζί"
έτσι όπως το λες είναι να μην σου είπαν τίποτα άλλο και οι φίλοι σου πράγμα που μου φαίνεται λίγο δύσκολο.Εδώ σου έδωσαν άλλες συμβουλές πολλά από τα παιδιά στο site δεν σου έδωσαν οι γνωστοί σου?

nikoscbr

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω απορω πως γινεται να εισαι σε διλημμα.

Εκτος αν εισαι τοσο νοητικα υστερημενη ωστε να θες ακομα τον πρωτον.

Πας καλα κοπελα μου? Δεν βλεπεις οτι ο κυκλος σου με τον πρωτο πλεον εχει κλεισει?

Δεν βλεπεις οτι ο τυπος απλα θελει να γαμαει με μια Α σιγουρια, καποια γκομενα που καποτε ενιωθε κατι για αυτην, και τωρα απλα γουσταρει να εχει ενα μονιμο καλο γαμησι?

Δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι ενας τριμαλακας και μισος?

Τι διαολο θες να σου πουμε? Να μεινεις με τον δευτερο ετσι απλα? Αν σου πουμε κατι τετοιο θα αρχισεις να μας λες "μα με τον πρωτο ειναι αλλιως" και τις λοιπες μαλακιες που λετε οταν ερχεστε σε αυτα τα διλημματα.

Δες τα προφανη απο μονη σου και οταν καταλαβεις τι γινεται τοτε αποφασιζεις. Εμεις ο,τι και να σου πουμε, εσυ μεχρι να το παρεις αποφαση να το κανεις, μπορει να ξανα εχεις γυρισει στον πρωτο και σε 6 μηνες απο τωρα να γραφεις το ιδιο θεμα σε αλλο forum και να ζητας τη συμβουλη των εκαστοτε μελων, για τον μαλακα γκομενο που εχεις που σε εχει παρατησει 3 φορες και δεν ξερεις τι να κανεις.

Σου λεει ο αλλος στεγνα στη μουρη οτι σε βαρεθηκε ( και μαλιστα οχι για πρωτη φορα ) και εσυ εχεις διλημματα για το αν πρεπει να γυρισεις πισω η οχι?

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Τι περισσοτερο να σου πω; Αφου ο AnalHunter στα ειπε ολα.Ωμα ισως,αλλα εχει δικιο. :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όσο για το αν ο πρώην σου είναι καμένο χαρτί του πούστη πια μετά από όλες αυτές τις απαντήσεις δεν μπορεί να μην κατάλαβες!!
Εάν κάποιος χρειάζεται την γνώμη μας, ή οποιουδήποτε άλλου, μετά απο αυτά που μας  περιέγραψε η  :think: κοπελία  :think: (άντε να δούμε ποιός λακαμάς κάνει πάλι πλάκα), εμ ας πάει να γαμηθεί, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη......

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το εργο το εχουμε ξαναδει. Οσες μπαινουν εδω μεσα γκαβλωνουν με τοσους μπουρδελιαριδες να ασχολουνται με τη παρτυ τους και δε λενε να ξεκολλησουν οσες απαντησεις και να παρουν. Οτι και να της πειτε αυτη θα βρισκει αφορμες και θα τριγυριζει σπαζοντας τις μπαλες των μπουρδελιαριδων. Αυτος αλλωστε ηταν και συνειδητα (η υποσυνειδητα) και ο αρχικος της σκοπος και οχι το προβλημα που την απασχολει. :birdman:

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πάει,την χάσαμε την μπάλα στις τελευταίες σελίδες
άντε ας κλειδώσω το θέμα, γιατί με τόσα γίδια μαζεμένα,για μαντρί πάμε.
ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν,κ καλή επιτυχία στο καινούριο thread που θα ανοίξετε που θα ασχολείται με το πόσο πουτάνες κ κότες είναι οι Ελληνίδες. -

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom