Νέα

Η Γερμανίδα νυμφομανής ξαναχτύπησε!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ξαναχτύπησε η Γερμανίδα νυμφομανής, η οποία τον προηγούμενο μήνα είχε κλειδώσει έναν άντρα στο σπίτι της…
επειδή δεν άντεχε να της προσφέρει άλλο σεξ!!!

Νέο της θύμα είναι ένας Αφρικανός, τον οποίο εντόπισε η αστυνομία σε σκαλοπάτια πολυκατοικίας να κλαίει απαρηγόρητος. Όταν τον ρώτησαν τι είχε συμβεί εκείνος απάντησε:
«Ω Θεέ μου, ήταν κόλαση, δεν μπορώ να περπατήσω, σας παρακαλώ βοηθήστε με!».

Στην συνέχεια τους αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να της προσφέρει 36 ώρες σεξ πριν τον αφήσει να φύγει από το σπίτι της. Όπως εξήγησε στην συνέχεια ο άτυχος άντρας, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο λεωφορείο και όταν εκείνη τον κάλεσε σπίτι της να κάνουν «παρέα» εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Που να φανταστεί;

Όπως σας είχαμε πει, η συγκεκριμένη νυμφομανής έγινε γνωστή στις Αρχές, πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ένα απελπισμένο θύμα της, αρνήθηκε να της παρέχει παραπάνω σεξ από αυτό που μπορούσε και τότε εκείνη τον κλείδωσε στο σπίτι της.

Αυτός βγήκε στο μπαλκόνι και πήρε τρομαγμένος τις Αρχές λέγοντας «Βοηθήστε με. Θέλει να με σκοτώσει με σεξ»! Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της και σοκαρίστηκαν, όταν κατά την προσπάθεια «απεγκλωβισμού» του άντρα, δέχτηκαν και αυτοί σεξουαλική παρενόχληση από την 47χρονη γυναίκα.

OP
OP
C

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ λέω να την βρούμε και να της βγαλουμε εισητήτιο για Ελλάδα. Εδώ τουλάχιστον θα την εκτιμίσουν. Οχι σαν τους αχαριστους εκεί πάνω...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα βρεί τον παράδεισό της εδώ στην Ελλάδα, κι' εμείς, θα πάρουμε εκδίκηση για όσα μας κάνει η Μέρκελ! :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Απο που ειναι η πηγη?
Για στειλε να δουμε...

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
θα πλουτισει η σαυρα εδω.ασε που θα χεστει στα πμ απο δω μεσα :2funny: :2funny: :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
tumblr_lxa2vpvl9Z1qj1fqjo1_500.jpg

Αν ηταν αυτη θα την αφηνα να με βασανισει οσο ηθελε. :2funny:

OP
OP
C

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Την πραγματική δεν μπορώ να την πετύχω..
Που θα πάει θα την κάνει και τρίτη φορα και τη δουμε

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
την επομενη φορα θα πηγαινω με λεωφορειο στη δουλεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ητανε μεχρι 30 και εμφανησιμη θα πηγαινα Γερμανια να τη συναντισω :2funny:Σημερα ειχα την Κακασχημη.Πριν λιγο την εδιωξα (με ευγενικο τροπο) και περηποιηθηκα τ'αμαξι.Εχω ομως πολλες καβλες.Σκεφτομαι να φερω την Κορεατισα μου ή καποια αλλη γκομενα οποια ειναι στην πολη.Τωρα δυστηχως στις γιορτες ολες εχουνε φυγει :rockon:!ή θα  :jerking:.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ητανε μεχρι 30 και εμφανησιμη θα πηγαινα Γερμανια να τη συναντισω :2funny:Σημερα ειχα την Κακασχημη.Πριν λιγο την εδιωξα (με ευγενικο τροπο) και περηποιηθηκα τ'αμαξι.Εχω ομως πολλες καβλες.Σκεφτομαι να φερω την Κορεατισα μου ή καποια αλλη γκομενα οποια ειναι στην πολη.Τωρα δυστηχως στις γιορτες ολες εχουνε φυγει :rockon:!ή θα  :jerking:.
ποια ηταν η κακασχημη τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom