imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
ρε μεγαλε σαν ψευτικο χωριο απο αμερικανικο στρατοπεδο εκπαιδευσης στρατιωτων στον πολεμο των πολεων μοιαζει.....ζουν και ανθρωποι εκει;![]()
Πρόσεξε τι έπαθα εκεί.
Φτάνω με το τραίνο S8 από το αεροδρόμιο.Πάω στη στάση του λεωφορείου και ρωτάω 2 οδηγούς πώς θα πάω στο διαμέρισμα που θα έμενα.Αγγλικά δεν ήξεραν,εγώ δεν ξέρω Γερμανικά.Μου γράφουν σε ένα χαρτί OF31 που ήταν ο αριθμός του λεωφορείου.Μπαίνω μέσα του δείχνω του οδηγού που θέλω να πάω.Αγγλικά ούτε αυτός...Σε κάποια στάση μου κάνει νόημα να κατέβω και να πάω ευθεία.Χάθηκα!!!Μπαίνω σε ένα Kiosk ρωτάω αν μιλάνε Αγγλικά,όχι μου λένε.Ρωτάω μήπως είναι Έλληνες,μου απαντάνε ότι είναι Τούρκοι!!!Δίπλα ήταν ένα μαγαζί που μια κοπέλα έκανε μανικιούρ!Η πελάτισα μίλαγε λίγα Αγγλικά και με κατευθύνει.Στους δρόμους να μην ακούγεται τίποτα...Κάποια στιγμή πρέπει να μπω σε ένα χωματόδρομο δίπλα κάτι χωράφια "άντε να είναι κανά κοπρόσκυλο και τη γάμησα" σκέφτομαι.Περπάτησα συνολικά 2χλμ και βρέθηκα στο διαμέρισμα...Μου λένε ποιο λεωφορείο να πάρω μετά για το σταθμό,τελικά είχε στάση 50μ από εκεί.Στην επιστροφή το βράδυ κάνω τη μαλακία να περπατήσω.Ερημιά.Δεν ακουγόταν τίποτα.Και όμως είχε ζωή.Οι pubs είχαν κόσμο,ένα παγωτατζίδικο είχε κόσμο,κάποιοι έκαναν ποδήλατο,αλλά ησυχία!Ο κόσμος ζει ήσυχα,και περνάει καλά...Μια νεκρή πόλη με κόσμο!!!