ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ζητω ταπεινα συγνωμη και ελπιζω οταν το 3ο Ραϊχ επιστρεψει να με αφησετε να ζησω σε ενα μπουντρουμι ολη μου τη ζωη και να μην με κανετε FAIRY και συμφερει.
Η ομορφιά της Άριας Λευκής γυναίκας κυνδινεύει να εκλείψει από την Γη . Οι Λευκοί Λαοί γυφτοποιούντε και τα έθνη καταστρέφοντε . Η Αμερική αποκτάει δύναμη και θα φτιάξει την παγκόσμια αυτοκρατορία .
Το όραμα των Ηγετών του Γ' Ράιχ για μία ελεύθερη Ευρώπη από τον Μοχθηρό Ιουδαίο φαντάζει τόσο μακρινό ....
WIR KOMMEN WIEDER
88 !!
Καλώς τον πελάτη..............
επιδη κανενας ελινασ δεν ερχετε στη δουλια θα παρο αυτους
καλά έχω πεθάνει στο γέλιο, ούτε συνεννοημένοι να είμαστε...επιδη κανενας ελινασ δεν ερχετε στη δουλια θα παρο αυτους
μακαρι να μπη στις εκλογες,να δουμε ποσοι αρχιμαλακες ειμαστε
κολιτε ολοι παραπονοντε οτι δε βρισκουν δουλια,ε σου λεο απο τοτε ειδικα που τα ξενα διπλοματα μετρανε και δο δε παταη ελλινασ, αλβανοι στην αρχη(αυτοι γινανε Ελινες πια δεν ερχοντε),πολονοι (θερια),πακιστανοι(ιπομονετικι και δουλευταραδες)καλά έχω πεθάνει στο γέλιο, ούτε συνεννοημένοι να είμαστε...
Δημοκρατία έχουμε, γιατί όχι και η ΧΑ στις εκλογές?
Έτσι θα είναι γνωστό πια το πλήθος των φασιστών (και συμπαθούντων)
Αν το ποσοστό είναι μηδαμινό (πράγμα που ελπίζω) αποδυκνείεται πως οι Έλληνες δεν εμφυσούνται από την συγκεκριμένη ιδεολογία. Αν το ποσοστό είναι μεγάλο, τότε κάτι συμβαίνει και φυσικά υπάρχει λόγος γι αυτό, για την ακρίβεια αρκετοί λόγοι που πρέπει να διερευνηθούν.
(πράγμα που ελπίζω) αποδυκνείεται πως οι Έλληνες δεν