Νέα

Η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Οκ βρηκα τι ακριβως διεκοψαν.
Δεν ξερω κατα ποσο εχει γινει γνωστο το περιστατικο. Παντως πρεπει σιγουρα πρεπει να νιωθουμε περιφανοι.
Ιδιαιτερα οταν ο ενας μιλουσε ελληνικα στον ξενο. Εκεινον που ειχε διακοψει οταν θελησαν δημοκρατικα και ωραια να εκφρασουν τις αποψεις τους.
Ευτυχως που υπαρχει και το stormfront και χρειαστηκε να μαθει αγγλικα. Αλλιως δεν θα ελεγε ποτε το "What do you want?" εκει βεβαια τελειωνε και η δυνατοτητα του για λεκτικη αντιπαραθεση. "Ανιφορεσιον, you know?"

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και πολύ θράσος όμως να παρουσιάζουν οι κουφάλες του Ουράνιου τόξου Μακεδονικό λεξικό και μάλιστα στην Αθήνα.Καλά τους κάναν οι Χρυσαυγίτες και συγχαρητήρια στα παιδιά. αν και είμαι κατά της βίας.Εύχομαι να κάνουν ντου σε καμια προεκλογικη συγκέντρωση των Οικολόγων και να τραβήξουν μια σφαλιάρα στον Τρεμόπουλο.Άντε πια γιατί μας πολεμούν εμάς τους Έλληνες με υπόγεια μέσα και θα μας αλλοιώσουν την ταυτότητά μας.Παλιοπροδότες!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
...Εύχομαι να κάνουν ντου σε καμια προεκλογικη συγκέντρωση των Οικολόγων και να τραβήξουν μια σφαλιάρα στον Τρεμόπουλο...
Το μουσι να του ξεριζωσουν και να του το δωσουν να το φαει!
Εχει και μουσι τρομαρα του! Ισως επειδη ξερει οτι το μουσι ειναι "ο φερετζες"

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είναι το παράδειγμα του πως κάποιοι πείθουν χαμηλού επιπέδου άτομα ότι υπάρχουν "καθαρά" έθνη και ότι για τα χάλια τους δεν  τους φταίει η μη εκπαίδευση τους. Ο φασισμός θα νικηθεί μόνο με μελέτη. Ψάξτε στο νετ , θα βρείτε  πολλά  για το ελληνικό κράτος και το  πως  δημιουργήθηκε  ο νεοελληνικός λαός. Όσο  για τις  εκλογές  διαλέξτε τι σας  ταιριάζει.  Εγώ δε θέλω να απαγορευθεί  η λειτουργία κανενός  κόμματος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον  τελευταίο καιρό προμοτάρεται  η ΧΑ. Στόχος είναι να πετσοκόψουν τον Καρατζαφέρη. Δεν είναι τυχαίο το ότι έγινε "μακεδονικό" κόμμα με τον  κολλητό του  Κωστάκη, τον καθηγητή χωρίς  διδακτορικό,  Ζουράρι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Είναι το παράδειγμα του πως κάποιοι πείθουν χαμηλού επιπέδου άτομα ότι υπάρχουν "καθαρά" έθνη και ότι για τα χάλια τους δεν  τους φταίει η μη εκπαίδευση τους. Ο φασισμός θα νικηθεί μόνο με μελέτη. Ψάξτε στο νετ , θα βρείτε  πολλά  για το ελληνικό κράτος και το  πως   δημιουργήθηκε  ο νεοελληνικός λαός. Όσο  για τις  εκλογές  διαλέξτε τι σας  ταιριάζει.  Εγώ δε θέλω να απαγορευθεί  η λειτουργία κανενός  κόμματος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον  τελευταίο καιρό προμοτάρεται  η ΧΑ. Στόχος είναι να πετσοκόψουν τον Καρατζαφέρη. Δεν είναι τυχαίο το ότι έγινε "μακεδονικό" κόμμα με τον  κολλητό του  Κωστάκη, τον καθηγητή χωρίς  διδακτορικό,  Ζουράρι.
παντως πολλα φραγκα πρεπει να εχει αυτος ο ζουραρις
εφημεριδα
τωρα ενα καρο λεφτα στο ΠΑΜΜΕ
αλλα δεν πιστευω στις κακες γλωσσες που λενε οτι τα παιρνει χοντρα απο τον χοντρο

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
παντως πολλα φραγκα πρεπει να εχει αυτος ο ζουραρις
εφημεριδα
τωρα ενα καρο λεφτα στο ΠΑΜΜΕ
αλλα δεν πιστευω στις κακες γλωσσες που λενε οτι τα παιρνει χοντρα απο τον χοντρο
Ο πατέρας του Ζουράρι ήταν ταμίας του ΚΚΕ πριν το συμμοριτοπόλεμο. Μετά τη νίκη των Ελλήνων το ΚΚΕ κρίθηκε παράνομο και πολλοί φύγαν σε άλλες χώρες ενώ άλλοι φυλακίστηκαν. Ο πατήρ Ζουράρις απλώς τσέπωσε τα φράγκα των κουκουέδων και έκανε μεγάλη ζωή όπως και ο αυτοαποκαλούμενος καθηγητής γιός του.

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παρατηρω οτι καποιοι "μορφωμενοι" και "ηψυλου" επιπεδου κραζουν τα παιδια που μπορει να ειναι αμορφωτα,δεν ξερουν αγγλικα και διεκοψαν(δεν εβαλαν κουκουλα,δεν κατεστρεψαν,δεν λεηλατησαν οπως κανουν τα μορφωμενα πλουσιοπαιδα με τα ασυλα τους) μια προσπαθεια καποιοι να αποδειξουν οτι η γλωσσα μιας επαρχιας της Ελλαδος επρεπε να  ειναι η γλωσσα της γειτονικης χωρας.αυτο επρεπε να το ειχε σταματησει η ιδια η πολιτεια.
πεθαναν ανθρωποι στην φυλακη για εσχατη προδοσια,και κατα ενα μερος καλως ηταν εκει,παροτι χαρη σ αυτους οι πολιτικοι μας σημερα εχουν λεφτα να κλεψουν.Και αν κακομιλησει καποιος σε πραγματικο προδοτη τον κραζουμε με οτι μπορουμε.
Σιγουρα καποιοι που ειναι μορφωμενοι ή ψαχνουν το εθνος μας στο "νετ" θα τους αρεσε τα παιδια τους στην Θεσσαλονικη να μαθαινουν δευτερη γλωσσα τα Μακεδονικα,να μενουν στην οδο Κεμαλ και στις 29Μαη να κανουν παρελαση στην Θρακη οι μουσουλμανοι για την αλωση της Πολης και προτειμουν τις ανεμογενητριες ή την καρετα-καρετα.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.
Αν με θεωρεισεται ΧΑυγιτη,φασιστα,νεοναζιστη ή οτι αλλο εγκληματικο θεωρειται οποιος ειναι Ελληνας να σας πω οτι ειμαι αμορφωτος αλλα δυστηχως πολυ λιγοτερο αμορφωτος απο οτι οι παπουδες μας που πεθαναν για ολα αυτα τα οποια καταστρεφουμε και γελοιοποιουμε.
Αν το οτι νιωθω Ελληνας το πολιτικο συστημα μου κλεινει την πορτα,θα μπω στην πορτα του κομματος που μου την εχει ανοιχτη.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οτι οι χρυσαυγιτες θα μπορουσαν να μπουν μεσα κ να μην μεινει κολυμπυθροξυλο ορθιο αλλα δεν το καναν νομιζω οτι τους τιμαει!αλλωστε στο θεμα με τα σκοπια πιστευω οτι εχουμε γινει πολυ ανεκτικοι σε σημειο εξωφρενικο!!
Αλλα απο την αλλην το 2004 κ κνιτες ειχαν μπει στην παρουσιαση του βιβλιου "η μαυρη βιβλος του κουμμουνισμου" κ την ειχαν διακοψει με αποτελεσμα αυτη να γινει αλλου...
Τωρα που σε κατι τοσο ανθελληνικο καποιοι αντιδρασαν εστω κ ετσι εμενα τουλαχιστον δν μ ενοχλει καθολου..
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΧΑ θα ανεβασει κατα πολυ τα ποσοστα της γτ το ΛΑΟΣ με τις τελευταιες επιλογες του εχει απογοητευσει πολυ κοσμο απο τον πατριωτικο χωρο κ νομιζω οτι πλεον το θεμα των λαθρομεταναστων εχει αρχεισει κ ενοχλει κ τους πλεον συντηριτικους!

Επισκέπτης
Εν μέσω πομπής ιερειών διακρίνουμε άρμα φέρων  την κεφαλή της Θεάς Αθηνάς!

Οι εορτές που  τελούσαν υπό την προσωπική καθοδήγηση του Αλφρέδου Ρόζεμπεργκ, είχαν ως επίκεντρό τους πανάρχαιες δωρικές δοξασίες και τιμούσαν ιδιαιτέρως το ηλιακό σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εν μέσω πομπής ιερειών διακρίνουμε άρμα φέρων  την κεφαλή της Θεάς Αθηνάς!

Οι εορτές που  τελούσαν υπό την προσωπική καθοδήγηση του Αλφρέδου Ρόζεμπεργκ, είχαν ως επίκεντρό τους πανάρχαιες δωρικές δοξασίες και τιμούσαν ιδιαιτέρως το ηλιακό σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού.

Διαφήμιση;
Οι Ναζί, δεν είχαν σχέση με τους Δωριείς, όπως φυσικά και οι Γερμανοί. Δεν είχαν σχέση με τους Αρεία φυλή, κατά Nitsche, o οποίος θεωρούσε τους Έλληνες και κατηγορούσε τους Γερμανούς.
Στα σχολεία αντί θρησκευτικής εικόνας είχαν τον Χίτλερ. Οι γυναίκες καλούνταν να απόσχουν από το sex, να γίνεται μόνο για τεκνοποίηση και είχαν ιδρυθεί φάρμες, όπου υγιείς Γερμανίδες θα δούλευαν και θα τεκνοποιούσαν. Αυτά δείχνεις;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Και πολύ θράσος όμως να παρουσιάζουν οι κουφάλες του Ουράνιου τόξου Μακεδονικό λεξικό και μάλιστα στην Αθήνα.Καλά τους κάναν οι Χρυσαυγίτες και συγχαρητήρια στα παιδιά. αν και είμαι κατά της βίας.Εύχομαι να κάνουν ντου σε καμια προεκλογικη συγκέντρωση των Οικολόγων και να τραβήξουν μια σφαλιάρα στον Τρεμόπουλο.Άντε πια γιατί μας πολεμούν εμάς τους Έλληνες με υπόγεια μέσα και θα μας αλλοιώσουν την ταυτότητά μας.Παλιοπροδότες!

+1.000.000

Υ.Γ. Πάντως στις Ευρωεκλογές μάγκες ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ, ούτε μια ψήφος χαμένη.
    Η ΧΑ καλή είναι για Αγώνες αλλά δεν έχουν πολιτικό λόγο. Εάν χάσει
    κρίσιμες ψήφους το ΛΑΟΣ η αποτυχία θα χρεωθεί σε όλον τον Πατριωτικό Χώρο.
    Οι Εκλογές αυτές είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν ο Καρατζαφέρης δεσμευόταν ότι δε θα συνεργαστεί ποτέ με τη ΝΔ,θα τον ψήφιζα και στις ευρωεκλογές,αλλά και στις Εθνικές εκλογές.Επειδή όμως δεν έχει δεσμευτεί,κι επειδή δε θέλω να ψηφίσω ένα κόμμα που και στα εθνικά θέματα,αλλά και στα οικονομικά κλπ,σε 5 χρόνια έχει καταφέρει ότι κατάφεραν οι άλλοι στα περίπου 20 μην συνεχόμενα χρόνια,δε θα χαραμίσω την ψήφο μου στον ΛΑΟΣ.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Imaginas εάν υποθέσουμε οτι με τον τρόπο που σκέφτεσαι σκεφτούν αρκετοί
Πατριώτες και χαθούν κρίσιμες ψήφοι από το ΛΑΟΣ. Κι έστω οτι πέρνει ένα
3% και 3% έστω οτι πέρνει και η ΧΑ ή το Μακεδονικό Μέτωπο Παπαθεμελή/Ζουράρη
και δεν εκλέγει κανέναν στην Ευρωβουλή, κι αντί για μας πάει στην
Ευρωβουλή ο Τρεμόπουλος(=Φωνή της Άγκυρας και των Αμερικάνων).

Σε ερωτώ ποιός θα έχει κερδίσει ;  Θα έχει κερδίσει ο Πατριωτικός Χώρος ;
Θα έχουν κερδίσει οι Έλληνες που δεν θα έχουν ούτε μια Πατριωτική φωνή στο
Ευρωκοινοβούλιο ;

Από εκεί και πέρα όλοι έχουμε μυαλό και κρίνουμε με την ψήφο μας το μέλλον
μας και το μέλλον της Χώρας μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Imaginas εάν υποθέσουμε οτι με τον τρόπο που σκέφτεσαι σκεφτούν αρκετοί
Πατριώτες και χαθούν κρίσιμες ψήφοι από το ΛΑΟΣ. Κι έστω οτι πέρνει ένα
3% και 3% έστω οτι πέρνει και η ΧΑ ή το Μακεδονικό Μέτωπο Παπαθεμελή/Ζουράρη
και δεν εκλέγει κανέναν στην Ευρωβουλή, κι αντί για μας πάει στην
Ευρωβουλή ο Τρεμόπουλος(=Φωνή της Άγκυρας και των Αμερικάνων).

Σε ερωτώ ποιός θα έχει κερδίσει ;  Θα έχει κερδίσει ο Πατριωτικός Χώρος ;
Θα έχουν κερδίσει οι Έλληνες που δεν θα έχουν ούτε μια Πατριωτική φωνή στο
Ευρωκοινοβούλιο ;

Από εκεί και πέρα όλοι έχουμε μυαλό και κρίνουμε με την ψήφο μας το μέλλον
μας και το μέλλον της Χώρας μας.
τυπε μου ο παπαθεμελης/ζουραρης τι διαφορετικο λενε απτον καρατζαφερη?
γιατι δεν ειναι μαζι

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
+1.000.000

Υ.Γ. Πάντως στις Ευρωεκλογές μάγκες ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ, ούτε μια ψήφος χαμένη.
     Η ΧΑ καλή είναι για Αγώνες αλλά δεν έχουν πολιτικό λόγο. Εάν χάσει
     κρίσιμες ψήφους το ΛΑΟΣ η αποτυχία θα χρεωθεί σε όλον τον Πατριωτικό Χώρο.
     Οι Εκλογές αυτές είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ.
Η ψηφος στο ΛΑΟΣ ειναι χαμενη απο την αποψη οτι οι επιλογες του Καρατζαφερη εχουν απογοητευσει πολυ κοσμο κ ο λεγομενος πατριωτικος χωρος δεν ειναι ενιαιος...
Δυστυχως το ΛΑΟΣ για μενα δεν εχει βρει ακομα ταυτοτητα περα απο τον αυτοπροσδιορισμο του σαν πατριωτικο και εχει κανει πολλες κοτσανες οπως η αντιρατσιστικη διακυρηξη η Τζαβελα σαν πρωτη υποψηφια ευρωβουλευτης η Σαρρη υποψηφια βουλευτης(ειδικα το τελευταιο γελοιοποιησε το κομμα)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Scorpios αν υποθέσουμε ότι στις επικείμενες εθνικές εκλογές η ΝΔ χρειάζεται 4-5 βουλευτές να σχηματίσει κυβέρνηση και προτείνει στο Καρατζαφέρη το υπουργείο υγείας και δώσει την υποστήριξη του,θα συνεχίσει την ίδια πολιτική στα εθνικά θέματα;Ακόμα και αν είναι στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα αλλάξει ρότα και θα πηγαίνει με της κυβέρνησης.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τυπε μου ο παπαθεμελης/ζουραρης τι διαφορετικο λενε απτον καρατζαφερη?
γιατι δεν ειναι μαζι

ΣυνΈλληνα αυτό τους ρώταγε και ο Άδωνις από τις εκπομπές του.

Προφανώς ο Παπαθεμελής έχει μείνει σε άλλες εποχές και χωρίζει τους
Έλληνες σε Αριστερούς και Δεξιούς.

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι να σας πω κατι που μου ειπε καποιος πολυ σοβαρος κυριος,(δικηγορος)ο οποιος ειναι μεσα στα πραγματα διοτι ειχε για πολλα χρονια μεγαλη θεση σε ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα(διευθυντης σε τομεα του κομματος).και ακουστε τι μου εχει πει.εχει γινει εδω και καποια χρονια μια συμφωνια μεταξυ των 2 κομματων, μεσω καποιον επιχειρηματιων να χρηματοδοτουντε κατα καιρους και αναλογα με τις συνθηκες καποια πολυ μικρα κομματα.και αυτο γιατι?γιατι τα 2 κομματα ξερουν οτι ο κοσμος εχει καποιο μενος προς αυτα και θελει να αντιδραση.τακτικη τους ειναι να μην παει η αντιδραση σε ενα κομμα απο τα μικρα,διοτι αυτο θα αποκτησει καποια δυναμικη που ισως τους δημιουργησει προβλημα.θελουν να διασπαστει αυτη η αντιδραση σε οσο πιο πολλα κομματια γινεται και στο τελος να χαθει γιαυτο βλεπετε κατα καιρους να βγαινουν κατι κομματα απο την αφανεια,οπου δεν εχουν ουτε καν γραφεια.να ειναι οσο πιο ανωδυνη γινετε.σε ερωτηση που του εκανα τι προτινεις να ψηφισουμε? μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι να μην πας καθολου.αλλα αν πας ειναι θεμα επιλογης καθαρα του καθενος.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Scorpios αν υποθέσουμε ότι στις επικείμενες εθνικές εκλογές η ΝΔ χρειάζεται 4-5 βουλευτές να σχηματίσει κυβέρνηση και προτείνει στο Καρατζαφέρη το υπουργείο υγείας και δώσει την υποστήριξη του,θα συνεχίσει την ίδια πολιτική στα εθνικά θέματα;Ακόμα και αν είναι στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα αλλάξει ρότα και θα πηγαίνει με της κυβέρνησης.

Imaginas, στις επόμενες εθνικές εκλογές δεν υπάρχει περίπτωση η ΝΔ να βγεί
πρώτη και να σχηματίσει κυβέρνηση. Θα βγεί αντί για τον Κωστάκη ο Γιωργάκης
και θα μας δώσει χειροπόδαρα δεμένους στους Αμερικάνους Συμπατριώτες ΤΟΥ.

Οι εκλογές ΤΩΡΑ είναι ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, οπότε ψήφισε σωστά τώρα το Πατριωτικό
Κόμμα που είναι Πιθανότερο να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, και όταν έρθει
η ώρα για Εθνικές εκλογές εάν έχεις τέτοιες ανησυχίες μην ψηφίζεις Καρατζαφέρη
αλλά ΤΟΤΕ, στις Εθνικές Εκλογές, μην τιμωρείς προκαταβολικά όλο τον Πατριωτικό Χώρο.

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι να σας πω κατι που μου ειπε καποιος πολυ σοβαρος κυριος,(δικηγορος)ο οποιος ειναι μεσα στα πραγματα διοτι ειχε για πολλα χρονια μεγαλη θεση σε ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα(διευθυντης σε τομεα του κομματος).και ακουστε τι μου εχει πει.εχει γινει εδω και καποια χρονια μια συμφωνια μεταξυ των 2 κομματων, μεσω καποιον επιχειρηματιων να χρηματοδοτουντε κατα καιρους και αναλογα με τις συνθηκες καποια πολυ μικρα κομματα.και αυτο γιατι?γιατι τα 2 κομματα ξερουν οτι ο κοσμος εχει καποιο μενος προς αυτα και θελει να αντιδραση.τακτικη τους ειναι να μην παει η αντιδραση σε ενα κομμα απο τα μικρα,διοτι αυτο θα αποκτησει καποια δυναμικη που ισως τους δημιουργησει προβλημα.θελουν να διασπαστει αυτη η αντιδραση σε οσο πιο πολλα κομματια γινεται και στο τελος να χαθει γιαυτο βλεπετε κατα καιρους να βγαινουν κατι κομματα απο την αφανεια,οπου δεν εχουν ουτε καν γραφεια.να ειναι οσο πιο ανωδυνη γινετε.σε ερωτηση που του εκανα τι προτινεις να ψηφισουμε? μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι να μην πας καθολου.αλλα αν πας ειναι θεμα επιλογης καθαρα του καθενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom