Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να βγει αληθινό...

και

και

Τώρα πες μου ποιες αντίστοιχες κινήσεις είχαν γίνει τον Οκτώβρη του 1981- προχοχή, με γεγονότα όχι με τραβηγμένες από τις πουτσότριχες εικασίες του ΙΟυ...

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ........
βαργιέμαι να βρω το ποστ σου που ΟΡΘΩΣ μου λες ότι δεν πρέπει να εμπιστεύομαι την γουικιπίντια....
αλλά βεβαίως το νέο σλόγκαν της νουδου είναι αντιγραφή του ΠΑΣΟΚ
Τα καλά και συμφέροντα.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υ.Γ.
Δε χρειάζομαι κανένα μαλάκα που γράφει στο γουίκι να μου μιλήσει για τη χούντα....
Εγώ ΕΙΜΑΙ η Χούντα.  :birdman:
Το κατάλαβες;  :tits2:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα μιλάς σωστά...
Χάηλ μάην Φύρερ, Χάηλ!

:rockon:  :rockon:  :s&m_1:

ετσι για ρχόμαστε στα ίσα μας εδώ μέσα........

σαν πολλή δημοκρατία έχει πέσει μου φαίνεται...........

θα φορέσω τη στολή του μπαμπά θα σας γαμήσω όλους ρε αναρχολαμόγια........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μωρή σαύρα διάλογο θα κάνουμε τώρα;

Ποιός νορμάλ εγκέφαλος πιστεύει ιστορικά ότι οι στατηγούληδες και λοιποί αξιωματικοί δημοκράτες μετά απο 40!!!!!!!!! χρόνια ακρο-δεξιο-βασιλικο-χουντικό διακυβέρνησης της χώρας δέχθηκαν έτσι απλά την έλευση σοσιαλιστικής κυβέρνησης;
Θα μου πεις ψάχνεις νορμάλ εγκεφάλους στο μπουρδέλα;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα πράγματα κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν απλά.
Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, θεωρώ ακράδαντα ότι οι Αμερικανοί επέλεξαν την οδό του Ποντίου Πιλάτου στο θέμα του Αντρέα, ή μπορεί και έτσι να ήθελαν.....
Οπως ακριβώς οι κομμουνιστές περίμεναν απεγνωσμένα το 45 τη βοήθεια από Στάλιν και Τίτο που δεν ήρθε ποτέ και βάλαν τα τουφέκια στον κώλο τους, κάπως έτσι έγινε και με τα δημοκρατικά μας παλλικάρια του ελληνικού στρατού, πολλά από τα οποία επέστρεψαν με τον Κωστάκη στο στράτευμα για να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο και τη χαμένη αίγλη που τους στέρησαν τα Αμερικάνια γύρω στα τέλη του 70.......
Νέτα.....
όλοι οι άλλοι ίσιοι, στραβοί, βολταίροι, ροβεσπιέροι και λοιποι πιονέροι μπορείτε να μου λέτε ό,τι μαλακία θέτε.....
στα πελέ μου.
:pipa2:

Ρεεεεεε, ξέρεις ποιά ήταν η φρίκη που τράβηξαν οι στρατηγοί και όλοι οι χουντικοί του στρατεύματος και της κοινωνίας γενικότερα;;;

Η νομιμοποίηση του ΚΚΕ.
Δεν υπήρχε μεγαλύτερο σοκ από το να βλέπουν τον Καπετάν Γιώτη, τον Ριζοσπάστη να πουλιέται στα φανάρια και τις κόκκινες σημαίες με τα σφυροδρέπανα να ανεμίζουν.
Και όμως κανένας δεν έκανε κιχ και ξέρεις γιατί;;; ΓΙΑΤΙ δεν τους έπαιρνε.
Εσύ μπορεί να θυμάσαι τον μπαμπά σου να σου λέει διάφορα στο σπίτι αλλά παραέξω δεν τα έλεγε. Γιατί ήξερε ότι θα τον παίρνανε με τις ντομάτες.

Τι να φοβούνται και να νοσταλγούν οι στρατηγοί το 1981;
Εδώ τραγουδούσαν τον ύμνο του ΕΛΑΣ μέχρι και στις σχολικές εκδρομές, ο Ανδρέας με την Μελινάρα και τον Κατσιφάρα θα τους φόβιζαν;;; Ή μήπως ο σοσιαλισμός που θα εφάρμοζε το ΠΑΣΟΚ;;
Άσε που ήδη ο Ανδρέας είχε ήδη ρίξει νερό στο κρασί του, το ΠΑΣΟΚ είχε αλλάξει μέχρι και τα συνθήματα του.
Ακόμη θυμάμαι την μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις εκλογές του 1977 που είχα δει 5-10 άτομα σε μία γωνία να προσπαθούν να φωνάξουν το σύνθημα: "Οργάνωση και πάλη για σοσιαλισμό" ενώ η γραμμή έλεγε "Εμπρός Αντρέα για μιά Ελλάδα νέα".

Τώρα βέβαια, ουσιαστική απάντηση δεν δίνεις γιατί κοτζάμ CIA έκανε ενημέρωση για το υποτιθέμενο πραξικόπημα και προστάτεψε τον Ανδρέα και δεν έβαλε το χεράκι της, δεν έδωσε μία μικρή ώθηση για να τον ρίξει ή να τον "ουδετεροποιήσει".
(ας πούμε ότι η δική μου θεωρία είναι ότι το εδώ κλιμάκιο συνομιλούσε με κάποιους χουντικούς στο στράτευμα οι οποίοι τους πλάσσαραν διάφορες φιδοϊστορίες μήπως και τσιμπήσουν - που τσίμπησαν δηλαδή - και ότι βγει ).

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Οι ιστορικές μου γνώσεις δεν μου επιτρέπουν να έχω συγκεκριμένη άποψη για τις όποιες απόπειρες ή σκέψεις πραξικοπήματος μετά το 80', όμως θυμάμαι ότι ο Α.Παπανδρέου είχε διατηρήσει επίμονα και την ιδιότητα του υπουργού εθνικής άμυνας (πέραν αυτής του πρωθυπουργού) στις πρώτες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, οπότε ίσως κάτι τον ανησυχούσε ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρεεεεεε, ξέρεις ποιά ήταν η φρίκη που τράβηξαν οι στρατηγοί και όλοι οι χουντικοί του στρατεύματος και της κοινωνίας γενικότερα;;;

Η νομιμοποίηση του ΚΚΕ.
Δεν υπήρχε μεγαλύτερο σοκ από το να βλέπουν τον Καπετάν Γιώτη, τον Ριζοσπάστη να πουλιέται στα φανάρια και τις κόκκινες σημαίες με τα σφυροδρέπανα να ανεμίζουν.
Και όμως κανένας δεν έκανε κιχ και ξέρεις γιατί;;; ΓΙΑΤΙ δεν τους έπαιρνε.
Εσύ μπορεί να θυμάσαι τον μπαμπά σου να σου λέει διάφορα στο σπίτι αλλά παραέξω δεν τα έλεγε. Γιατί ήξερε ότι θα τον παίρνανε με τις ντομάτες.

Τι να φοβούνται και να νοσταλγούν οι στρατηγοί το 1981;
Εδώ τραγουδούσαν τον ύμνο του ΕΛΑΣ μέχρι και στις σχολικές εκδρομές, ο Ανδρέας με την Μελινάρα και τον Κατσιφάρα θα τους φόβιζαν;;; Ή μήπως ο σοσιαλισμός που θα εφάρμοζε το ΠΑΣΟΚ;;
Άσε που ήδη ο Ανδρέας είχε ήδη ρίξει νερό στο κρασί του, το ΠΑΣΟΚ είχε αλλάξει μέχρι και τα συνθήματα του.
Ακόμη θυμάμαι την μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις εκλογές του 1977 που είχα δει 5-10 άτομα σε μία γωνία να προσπαθούν να φωνάξουν το σύνθημα: "Οργάνωση και πάλη για σοσιαλισμό" ενώ η γραμμή έλεγε "Εμπρός Αντρέα για μιά Ελλάδα νέα".

Τώρα βέβαια, ουσιαστική απάντηση δεν δίνεις γιατί κοτζάμ CIA έκανε ενημέρωση για το υποτιθέμενο πραξικόπημα και προστάτεψε τον Ανδρέα και δεν έβαλε το χεράκι της, δεν έδωσε μία μικρή ώθηση για να τον ρίξει ή να τον "ουδετεροποιήσει".
(ας πούμε ότι η δική μου θεωρία είναι ότι το εδώ κλιμάκιο συνομιλούσε με κάποιους χουντικούς στο στράτευμα οι οποίοι τους πλάσσαραν διάφορες φιδοϊστορίες μήπως και τσιμπήσουν - που τσίμπησαν δηλαδή - και ότι βγει ).
τελικά τίποτα διαφορετικό από την ουσία αυτού που είπα δεν έγραψες....
Οι Αμερικανοι είχαν αποφασίσει και οι μάγκες δεν έβγαλαν άχνα......

Αλλά ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... Μετά το πήραν απόφαση....

Και εμμένω.....
Ενα γράμμα περίμεναν μερικοί από την πρεσβεία............
Πότε αλήθεια μπήκαν τα κάγκελα γύρω από το γρασίδι στην Αμερικάνικη πρεσβεία;
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είναι το ίδιο τραγούδι, είναι ο Νεοέλληνας, άλλη κομματάρα ..!!

Και δεν είναι απλοί αντάρτες αλλά η σκηνή του αφοπλισμού του ΕΛΑΣ μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας

:cussing:                       :headbang:                   :ak:                   :uzi:

Την ίδια παραπάνω σκηνή από τα επίκαιρα την έχει ξεσηκώσει ο Θ. Αγγελόπουλος στο Θίασο

Επισκέπτης
Για να πω την αλήθεια όταν είδα τον τίτλο του θέματος , επειδή στοχοποιούσε την ΔΑΠ (για την οποία δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια , δεν ήμουν ποτέ κάτοικος Ψυχικού ούτε Κολωνακίου , ούτε μέλος του Politia-Tennis-Club , ούτε είχε ο πατέρας μου κότερο 40 μέτρων στη Ζέα) , φαντάστηκα ότι κάποιο ΠΑΣΟΚοσκυλο έκλαιγε που δεν διορίστηκε όπως ο μπαμπάς του στο δημόσιο!

Έπεσα έξω!

Για τους γαμημένους αλήτες-εμπρηστές-δολοφόνους-ληστές-βάνδαλους που αυτο-αποκαλούνται "αναρχικοί" και έχουν τσιφλίκι τους τα ελληνικά πανεπιστήμια , υπάρχει μία λύση. Μόνο μία.

Από μία σφάιρα στο καύκαλο , να πάνε στο διάολο!

Επισκέπτης
...και από τότε τα ΚΚ στην Ελλάδα έχουν φθίνουσα πορεία.

Γιατί η Αριστερή Προπαγάνδα έχει επικρατήσει σε όλους τους χώρους , οπότε δεν "εγκλωβίζεται" μόνο στα Κ.Κ. Υποτιθέμενα "δεξια" κόμματα , π.χ. Ν.Δ. υποστηρίζουν απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ , όπως π.χ. με το βιβλίο της Ιστορίας. Δες τη Μαριέτα , πρώτη την έβαλε ο Καραμαλής για τις ευρωεκλογές μη τυχόν και δεν βγεί! (μακάρι να μη σώσει). Δες τη μη ψήφιση στην Ευρωβουλή της καταδίκης του κομμουνισμού ως εγκληματικός ιδεολογίας , από τους δήθεν "δεξιούς" της ΝΔ , με αρχηγό τότε τον Χατζηδάκη. Πρόταση που κατατέθηκε από τις χώρες που έζησαν τον κομμουνισμό στο πετσί τους , όπως η Τσεχία και η Ουγγαρία!
Δες τη χρηματοδότηση ταινιών-ιδεολογικών μανιφέστων του ΚΚΕ από το Ελληνικό κέντρο Κινηματογράφου, όπως ο "Καπετάν Κεμάλ" !!!!!!!!!!!!!!
Για το Σούρλα ή το Μαγγανά (τιμή & δόξα) θα χρηματοδοτούσε καμία ταινία το γαμημένο ελληνικό κέντρο γαμημένου ελληνικού γαμιολο-κουμμουνο-κινηματογράφου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom