- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.317
- Πόντοι
- 42.697
Πες μας τί πίνεις και δεν μας δίνεις;
Από πότε η απειλή παραίτησης συνιστά απόπειρα πραξικοπήματος;
κουμανταρία και τζιβανία
Πες μας τί πίνεις και δεν μας δίνεις;
Από πότε η απειλή παραίτησης συνιστά απόπειρα πραξικοπήματος;
Τώρα για τα ληγμένα, ρεεεεεεεε, ο γύψος έχει ημερομηνία λήξης;;;;
μωρή σαύρα διάλογο θα κάνουμε τώρα;
Ποιός νορμάλ εγκέφαλος πιστεύει ιστορικά ότι οι στατηγούληδες και λοιποί αξιωματικοί δημοκράτες μετά απο 40!!!!!!!!! χρόνια ακρο-δεξιο-βασιλικο-χουντικό διακυβέρνησης της χώρας δέχθηκαν έτσι απλά την έλευση σοσιαλιστικής κυβέρνησης;
Θα μου πεις ψάχνεις νορμάλ εγκεφάλους στο μπουρδέλα;
Τα πράγματα κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν απλά.
Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, θεωρώ ακράδαντα ότι οι Αμερικανοί επέλεξαν την οδό του Ποντίου Πιλάτου στο θέμα του Αντρέα, ή μπορεί και έτσι να ήθελαν.....
Οπως ακριβώς οι κομμουνιστές περίμεναν απεγνωσμένα το 45 τη βοήθεια από Στάλιν και Τίτο που δεν ήρθε ποτέ και βάλαν τα τουφέκια στον κώλο τους, κάπως έτσι έγινε και με τα δημοκρατικά μας παλλικάρια του ελληνικού στρατού, πολλά από τα οποία επέστρεψαν με τον Κωστάκη στο στράτευμα για να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο και τη χαμένη αίγλη που τους στέρησαν τα Αμερικάνια γύρω στα τέλη του 70.......
Νέτα.....
όλοι οι άλλοι ίσιοι, στραβοί, βολταίροι, ροβεσπιέροι και λοιποι πιονέροι μπορείτε να μου λέτε ό,τι μαλακία θέτε.....
στα πελέ μου.
Ρε παπαρίδη πες'μου κάτι.στα πελέ μου.
Στο ΑλκατράζΝα κάνω για ακόμα μία φορά ουσιστική πολιτική ερώτηση:
Σε ποια παράταξη κατά γενική ομολογία έχει τα καλύτερα και πιο εύκολα μωρά;
Νομίζω ότι πρέπει επιτελους να ανοίξει θρεντ "τα πελέ του Ανεπιθύμητου"....
Επί του θέματος, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις...Σημασία έχει όμως τί ισχύει και 28 χρόνια μετά το 1981 εκ των οποίων το πασοκ κυβερνούσε 20 χρόνια, δεν έχει βρεθεί ένα γαμημένο έγγραφο, ένα γαμημένο επιτελικό σχέδιο, έστω ένα γαμημένο ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα από το οποίο να προκύπτει ότι υπήρχε στα σκαριά πραξικόπημα...
Διότι ως πρώην δεξιός και βάλε, γνωρίζεις ότι τα πραξικοπήμα δεν γίνονται έτσι, στην τρέλα αλλά προετοιμάζονται επί μακρόν, με σχέδια, εντολές και συνομώτες σε θέσεις κλειδιά..
Φυσικά εσύ ως νορμάλ κατά δήλωσή σου εγκέφαλος τα παρακάμπτεις όλα αυτά και αρχίζεις την συνομωσιολογία διότι έτσι στέκει στη λογική ( ; ) σου...
Αν η πραγματικότητα διαφωνεί με αυτό που έχεις στο μυαλό σου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...
δεν έχει βρεθεί ένα γαμημένο έγγραφο, ένα γαμημένο επιτελικό σχέδιο, έστω ένα γαμημένο ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα από το οποίο να προκύπτει ότι υπήρχε στα σκαριά πραξικόπημα...
Διότι ως πρώην δεξιός και βάλε, γνωρίζεις ότι τα πραξικοπήμα δεν γίνονται έτσι, στην τρέλα αλλά προετοιμάζονται επί μακρόν, με σχέδια, εντολές και συνομώτες σε θέσεις κλειδιά..
Ρε παπαρίδη πες'μου κάτι.
Έχεις τόσο μεγάλα αρχίδια ή κάνεις πολύ μικρά γράμματα;
:o :o :o :o :o :o :o :oγιατί νομίζεις όλοι μικρό με προσφωνούσανε ΠΑΠΑΡΑ;
αστον να ρε!
μην τον πείραζεις!
αμα έχεις να πάρεις πρωτάθλημα και κύπελλο κάτι χρόνια, και σε έχει πάει κωλοφεράτζα ο Θειους Κρόκους ασάλιωτα τόσα χρόνια, μετά το να βλέπεις πραξικοπήματα και θεωρίες συνομωσίας είναι το λίγότερο που μπορεί να σου συμβεί
παρακαλείσθε όπως ποστάρετε τα ραβασάκια της 21ης Απριλίου του 67.
ρε μαλάκα πάλι μπέρδεψες τα εισιτήρια από τα κωλόμπαρα με ιστορικά ντοκουμέντα;Έχω κάτι χαρτάκια εισόδου στο Πεντάγωνο με πράσινες σφραγιδούλες εάν σε ενδιαφέρει....if you know what I mean!
Πάντως πώς φαίνονται από μακρυά τα θέματα που ανοίγουν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ο τίτλος ας πούμε δεν θα μπορούσε να ήταν κάπως πιο ουδέτερος: ΔΑΠ & Αριστερά;!
εμενα να με μαθισ καλα ελινικα ζιτο το ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κόψε την τσιμεντόσκονη
1.
αυτός που άνοιξε το θρεντ είναι δεδηλωμένος ΛΑ.ΟΣ.
2. ο τίτλος γράφει η χούντα της ΔΑΠ ΚΑΙ της αριστεράς.....άμα έχει ο τσύριζα τέτοιους οπαδούς τι να τους κάνει τους οχτρούς...
Υ.Γ.
που στομπούτσο μαθαίνετε ελληνικά ρε; στην Τουρκία;
παρακαλείσθε όπως ποστάρετε τα ραβασάκια της 21ης Απριλίου του 67.
Επίσης, εάν υποψιασθώ ότι οι επί μακρόν με σχέδια προετοιμασίες και εντολές οδήγησαν στην επιλογή του Παπαδόπουλου Ως καταλληλότερου δικτάτορα για την Ελλάδα..... .....θα πεθάααααααααααααααααααααααααααανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ζήτω η 21η Απριλίου ρε σκατοδημοκράτη.εμενα να με μαθισ καλα ελινικα ζιτο το ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζήτω τα καινούρια μας έπιπλα!!!!!!!!!!!!!!!!ζιτο η επαναστασισ ζιτο ο στατοσ ζιτο το εθονοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!