Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα για τα ληγμένα, ρεεεεεεεε, ο γύψος έχει ημερομηνία λήξης;;;;

μωρή σαύρα διάλογο θα κάνουμε τώρα;

Ποιός νορμάλ εγκέφαλος πιστεύει ιστορικά ότι οι στατηγούληδες και λοιποί αξιωματικοί δημοκράτες μετά απο 40!!!!!!!!! χρόνια ακρο-δεξιο-βασιλικο-χουντικό διακυβέρνησης της χώρας δέχθηκαν έτσι απλά την έλευση σοσιαλιστικής κυβέρνησης;
Θα μου πεις ψάχνεις νορμάλ εγκεφάλους στο μπουρδέλα;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα πράγματα κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν απλά.
Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, θεωρώ ακράδαντα ότι οι Αμερικανοί επέλεξαν την οδό του Ποντίου Πιλάτου στο θέμα του Αντρέα, ή μπορεί και έτσι να ήθελαν.....
Οπως ακριβώς οι κομμουνιστές περίμεναν απεγνωσμένα το 45 τη βοήθεια από Στάλιν και Τίτο που δεν ήρθε ποτέ και βάλαν τα τουφέκια στον κώλο τους, κάπως έτσι έγινε και με τα δημοκρατικά μας παλλικάρια του ελληνικού στρατού, πολλά από τα οποία επέστρεψαν με τον Κωστάκη στο στράτευμα για να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο και τη χαμένη αίγλη που τους στέρησαν τα Αμερικάνια γύρω στα τέλη του 70.......
Νέτα.....
όλοι οι άλλοι ίσιοι, στραβοί, βολταίροι, ροβεσπιέροι και λοιποι πιονέροι μπορείτε να μου λέτε ό,τι μαλακία θέτε.....
στα πελέ μου.
:pipa2:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μωρή σαύρα διάλογο θα κάνουμε τώρα;

Ποιός νορμάλ εγκέφαλος πιστεύει ιστορικά ότι οι στατηγούληδες και λοιποί αξιωματικοί δημοκράτες μετά απο 40!!!!!!!!! χρόνια ακρο-δεξιο-βασιλικο-χουντικό διακυβέρνησης της χώρας δέχθηκαν έτσι απλά την έλευση σοσιαλιστικής κυβέρνησης;
Θα μου πεις ψάχνεις νορμάλ εγκεφάλους στο μπουρδέλα;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα πράγματα κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν απλά.
Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, θεωρώ ακράδαντα ότι οι Αμερικανοί επέλεξαν την οδό του Ποντίου Πιλάτου στο θέμα του Αντρέα, ή μπορεί και έτσι να ήθελαν.....
Οπως ακριβώς οι κομμουνιστές περίμεναν απεγνωσμένα το 45 τη βοήθεια από Στάλιν και Τίτο που δεν ήρθε ποτέ και βάλαν τα τουφέκια στον κώλο τους, κάπως έτσι έγινε και με τα δημοκρατικά μας παλλικάρια του ελληνικού στρατού, πολλά από τα οποία επέστρεψαν με τον Κωστάκη στο στράτευμα για να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο και τη χαμένη αίγλη που τους στέρησαν τα Αμερικάνια γύρω στα τέλη του 70.......
Νέτα.....
όλοι οι άλλοι ίσιοι, στραβοί, βολταίροι, ροβεσπιέροι και λοιποι πιονέροι μπορείτε να μου λέτε ό,τι μαλακία θέτε.....
στα πελέ μου.
:pipa2:

Νομίζω ότι πρέπει επιτελους να ανοίξει θρεντ "τα πελέ του Ανεπιθύμητου"....

Επί του θέματος, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις...Σημασία έχει όμως τί ισχύει και 28 χρόνια μετά το 1981 εκ των οποίων το πασοκ κυβερνούσε 20 χρόνια, δεν έχει βρεθεί ένα γαμημένο έγγραφο, ένα γαμημένο επιτελικό σχέδιο, έστω ένα γαμημένο ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα από το οποίο να προκύπτει ότι υπήρχε στα σκαριά πραξικόπημα...
Διότι ως πρώην δεξιός και βάλε, γνωρίζεις ότι τα πραξικοπήμα δεν γίνονται έτσι, στην τρέλα αλλά προετοιμάζονται επί μακρόν, με σχέδια, εντολές και συνομώτες σε θέσεις κλειδιά..
Φυσικά εσύ ως νορμάλ κατά δήλωσή σου εγκέφαλος τα παρακάμπτεις όλα αυτά και αρχίζεις την συνομωσιολογία διότι έτσι στέκει στη λογική ( ; ) σου...
Αν η πραγματικότητα διαφωνεί με αυτό που έχεις στο μυαλό σου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Να κάνω για ακόμα μία φορά ουσιστική πολιτική ερώτηση:
Σε ποια παράταξη κατά γενική ομολογία έχει τα καλύτερα και πιο εύκολα μωρά; :grin: :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
Νομίζω ότι πρέπει επιτελους να ανοίξει θρεντ "τα πελέ του Ανεπιθύμητου"....

Επί του θέματος, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις...Σημασία έχει όμως τί ισχύει και 28 χρόνια μετά το 1981 εκ των οποίων το πασοκ κυβερνούσε 20 χρόνια, δεν έχει βρεθεί ένα γαμημένο έγγραφο, ένα γαμημένο επιτελικό σχέδιο, έστω ένα γαμημένο ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα από το οποίο να προκύπτει ότι υπήρχε στα σκαριά πραξικόπημα...
Διότι ως πρώην δεξιός και βάλε, γνωρίζεις ότι τα πραξικοπήμα δεν γίνονται έτσι, στην τρέλα αλλά προετοιμάζονται επί μακρόν, με σχέδια, εντολές και συνομώτες σε θέσεις κλειδιά..
Φυσικά εσύ ως νορμάλ κατά δήλωσή σου εγκέφαλος τα παρακάμπτεις όλα αυτά και αρχίζεις την συνομωσιολογία διότι έτσι στέκει στη λογική ( ; ) σου...
Αν η πραγματικότητα διαφωνεί με αυτό που έχεις στο μυαλό σου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...

αστον να ρε!
μην τον πείραζεις!
αμα έχεις να πάρεις πρωτάθλημα και κύπελλο κάτι χρόνια, και σε έχει πάει κωλοφεράτζα ο Θειους Κρόκους ασάλιωτα τόσα χρόνια, μετά το να βλέπεις πραξικοπήματα και θεωρίες συνομωσίας είναι το λίγότερο που μπορεί να σου συμβεί

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν έχει βρεθεί ένα γαμημένο έγγραφο, ένα γαμημένο επιτελικό σχέδιο, έστω ένα γαμημένο ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα από το οποίο να προκύπτει ότι υπήρχε στα σκαριά πραξικόπημα...

παρακαλείσθε όπως ποστάρετε τα ραβασάκια της 21ης Απριλίου του 67.
Επίσης, εάν υποψιασθώ ότι οι επί μακρόν με σχέδια προετοιμασίες και εντολές οδήγησαν στην επιλογή του Παπαδόπουλου Ως καταλληλότερου δικτάτορα για την Ελλάδα..... .....θα πεθάααααααααααααααααααααααααααανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστον να ρε!
μην τον πείραζεις!
αμα έχεις να πάρεις πρωτάθλημα και κύπελλο κάτι χρόνια, και σε έχει πάει κωλοφεράτζα ο Θειους Κρόκους ασάλιωτα τόσα χρόνια, μετά το να βλέπεις πραξικοπήματα και θεωρίες συνομωσίας είναι το λίγότερο που μπορεί να σου συμβεί

εσύ να ποστάρεις τις φωτός που τράβηξες στο Αθενς ερώτικα να αφήσεις τα αθλητικά.......
και τους κρόκους απ τ αβγά.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω κάτι χαρτάκια εισόδου στο Πεντάγωνο με πράσινες σφραγιδούλες εάν σε ενδιαφέρει....if you know what I mean!
ρε μαλάκα πάλι μπέρδεψες τα εισιτήρια από τα κωλόμπαρα με ιστορικά ντοκουμέντα;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως πώς φαίνονται από μακρυά τα θέματα που ανοίγουν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ!!! :grin:
Ο τίτλος ας πούμε δεν θα μπορούσε να ήταν κάπως πιο ουδέτερος: ΔΑΠ & Αριστερά;! :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως πώς φαίνονται από μακρυά τα θέματα που ανοίγουν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ!!! :grin:
Ο τίτλος ας πούμε δεν θα μπορούσε να ήταν κάπως πιο ουδέτερος: ΔΑΠ & Αριστερά;! :think:

κόψε την τσιμεντόσκονη
1.
αυτός που άνοιξε το θρεντ είναι δεδηλωμένος ΛΑ.ΟΣ.
2. ο τίτλος γράφει η χούντα της ΔΑΠ ΚΑΙ της αριστεράς.....άμα έχει ο τσύριζα τέτοιους οπαδούς τι να τους κάνει τους οχτρούς...

Υ.Γ.
που στομπούτσο μαθαίνετε ελληνικά ρε; στην Τουρκία;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κόψε την τσιμεντόσκονη
1.
αυτός που άνοιξε το θρεντ είναι δεδηλωμένος ΛΑ.ΟΣ.
2. ο τίτλος γράφει η χούντα της ΔΑΠ ΚΑΙ της αριστεράς.....άμα έχει ο τσύριζα τέτοιους οπαδούς τι να τους κάνει τους οχτρούς...

Υ.Γ.
που στομπούτσο μαθαίνετε ελληνικά ρε; στην Τουρκία;
εμενα να με μαθισ καλα ελινικα ζιτο το ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
παρακαλείσθε όπως ποστάρετε τα ραβασάκια της 21ης Απριλίου του 67.
Επίσης, εάν υποψιασθώ ότι οι επί μακρόν με σχέδια προετοιμασίες και εντολές οδήγησαν στην επιλογή του Παπαδόπουλου Ως καταλληλότερου δικτάτορα για την Ελλάδα..... .....θα πεθάααααααααααααααααααααααααααανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να βγει αληθινό...

και

και

Τώρα πες μου ποιες αντίστοιχες κινήσεις είχαν γίνει τον Οκτώβρη του 1981- προχοχή, με γεγονότα όχι με τραβηγμένες από τις πουτσότριχες εικασίες του ΙΟυ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ζιτο η επαναστασισ ζιτο ο στατοσ ζιτο το εθονοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom