Νέα

Η Αυστραλία ζήτησε από τους Μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 581
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, πόσες φορές θα το πω?????????

ειλικρινά πιστεύεις ότι θα παραδοθεί η μακεδονία επειδή λένε ότι είναι μακεδόνες? όχι ειλικρινά, το πιστεύεις????

(μην τολμήσεις να πεις όχι δεν το πιστεύεις γιατί θα ανατιναχτεί το φόρουμ  :2funny: :2funny: :2funny: )

ε: και ναι, περίμενα τον κάθε αριστερό να με πείσει για το αν είμαστε ή όχι καθαροί έλληνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτοί λένε (και το πιστέψανε) ότι είναι Μακεδόνες!
είναι ένα επιχείρημα!

υπάρχει ένα βιντεάκι που το παίζει η tv τους και το έχουν και στο νετ.
εκεί ο Θεός μιλάει στον ύπνο κάποιου σκοπιανού και του λέει ότι είναι Μακεδόνας και ότι η λευκή φυλή ξεκίνησε απ αυτούς!

το αποτέλεσμα ποιο είναι?

δες αυτό και θα καταλάβεις αν αποτελεί ατού για την Αργεντινή ή τον Καναδά ή την Γουαδελούπη που αναγνώρισαν το κράτος ως Μακεδονία!

)φυσικά και παίζει ρόλο αν ισχυρίζονται ότι είναι Μακεδόνες! εσύ τι λες? 'οτι δεν παίζει?)

[youtube=425,350]AotxIyUEl74[/youtube]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πες μας τώρα αν αληθεύει και αυτό που λένε για τους Αραπάδες - σύμφωνα με τις προσωπικές σου (πάντα) παρατηρήσεις.
Το μέγεθος δείγματος και το μέσο μήκος θέλουμε..............

*γκουχ γκουχ* (βάζω τα γυαλιά μου)

δεν κυκλοφορούσα με χάρακα αλλά εχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις.
στο 100% του δείγματος το μήκος ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητικό, ήτοι απείρως μεγαλύτερο των ξεβαμμένων τσουτσουνιών που βλέπω στις τσόντες  :2funny: :2funny: :2funny:

παρ'όλ'αυτά, πρέπει να τονισθεί ότι ενώ φαινομεντικά υπερτερούν λόγω μήκους, στη συντριπτική πλειοψηφία με βάση τις προσωπικές μου (πάντα) παρατηρήσεις, υστερούν στην ουσία του ζητήματος, δηλαδή στο πάχος. με άλλα λόγια σουβλίζουν, δεν γεμίζουν. με ακόμη πιο άλλα λόγια μάπα το καρπούζι από άποψη (και μόνο) του αστικού μύθου περί ψωλαράδων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
*γκουχ γκουχ* (βάζω τα γυαλιά μου)

δεν κυκλοφορούσα με χάρακα αλλά εχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις.
στο 100% του δείγματος το μήκος ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητικό, ήτοι απείρως μεγαλύτερο των ξεβαμμένων τσουτσουνιών που βλέπω στις τσόντες  :2funny: :2funny: :2funny:

παρ'όλ'αυτά, πρέπει να τονισθεί ότι ενώ φαινομεντικά υπερτερούν λόγω μήκους, στη συντριπτική πλειοψηφία με βάση τις προσωπικές μου (πάντα) παρατηρήσεις, υστερούν στην ουσία του ζητήματος, δηλαδή στο πάχος. με άλλα λόγια σουβλίζουν, δεν γεμίζουν. με ακόμη πιο άλλα λόγια μάπα το καρπούζι από άποψη (και μόνο) του αστικού μύθου περί ψωλαράδων.

κοίτα περισσότερο σε πηγάδι σε κόβω μ αυτά που γράφεις παρά σε γυναίκα.....
προσωπικά μετά από αυτό το ποστάρισμα θα φρόντιζα να κάνω καταδυτική βουτιά αλά Ιαν Θορπ σε σε τέτοιο μουνί.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πόσοι ξέρουν ότι το DNA έχει 3 δισεκατόμμυρια βάσεις και όταν μιλάμε για συγκρίσεις εννοούμε τις συγκρίσεις στην σειρά αυτών των βάσεων;;;;
οσοι ξερουν οτι το γονιδιωμα του ανθρωπου και του πιθηκου διαφερουν κατα 1%..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
προσωπικά μετά από αυτό το ποστάρισμα θα φρόντιζα να κάνω καταδυτική βουτιά αλά Ιαν Θορπ σε σε τέτοιο μουνί.....
ελα ρε θορπιντο...4χ100 :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

προσωπικά χέστηκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά όντως από ό,τι έχω δει πολλά είναι πολύ λεπτά  :rolleyes: :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
προσωπικά χέστηκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά όντως από ό,τι έχω δει πολλά είναι πολύ λεπτά  :rolleyes: :rolleyes:
δηλαδη ποσα μαυρα κλαρινα εχεις δει δια ζωσης??
εμένα διαφέρει λιγότερο τραβάς κάνα ζόρι;
το δικο σου δε νομιζω..Του πλε μαλλον.. :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι μπούμπα μου, αν το επιχείρημα της γεννετικής είναι ή όχι γελοίο!

Αποτελεί επιχείρημα, και με βάση αυτό όπως και με ιστορικές ανακρίβειες, προσπαθεί να πετύχει την καταξίωση και αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο σαν Μακεδονία!

και ως ένα βαθμό το πέτυχε!

άρα το άσε τους τρελούς να τραγουδάνε, δεν έχει και πολύ νόημα!

Οι νιγηριανοί ή οι Κορεάτες δεν ξέρουν στο φινάλε ποιος είναι ο τρελός! Και όταν αυτοί δημοσιεύουν έρευνες της γεννετικής που λένε ότι είναι μακεδόνες, εμείς οφείλουμε να απαντήσουμε με το ίδιο επιχείρημα και όχι απλλά να λέμε προφορικά "είστε τρελοί"!

οπότε αυτά όλα με ψιλιάζουν (χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό για την περηφάνεια που μπορέι ή όχι να νιώθω) και με κάνουν να σκέφτομαι: μήπως με δουλεύουν τελικά και με λένε τουρκόσπορο? μήπως πάει μακριά η βαλίτσα????"

για σκεφτείτε το όλοι από πού ξεκίνησε η όλη ιστορία των μη καθαρών ελλήνων και γιατί? :think: :think: :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Εγώ πάντα βουτάω με σκάφανδρο.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρεεεεε! εσείς μιλατε για πούτσες τώρα και γω γράφω σοβαρά? :uglystupid:

πααα! καλύτερα με την ΠάΠια μου φαίνεται! έχει και σασπένς! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλές βούτες! :pipa2: :pipa3:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κατάλληλα για ρόφημα δλδ...........

κατάλληλα για πολλά πράγματα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και επί του θέματος του θρεντ ( :rolleyes: ) απορώ πώς ακόμα πιστεύετε ότι έχει σημασία η γνώμη της κυρά-μαρίκας στην ελλάδα/ιταλία/φινλανδία/καμερούν/ανταρκτική για το ποιοι είναι αληθινοί μακεδόνες στο αν θα παραδοθεί η μακεδονία  :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ήτοι απείρως μεγαλύτερο των ξεβαμμένων τσουτσουνιών που βλέπω στις τσόντες  :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά μωρή, μόνο με μαύρους έχεις πάει στη ζωή σου;
Νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις έναν "λευκό αράπη" :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι, τι?

αυτό θα παίξει ρόλο στο αν θα παραδοθεί η μακεδονία??
ο μον ντιέ...
κατ'αρχην μιλαμε για ονομα...
οχι για εδαφικες διεκδικησεις(προς το παρον)
αν εσυ θεωρεις αναξιο αναφορας το γεγονος οτι οι σλαβοι αποκαλουνται μακεδονες απο ολα τα κρατη του κοσμου πλην του ελληνικου,
κανε καμια επικληση στο μον ντιε γιατι τα'χεις μπλεξει..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά μωρή, μόνο με μαύρους έχεις πάει στη ζωή σου;
Νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις έναν "λευκό αράπη" :rockon:

ε τώρα που συνειδητοποίησα ότι όλοι καταγόμαστε από την αφρική ετοιμάζομαι σιγά σιγά...

bring in ooonnn niggaz  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom