Νέα

Η Αυστραλία ζήτησε από τους Μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 581
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

illy

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έχω ψηφίσει από μία φορά όλα τα κόμματα από λαός μέχρι Συνασπισμό ([size=10pt]να κάνω το χατήρι μιας αγαπημένης ξαδέρφης μου που μου το ζήτησε[/size])
και θες και προκοπη μετα απ αυτο;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι, περιμένω από τον ππ για να κρίνω τις θέσεις κάποιου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικά όντως παντού πιπίδες βλέπεις, ήμαρτον δηλαδήηηηη!

δεν ήθελα να βάλω ταμπέλα, αλλά σε όλα τα πολιτικά θρεντ απ'ό,τι έχω δει κάνεις χάιφάιβ και bearhugs με όσους εκφράζουν ακροδεξιές απόψεις, πολύ συχνά σιγοντάροντας τις απόψεις τους.

άμα βλέποντας το αριστερό άκρο τρέχεις στο δεξί άκρο, δε σου φταίει κανένας ππ, ούτε αυτός που διαβάζει τα ποστ σου που ακροδεξίζουν βγάζει κάποια συμπεράσματα. φταις εσύ που ίσως δεν έχεις σταθερές απόψεις και καταλήγεις (προφανώς) να λες πράγματα που δεν πολυπιστεύεις μόνο και μόνο επειδή συγχίστηκες.

Όσο για τις αντίθετες με αυτόν γνώμες, έχουν ακουστεί πολλές, άλλες πιο ψύχραιμες άλλες άντε γεια λέμε. δεν είναι όλες σωστές (και ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με τα περισσότερα που λέει).

και στο κάτω κάτω δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι ακροδεξιές απόψεις και μόλις σου το λέει κάποιος να φωνάζεις ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΠ  :rolleyes: :rolleyes:

αρχίσαμε πάλι τα σεντόνια  :2funny: :2funny: :2funny:

καλά που είπες σεντόνια, κάτι μου θύμησες γιατί ετοιμάζω πράγματα να την κάνω!

εγώ το έχω πει πολλές φορές ότι δεν μ ενδιαφέρουν οι πολιτικοί ούτε η πολιτική!

είναι πολύ βρώμικοι αμφότεροι και δεν έχει και νόημα!

αλλά δεν πήγα απ την άκρα αριστερά στην άκρα δεξιά! είμαι παντού σε είπα! ΑΑΑΑΑ!!!!!

όσο για τα ακροδεξιά ποστ και κατά πόσο τα πιστεύω: πιστεύω ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα σε προδοτικές για την Ελλάδα θέσεις (βλ μουσουλμανική μειονότητα, σκοπιανοί κτλ) αλλά δεν μας φταίνε οι μετανάστες πχ για το ΄χαλι μας αλλα η ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική των άχρηστων πολιτικών!

...αν και τελευταία αρχίζω να πιστεύω ότι όλα συνδέονται......

συμφωνείς...?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εντός κάθε πολιτισμικής κοινότητας δρά ένα ψυχολογικό προλεταριάτο το οποίο για να πικάρει την κύρια άποψη της κοινότητας υιοθετεί απόψεις εξ ολοκλήρου αντίθετες.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
james070 η ιστορία περί καθαρότητας η βρωμιάς μου προκαλεί εμετό.

Από τη στιγμή που δε μπορείς να απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις όπως ποιοι είναι αυτοί που μας ζηλεύουν τότε δεν υπάρχει λόγος να χάνω το χρόνο μου, και εσύ να γραφεις posts χωρίς ουσία

DURDEN..

Μηπως εισαι και ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ  :uglystupid:

Δεν ειναι θεμα καθαροτητας μονο, ειναι και θεμα ποιοι εδωσαν φως στους
βαρβαρους.. (αυτο δεν σου λεει τιποτα)
οι ολυμπιακοι αγωνες δινουν ακομη φως παγκοσμιως..
ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ οπως τα Μαθηματικα, Ιατρικη, Αστρονομια....
Ο γνωστος χαρτης του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ειναι γραμμενος κατα 90% στα Ελληνικα
Η Ιατρικη ορολογια ειναι κατα 99% Ελληνικα.
Οι αρχαιοι Μινωιτες π.χ εφτιαξαν τις πρωτες τουαλετες ενω οι αλλοι ζουσαν σαν ΖΩΑ.
Δεν καταλαβαινω το κομπλεξ της καθαροτητας.. μπορει το DNA μας να μην ειναι ιδιο με του
Περικλη αλλα ουτε και εσενα ειναι ιδιο με του πατερα σου (100%)
και φυσικα αυτο αλλαζει με τις γενιες....

ΤΟ ΦΩΣ ομως DURDEN μενει.......με σκοπο να φωτισει το σκοταδι... :uglystupid:

Για αυτο εχουν ΚΟΜΠΛΕΞ και θα το εχουν διοτι ηταν τρομπες (ΤΕΛΟΣ).

Ανεξαρτητα αν κανουμε εμεις μαλακιες στο εσωτερικο μας.. κρισεις περνανε ολοι
πολιτισμοι, το θεμα ειναι να ξεπερναμε τα δυσκολα :uglystupid:

Επισης δεν γουσταρω τον καθε βαρβαρο σκοπιανό - τουρκο να κανει αναλυσεις DNA για να τεκμηριωσει οτι ειμαστε MIX λαος..

Και μονο απο αυτο φαινεται οτι εχουν ΚΟΜΠΛΕΞ... διοτι προσπαθουν να μας εκφυλισουν
και να μας μειωσουν...

ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ
ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

* notis

ΥΠΑΡΧΕΙ και το Ancient Spirit το οποιο ειναι ενεργεια και δεν μπορει να εκφυλιστει..

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ (ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ)..

και οσο και να θελουν να μας την μειωσουν παντα θα υπαρχει μια λεξη
στα αγγλικα που θα τους ΧΑΛΑΕΙ :uglystupid:

PROUD TO BE GREEK
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

Φιλουρες DURDEN.. :grin:

Ειπατε τιποτα......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
*notis

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαααα δεν μπορώ λέμεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οι ολυμπιακοι αγωνες δινουν ακομη φως παγκοσμιως..
Ακόμη και του Σημίτη το 2004 ή της Μόσχας to 1980;;
Μπαααα, εσύ μάλλον του Βερολίνου έχεις στο μυαλό σου.

Η Ιατρικη ορολογια ειναι κατα 99% Ελληνικα.
Μωρή ωχρά σπειροχαίτη, η γρίππη και η σύφιλη είναι Ελληνικές λέξεις;;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ (ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ)..

Και οι Κινέζοι;;;;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

τα κινεζάκια παρεπιπτόντως στην Ελλάδα μια χαρά είναι! ούτε προβλήματα δημιουργούν, ούτε εγκληματικότητα υπάρχει (στην Ελλάδα τουλάχιστον)!
όλα καλά μ αυτούς!
να ποια η διαφορά του να έρχεσαι σε επαφή με πολιτισμένους απ την αρχαιότητα λαούς! ;)

όχι σαν τους μογγολότουρκους ή τους βουλγαροσλάβους! :grin: :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ακόμη και του Σημίτη το 2004 ή της Μόσχας to 1980;;

Ποιου Σημιτη του (ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ) κινεζου με την δημιουργικη λογιστικη..
Τι να λεμε τωρα  :headbang: :headbang: :headbang:

Μπαααα, εσύ μάλλον του Βερολίνου έχεις στο μυαλό σου.
Μωρή ωχρά σπειροχαίτη, η γρίππη και η σύφιλη είναι Ελληνικές λέξεις;;;;

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ή ΒΕΡΟΛΙΝΟ πρεπει να ξερεις που ακριβως θελεις να πας :uglystupid:
Σαβρα διαβασε κανενα Αγγλικο βιβλιο ιατρικης "γουγλαρε το, στην τελικη" για να καταλαβεις
τι ενοω και μην κολλας στην μια λεξη  :uglystupid:
Προσπαθησε να κατανοησεις τους όρους και οχι τους ορούς (Very IMPORTANT) :uglystupid:

Ιατρικη = ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΥΡΑΝΟΣ - ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ = ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΩΤΗΜΑ: Πως οι αρχαιοι ελληνες μπορεσαν και ονοματισαν το ΣΥΜΠΑΝ ;
ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ;;
EIXAN ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ;;

Δεν το γραφει το google  :uglystupid:

Μπερδευομαι..........ΣΑΥΡΑ..
Και επειδη εισαι δυνατος ΛΥΤΗΣ Λυσε μου το  :uglystupid:

Οι ΚΙΝΕΖΟΙ και οι ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ ηταν επισης μεγαλοι πολιτισμοι και αυτος ειναι
αλλος ενα λογος για τον οποιο γουσταρω να συνουσιαζομαι με
ΚΙΝΕΖΟΥΛΕΣ και ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΟΥΛΕΣ διοτι απο τον ΕΡΩΤΑ μου θα προκυψει η ΝΕΑ ΦΥΛΗ
που θα τα ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ  :uglystupid:

Εσυ που γουσταρεις ΣΗΒΗΡΙΑΝΕΣ τι επιδιωκεις....χεχεχε

ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ... :uglystupid: :uglystupid:

ΣΑΒΡΙΤΣΑ μου εσυ  :grin:

ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ...χαχαχαχαχαχαχα

ΣΑΒΡΙΤΣΑ μου εσυ  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Δέν βαρεθήκατε ΑΚΟΜΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…” Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω… δειλίας!! Ο Αυστραλός KEVIN RUDD πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα!!
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.
Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.Τα λόγια του ήταν :”Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. bourgaΑρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε.

πηγη: [URL unfurl="true"]http://akrodeksia.blogspot.com[/url]

Παιδιά ειλικρινά δεν είμαι φασίστας ή ξενοφοβικός, αλλά αυτήν την τοποθέτηση την βρίσκω εξαιρετική.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τουλαχιστον ο Αυστραλοs μιλησε

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Παιδιά ειλικρινά δεν είμαι φασίστας ή ξενοφοβικός, αλλά αυτήν την τοποθέτηση την βρίσκω εξαιρετική.

καλά κάτσε να δει το ποστ αυτό ο ΠάΠιας και θα δεις και συ πόσο φασίστας και ακροδεξιός είσαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλά κάτσε να δει το ποστ αυτό ο ΠάΠιας και θα δεις και συ πόσο φασίστας και ακροδεξιός είσαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
since1991 την εκανες δικε μου
κατσε τωρα αλλαζει η βαρδια και σουρχεται η παπια να σε φτιαξει καλα :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
11 τυπε
αρχιζει η επομενη βαρδια