CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μα πολι φρονιμα καθομαι και πολυ υπακουα ...για το λες?Αυτη η Αννουλα!!!!! Δεν καθεται φρονιμα
μα πολι φρονιμα καθομαι και πολυ υπακουα ...για το λες?Αυτη η Αννουλα!!!!! Δεν καθεται φρονιμα
Που ειναι η λιμνη στην Κασσανδρας η στον σωληναΑταξιεs εμειs???? στα ...χμμμ φυσιολογικα πλαισια
Πηγαμε να δουμε την....λιμνη των κυκνων
μα πολι φρονιμα καθομαι και πολυ υπακουα ...για το λες?
ναι λαιφουκο μου ..αφου μονο ναι λεω ...απλα εβαλα φωτο απο σνουπακια ζωγραφιστα γιατι με εκφραζουν ...τοσο φρονιμες οι κοπελιτσες οπως κι εγω ...Το λεω σε περιπτωση που νοιωσειs την αναγκη να κανειs καποια ...ζαβολια
Ξερω οτι εισαι ησυχο παιδι
ναι λαιφουκο μου ..αφου μονο ναι λεω ...απλα εβαλα φωτο απο σνουπακια ζωγραφιστα γιατι με εκφραζουν ...τοσο φρονιμες οι κοπελιτσες οπως κι εγω ...
Δεν κανη ζαβολιες η Αννα το προτιμα στα ισια και με υπακουηΤο λεω σε περιπτωση που νοιωσειs την αναγκη να κανειs καποια ...ζαβολια
Ξερω οτι εισαι ησυχο παιδι
λεω και ¨"μαλιστα κυριε"Μονο ναι λεs ε???? χμμμμ ενδιαφερον....Ετσι μπραβο....τα καλα κοριτσια μονο ναι πρεπει να λενε....
σκυφτα
"ευχαριστω κυριε"Δεν κανη ζαβολιες η Αννα το προτιμα στα ισια και με υπακουη
Δεν κανη ζαβολιες η Αννα το προτιμα στα ισια και με υπακουη
Και που να ξερης τι λεω εγω οταν τα δινωλεω και ¨"μαλιστα κυριε"
"ευχαριστω κυριε"
Θελειs και καλα να με φωναζειs κυριο????χμμμμλεω και ¨"μαλιστα κυριε""ευχαριστω κυριε"
μου δωσες ιδεα ..αυτη την εβδομαδα να ειμαι η υπακουη σκλαβα για αυταρχικους Κυριους ...τι λες ? ωραια ιδεα?Θελειs και καλα να με φωναζειs κυριο????χμμμμ
πανταααααααααααααααααααααααααααΑσπρο πατο ε οχι λιγο λιγο
μου δωσες ιδεα ..αυτη την εβδομαδα να ειμαι η υπακουη σκλαβα για αυταρχικους Κυριους ...τι λες ? ωραια ιδεα?
Και ποτε δεν ησουνα υπακουημου δωσες ιδεα ..αυτη την εβδομαδα να ειμαι η υπακουη σκλαβα για αυταρχικους Κυριους ...τι λες ? ωραια ιδεα?
παντα ειμουνα αλλα να το προχωρησουμε και λιγο ...βαριεμαι το ιδιααααααΚαι ποτε δεν ησουνα υπακουη
Και γλυψιμο το ποτηρι να μην μεινη σταγοναπαντααααααααααααααααααααααααααα
παντα ειμουνα αλλα να το προχωρησουμε και λιγο ...βαριεμαι το ιδιαααααα
κατι πιο extrem ..πιο προχωριμενο