Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Θα  βαλουμε και μαστιγια στο μενου....εισαι???
το μαστιγιο δε μου αρεσει ..αλλα η ζωνη ? να την βγαζεις και να τιμωρεις την ατακτη ? και ισως με χερι ...μια σφαλιαριτσα για την  :pipa1: και μερικες ξυλιες στο σφυροκόπημα
Ολα αυτα  :pipa2: στο στομα
ολααααααααα ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
το μαστιγιο δε μου αρεσει ..αλλα η ζωνη ? να την βγαζεις και να τιμωρεις την ατακτη ? και ισως με χερι ...μια σφαλιαριτσα για την  :pipa1: και μερικες ξυλιες στο σφυροκόπημαολααααααααα ?

Οκ...Αφου σ αρεσει η ζωνη, δεν φερνω αντιρηση......Θα βγαλω ομωs την πορπη να μην εχουμε τραυματισμουs.....
Και η σφαλιαριτσα  απαλη.....δεν ειμαι βιαιοs .....με τιs σφαλιαρεs

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το μαστιγιο δε μου αρεσει ..αλλα η ζωνη ? να την βγαζεις και να τιμωρεις την ατακτη ? και ισως με χερι ...μια σφαλιαριτσα για την  :pipa1: και μερικες ξυλιες στο σφυροκόπημαολααααααααα ?
Για διευκρινησε την ζωνη απο ποια πλευρα να την κραταμε  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Οκ...Αφου σ αρεσει η ζωνη, δεν φερνω αντιρηση......Θα βγαλω ομωs την πορπη να μην εχουμε τραυματισμουs.....
Και η σφαλιαριτσα  απαλη.....δεν ειμαι βιαιοs .....με τιs σφαλιαρεs
δεν εννοθσα βια ετσι κι αλλιως ..αλλα το σεχ θελει και παιχνιδια και φαντασια ...η υποταγμενη σκλαβα με κυριαρχο τον αντρα ...ειναι ερωτικο και χωρις ακροτητες ...αλλα 2 μπατσακια στα καπουλια χρειαζονται ..η κανω λαθος ? και λιγακι με την ζωνουλα που φορας υποδηλωνει την κυριαρχια του αρσενικου ..απλα και ομορφα ομως

Για διευκρινησε την ζωνη απο ποια πλευρα να την κραταμε  :grin: :grin: :grin:
εσυ τα ξερεις αυτα δε χρειασεται να σου πω

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πολλες φορες στη ζωη ερχεσαι αντιμετωπος με τραγελαφικες καταστασεις...Αυτη ειναι μια απο αυτες... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν εννοθσα βια ετσι κι αλλιως ..αλλα το σεχ θελει και παιχνιδια και φαντασια ...η υποταγμενη σκλαβα με κυριαρχο τον αντρα ...ειναι ερωτικο και χωρις ακροτητες ...αλλα 2 μπατσακια στα καπουλια χρειαζονται ..η κανω λαθος ? και λιγακι με την ζωνουλα που φορας υποδηλωνει την κυριαρχια του αρσενικου ..απλα και ομορφα ομως

εεεεεεεεεεετσι.........ποσα ξερειs ποσα ξερειs.....axxxxxx

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αλλα 2 μπατσακια στα καπουλια χρειαζονται ..η κανω λαθος ? και λιγακι με την ζωνουλα που φορας υποδηλωνει την κυριαρχια του αρσενικου ..απλα και ομορφα ομως
Οχι δυο αλλα δεκα δυο στα καπουλια να αρχισουν να κοκινιζουν,ζωνη οχι αλλα με τον πουτσο καλο χτυπημα στα μαγουλα και στα χειλη

σας αφηνω αυριο και παλι

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Πολλες φορες στη ζωη ερχεσαι αντιμετωπος με τραγελαφικες καταστασεις...Αυτη ειναι μια απο αυτες... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
ευχομαι να μην ερθεις με χειροταρες κουκλε μου .... και να ειναι αυτη η μοναδικη που θα  αντμετωπισεις στη ζωη...στο λεω με συμπαθεια και με μεγαλο σεβασμο ...προφανως ο σεβασμος προς τις αποψεις του αλλου ειναι αξιοπρεπεια και εγω σεβομαι αυτο που λες ....κατω απο την φωτο του αβαταρ μου εχει μια λεζαντα διαβασε την ...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Οχι δυο αλλα δεκα δυο στα καπουλια να αρχισουν να κοκινιζουν,ζωνη οχι αλλα με τον πουτσο καλο χτυπημα στα μαγουλα και στα χειλη

σας αφηνω αυριο και παλι
καλο βραδυ σε ολους σας ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου Αννα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλημέρα Αννούλα...
α ρε τεραςςςςςςςςςςςς καλημερα ...διακοπες ησουνα παλι ? η σε ειχαν μαντρωμενο και χωρις ιντερνετ ?
γεια σου γαταρεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom