giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα παμε στο σχοινη και χειροπεδες τι λεςπαντα ειμουνα αλλα να το προχωρησουμε και λιγο ...βαριεμαι το ιδιαααααα
κατι πιο extrem ..πιο προχωριμενο
Θα παμε στο σχοινη και χειροπεδες τι λεςπαντα ειμουνα αλλα να το προχωρησουμε και λιγο ...βαριεμαι το ιδιαααααα
κατι πιο extrem ..πιο προχωριμενο
Ποιον πατο ενοεις?Ασπρο πατο ε οχι λιγο λιγο
Ολα τα στο στομα ουτε σταγονα να μην παη χαμενηΠοιον πατο ενοεις?
το μαστιγιο δε μου αρεσει ..αλλα η ζωνη ? να την βγαζεις και να τιμωρεις την ατακτη ? και ισως με χερι ...μια σφαλιαριτσα για την και μερικες ξυλιες στο σφυροκόπημαΘα βαλουμε και μαστιγια στο μενου....εισαι???
ολααααααααα ?Ολα αυτα στο στομα
το μαστιγιο δε μου αρεσει ..αλλα η ζωνη ? να την βγαζεις και να τιμωρεις την ατακτη ? και ισως με χερι ...μια σφαλιαριτσα για την και μερικες ξυλιες στο σφυροκόπημαολααααααααα ?
Για διευκρινησε την ζωνη απο ποια πλευρα να την κραταμετο μαστιγιο δε μου αρεσει ..αλλα η ζωνη ? να την βγαζεις και να τιμωρεις την ατακτη ? και ισως με χερι ...μια σφαλιαριτσα για την και μερικες ξυλιες στο σφυροκόπημαολααααααααα ?
δεν εννοθσα βια ετσι κι αλλιως ..αλλα το σεχ θελει και παιχνιδια και φαντασια ...η υποταγμενη σκλαβα με κυριαρχο τον αντρα ...ειναι ερωτικο και χωρις ακροτητες ...αλλα 2 μπατσακια στα καπουλια χρειαζονται ..η κανω λαθος ? και λιγακι με την ζωνουλα που φορας υποδηλωνει την κυριαρχια του αρσενικου ..απλα και ομορφα ομωςΟκ...Αφου σ αρεσει η ζωνη, δεν φερνω αντιρηση......Θα βγαλω ομωs την πορπη να μην εχουμε τραυματισμουs.....
Και η σφαλιαριτσα απαλη.....δεν ειμαι βιαιοs .....με τιs σφαλιαρεs
εσυ τα ξερεις αυτα δε χρειασεται να σου πωΓια διευκρινησε την ζωνη απο ποια πλευρα να την κραταμε
δεν εννοθσα βια ετσι κι αλλιως ..αλλα το σεχ θελει και παιχνιδια και φαντασια ...η υποταγμενη σκλαβα με κυριαρχο τον αντρα ...ειναι ερωτικο και χωρις ακροτητες ...αλλα 2 μπατσακια στα καπουλια χρειαζονται ..η κανω λαθος ? και λιγακι με την ζωνουλα που φορας υποδηλωνει την κυριαρχια του αρσενικου ..απλα και ομορφα ομως
εσυ τα ξερεις αυτα δε χρειασεται να σου πω
Οχι δυο αλλα δεκα δυο στα καπουλια να αρχισουν να κοκινιζουν,ζωνη οχι αλλα με τον πουτσο καλο χτυπημα στα μαγουλα και στα χειληαλλα 2 μπατσακια στα καπουλια χρειαζονται ..η κανω λαθος ? και λιγακι με την ζωνουλα που φορας υποδηλωνει την κυριαρχια του αρσενικου ..απλα και ομορφα ομως
εσυ τα ξερεις αυτα δε χρειασεται να σου πω
ευχομαι να μην ερθεις με χειροταρες κουκλε μου .... και να ειναι αυτη η μοναδικη που θα αντμετωπισεις στη ζωη...στο λεω με συμπαθεια και με μεγαλο σεβασμο ...προφανως ο σεβασμος προς τις αποψεις του αλλου ειναι αξιοπρεπεια και εγω σεβομαι αυτο που λες ....κατω απο την φωτο του αβαταρ μου εχει μια λεζαντα διαβασε την ...Πολλες φορες στη ζωη ερχεσαι αντιμετωπος με τραγελαφικες καταστασεις...Αυτη ειναι μια απο αυτες...
καλο βραδυ σε ολους σας ...Οχι δυο αλλα δεκα δυο στα καπουλια να αρχισουν να κοκινιζουν,ζωνη οχι αλλα με τον πουτσο καλο χτυπημα στα μαγουλα και στα χειλη
σας αφηνω αυριο και παλι
καλο βραδυ σε ολους σας ...
γιατι ? μηπως εγω το περιμενα ?Αννα δεν περιμενα απο σενα να νοιαζεσαι -δεν το λεω υποτιμητικα, ισα ισα, το αντιθετο- για το τι γινεται διπλα σου...
Συγχαρητηρια με εξεπληξες...
[/b]
α ρε τεραςςςςςςςςςςςς καλημερα ...διακοπες ησουνα παλι ? η σε ειχαν μαντρωμενο και χωρις ιντερνετ ?καλημέρα Αννούλα...
Γεια σου Αννα
γεια σου γαταρεεεεεεεεεεεΓεια σου Αννα