θα πας για δευτερη καθαιρεση μου φαινετε.
ε δεν το πιστευω οτι ζηλευεις και την αννα!!!
θα πας για δευτερη καθαιρεση μου φαινετε.
σιλβα τι θα γινει μ αυτα τα αβαταρ σου;που τα βρισκεις;
τα προηγουμενα ηταν τοπ...αυτο ετσι κι ετσι...που τα βρισκεις ομως;δεν σαρεσουν?
τα προηγουμενα ηταν τοπ...αυτο ετσι κι ετσι...που τα βρισκεις ομως;
καλα και τα δικα μου καλλιτεχνικα ειναι μην νομιζεις...θα τα αλλαζω καθε μερα...υψηλη τεχνη...αννα συμφωνεις;:-X :-X :-X
τα αβαταρ και τα δικα σου και της σιλβας ειναι κορυφαια ...βεβαια ο καθενας σας στο τομεα του ...καλα και τα δικα μου καλλιτεχνικα ειναι μην νομιζεις...θα τα αλλαζω καθε μερα...υψηλη τεχνη...αννα συμφωνεις;
Σιλβα μη του πεις που τα βρηκες , θα σε αντιγραψει, αστον να ψυνεται σιγα σιγα ....αργα αργα ....εεεετσι!!!!
Σιλβα μη του πεις που τα βρηκες , θα σε αντιγραψει, αστον να ψυνεται σιγα σιγα ....αργα αργα ....
χα χα χα μπας και κατσει να ξεστραβωθει και μαθει μονος του
μην φοβαστε μονο αν βαλετε κανενα τσοντοειδες αβαταρ κινδυνευετε....απο αντιγραφη...Σιλβα μη του πεις που τα βρηκες , θα σε αντιγραψει, αστον να ψυνεται σιγα σιγα ....αργα αργα ....
χα χα χα μπας και κατσει να ξεστραβωθει και μαθει μονος του
σιλβα θεικο για μενα το βαλες;δεν λεω τπτ!!!
οποτε να υποθεσω οτι δεν θα θελες το σαιτ του χαρβαρτ αλλα του studio milana ?μην φοβαστε μονο αν βαλετε κανενα τσοντοειδες αβαταρ κινδυνευετε....απο αντιγραφη...
δεν εχει σαιτ αλλα τεσπα....αν ειχε θα γραφα εκει....οποτε να υποθεσω οτι δεν θα θελες το σαιτ του χαρβαρτ αλλα του studio milana ?
καλος τον γαταρο ..........Aννα βρε ατακτη Αννουλα που εισαι
Τι θα εχει το βραδυνο προγραμμα;καλος τον γαταρο ..........
γατε κανω προβες για το βραδινο προγραμμα ..........
αταξιες κανω τι αλλο ?
οπως κι εσυ αλλοστε
Τι θα εχει το βραδυνο προγραμμα;
τι αταξιες κανεις;
εγω δεν κανω αταξιες στη δουλεια ειμαι
Εγινε απο κοντα δεν θα αφησεις τιποτα κρυφοΑ οχι...δε θα στα πω ολα ... αυτα μονο απο κοντα ....
η προταση σου δε διπλα θεμα ... να παμε μαζι ? εσενα δε θα σε παω εξω, εδω θα σε κρατησω μαντρωμενο να σε βασανισω ....
υπαρχει ομως εκει κορασιδα πολυ προθυμη ..καν της προταση ....